Buda benim derdim

Yoksa Çağla Şikele mi benziyorsun? :))

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

bu kafaya sahip tek kişi benim zannediyordum
yalnız değilmişim

Son düzenleme:
Bi absurtluk vardir. Ne bileyim biriniz cirkin biriniz guzeldir biriniz uzun biriniz kisadir biriniz kilolu biriniz zayiftir vs vs goruntude bi uyumsuzlik vardir. Anormallik ilgi ceker

belkide sizz çok açık dikkat çekici giyiniyor olabiliyorsunuz size değilde kıyafetinize bakıyor olabilirler
bende yürüyüş yaparken bir kadın var çok acayip makyaj yapıyorr bende onu görünce kendin i ne kadar çirkin boyamışş diye bakıyorumm başka kimselerde bakıyorr ona çok gülünç halde olduğu içinn

Son düzenleme:
Hahahayt valla cok guldum yorumlara

Cok tatlisiniz :-D

Buraya yazmam icin illa sizin gibi buyuk dertleremi sahip olmam lazim canlar...

Ve bana egitimsiz diyen arkadas gorende seni doktor muhendis zanneder :-D:-D:-D:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaş farkı falan mı var yada küçük bir yerdemi yaşıyorsunuz

insanlar cevap vermeye çalışmış soruların hiçbirine cevap vermiyorsunuz ki bir yerden sonra tabi dalga konusu olur
hatta bence siz dalga geçiyorsunuz
nedenini anlamaya çalışmışlar
aranızda boy farkı mı var veya biriniz diğerinden daha mı güzel/çirkin
bilgi verseniz adam akıllı yorum yapılıp derdinize çare bulunacak ama
siz bariz geyik yapıyorsunuz konu üzerinde

Tamam tatlim konu kapatilmistir :-D

Dalga geçmeye geldin sanırım öylesine yazmış olmak için açılmışr konu yani siz o insanlara bakmasanız zaten size baktıklarınj görmez ya da öyle zannetmezsiniz belkide siz bakıp onların size baktığını söylüyorsunuz tam tersini karşınızdaki insanlarda düşünüyor olabilir ne bakıyor diye. Hem sokakta dolaşan tek çift siz misiniz hiç mi güze çift görmemişler ha diyelim dikkat çekiyorsunuz beğenip bakıyorlar ne var bunda gelip geçiyorlar absürd bir durumunuz yoksa takılmayın yani.

Burda herkese dalga konusu olmuş :-D gorende onlari prof.doktor sanir. :-D

ya canm eğer bakılıyorsa yaş farkı olabilir küçük biryerde yaşıyorsunuzdur yolda normal yürümüyorsunuz yada biri birinizden daha güzel yada çirkindir bunun gibi birsürü şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…