- 24 Mart 2019
- 107
- 136
- 18
- 26
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
Sulu yemekleri pek sevmiyorSulu yemek tercih et bence yaninada pilav yada makarna hangisi gidiyorsa.
Bandıra bandıra yesin :)
Ee ozaman ne istiyor ki bende hani suluyu ekmekle yemek için belki tercih ediyor doymuyordur diye dedim.Sulu yemekleri pek sevmiyor
Pek destek olmuyor, sadece seviyor o kadar, bir yere geç kalacaksak o zaman üstünü filan giydirir
Cok kibar gordum seni sekerimBak yaşn küçük ve belli ki henüz farkında değilsin birçok şeyin. Yemeğin yetersiz mi diye dert etmenden belli. Yapar mısın bilmem, eşinin üzerinde etkisi olur mu bilmem ama ben yine de söyleyeyim. Lütfen ama lütfen eşinle otur konuş. İkiz çocukların bakımının çok zor olduğunu, diğer çocuğunun da bakıma ve ilgiye muhtaç bir bebek olduğunu, menüyü düşüneceğine ev işleri ve çocuk bakımı konusunda destek vermesi gerektiğini ve hatta buna mecbur olduğunu söyle eşine. Bak şimdiden yemek konusunda kendini eksik hissetmene sebep olmuş. Yarın ikizler olduğunda hiçbir şey yetişmeyecek ve sen bu eksiklik hissi ile kendini tüketeceksin. Kendinizi sevin biraz ne olursunuz yahu.
Gencecik yaşında üç tane çocuk. Hadi bu bizi ilgilendirmez senin tercihin ama eşinle şimdiden konuş ve anlaş. Tükenirsin aksi halde. Mecbur olmadığın sorumlukları yüklenmeye çalışma ki, sağlıklı bir anne ol.
Bidey derfim de mubarek ramazana ayindayiz sen onu takma gayette iyisin senin hakkini asla odeyemezArkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Ramazan ayı olunca bence eşine yetersiz geliyor orucsa eğer çeşit istiyordur ama ikiz hamileyim diosun küçük çocukta var sıcak yemek bulduğuna sukretmeliArkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Cok kibar gordum seni sekerim
Aa sen gebe misinYa üst üste makarna olmuş bence uygun bir menü değil ki hemde evde çocuk var sizde hamilesiniz daha düzgün beslenmek lazım . Çocuk akşam filan ne yiyor siz ne yiyorsunuz ki ? Bulgur Pilavı yapın mesela 10 dk da yapılır . Bakliyat pişirin vücut için gerekli . Makarna ton balıklı salata cidden normal zamanda olabilir ama uzun süre aç kalınca yeterli olmuyor . İnsan midesini ısıtmak için bir çorba istiyor en azında.
Çorba ve salata eklerdim.Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Bunların ikisi salata gibi gelirdi ana yemek arardı gözüm.Dün: Ton balıklı makarna, salata
Pilav ve salata eklerdim.Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Ben uzulmeyi reddediyorum artik cidden , bir arpa boyu yol alamiyoruz , sinirlerim bozuluyorYa üzüldüm çok aslında. Çok mu saf konu sahibi bizi mi kekliyor bilemedim ki. Gerçekse şu yazdıkları cidden üzüldüm.
Yaaaa evet teşekkür ediyorum canım benimAa sen gebe misinGozun aydin sekerim
Iyi ettin saglikla gelsin kuzucukYaaaa evet teşekkür ediyorum canım benim❤ Yapalım bir tane dedik
Amin inşallah şuan tek dileğimiz anne baba olarak buIyi ettin saglikla gelsin kuzucuk
Ben uzulmeyi reddediyorum artik cidden , bir arpa boyu yol alamiyoruz , sinirlerim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?