Bu yemekler yetersiz diyor

Sulu yemekleri pek sevmiyor
Ee ozaman ne istiyor ki bende hani suluyu ekmekle yemek için belki tercih ediyor doymuyordur diye dedim.
Takma kafana canım ya ben son hamileligimde hiç yapamadım senin gibi iken yaptıkların ile idare etsin artık bir süre hayirli sağlıklı doğum diliyorum

Ya üst üste makarna olmuş bence uygun bir menü değil ki hemde evde çocuk var sizde hamilesiniz daha düzgün beslenmek lazım . Çocuk akşam filan ne yiyor siz ne yiyorsunuz ki ? Bulgur Pilavı yapın mesela 10 dk da yapılır . Bakliyat pişirin vücut için gerekli . Makarna ton balıklı salata cidden normal zamanda olabilir ama uzun süre aç kalınca yeterli olmuyor . İnsan midesini ısıtmak için bir çorba istiyor en azında.

Birde yardımcı olmayan bir tip. Ama en azından biraz çocuğu seviyor. Simdi birşey yazardım da ban yememek için susuyorum. Bari istediğini söylesin de sizde rahat edin.

Pek destek olmuyor, sadece seviyor o kadar, bir yere geç kalacaksak o zaman üstünü filan giydirir

Bak yaşn küçük ve belli ki henüz farkında değilsin birçok şeyin. Yemeğin yetersiz mi diye dert etmenden belli. Yapar mısın bilmem, eşinin üzerinde etkisi olur mu bilmem ama ben yine de söyleyeyim. Lütfen ama lütfen eşinle otur konuş. İkiz çocukların bakımının çok zor olduğunu, diğer çocuğunun da bakıma ve ilgiye muhtaç bir bebek olduğunu, menüyü düşüneceğine ev işleri ve çocuk bakımı konusunda destek vermesi gerektiğini ve hatta buna mecbur olduğunu söyle eşine. Bak şimdiden yemek konusunda kendini eksik hissetmene sebep olmuş. Yarın ikizler olduğunda hiçbir şey yetişmeyecek ve sen bu eksiklik hissi ile kendini tüketeceksin. Kendinizi sevin biraz ne olursunuz yahu.

Gencecik yaşında üç tane çocuk. Hadi bu bizi ilgilendirmez senin tercihin ama eşinle şimdiden konuş ve anlaş. Tükenirsin aksi halde. Mecbur olmadığın sorumlukları yüklenmeye çalışma ki, sağlıklı bir anne ol.

Cok kibar gordum seni sekerim

Bidey derfim de mubarek ramazana ayindayiz sen onu takma gayette iyisin senin hakkini asla odeyemez

Ramazan ayı olunca bence eşine yetersiz geliyor orucsa eğer çeşit istiyordur ama ikiz hamileyim diosun küçük çocukta var sıcak yemek bulduğuna sukretmeli

Aa sen gebe misin Gozun aydin sekerim

Objektif olmak gerekirse;
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Çorba ve salata eklerdim.
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bunların ikisi salata gibi gelirdi ana yemek arardı gözüm.
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Pilav ve salata eklerdim.

Fakat ikizlere 8 aylık hamile ve 1.5 yaşında bir bebek söz konusuyken; yemişim objektifliği. Öpsün de başına koysun sizi! Karnınızda iki adet 8 aylık, yanınızda 1.5 yaşında bebekle bunları yapan size de helal olsun valla.

Bak güzelim sen bu erkeklere en güzel sofralarıda donatsan yine bir bahane bulup beğenmezler. Hamilesin bir çocuğun var böyle yemekler yapıyorsun. Beğenmiyorsa mutfağın yolunu biliyordur gitsin kendin yapsın. Sen hamilesin yorma kendini.

Ben uzulmeyi reddediyorum artik cidden , bir arpa boyu yol alamiyoruz , sinirlerim bozuluyor

Bilmiyorum bazen kendimi sorguluyorum ben mi anormalim acaba diye. Benim sıpa bu yıl dört yaşına girecek ve asla cesaret edemiyorum ikinci çocuğa. Türlü korkular, soru işaretleri saldırıyor zihnime ki eşek kadar 32 yaşında kadınım. Yirmi yaşında daha ya. Menü yetersiz mi diye soruyor. Bir ay sonra belki de bir gram uykuya hasret kalacak üç çocukla. Makarnayı beğenmiyor kocası. Ne diyeyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…