Buda benim derdim

dikkat çekici giyindiğiniz için bakıyorlar bence.

bunu dalga geçme maksatlı söylemiyorum.

burada böyle bir konu açtığınıza ve herkes bana bakıyor modunda olduğunuza göre bir özgüven eksikliğiniz var gibi geldi bana.

bunu kapatmak için de muhtemelen dikkat çekici giyiniyorsunuz.

sonra size bakıyorlar ah bana baktılar ben neden böyleyim Allah'ım rahat edemiyorum diyorsunuz egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

bana böyle geldi ya da eşinizle bir uyumsuzluk var aranızda.

güzellikten olduğunu hiç sanmam.

doğal masum güzelliği yakışıklılığı olan bir çifte kimse uzaylı görmüş gibi bakmaz. illa ki başka sebepler var.

dısarıda bütün ınsanlar genelde bırbırlerıne bakar
bu normal bır durum
ben bır anormalık görmedım.

hee şöyle bır durum var; önundekı ınsan durup durup arkasına yanı sıze bakıyorsa işte o anormal bır durumdur

Son düzenleme:
Dikkat cekene bakilir. Dikkat cekmeyene bile bakilir. Goz bu. Bir dakika icinde kimbilir kac kisiyi goruyoruz.

"Herkes bana bakiyor.
Herkes benden bahsediyor, herkes arkamdan konusuyor."...

turu laflarin hep ozguven eksikliginden geldigini dusunurum ben. Kendinizi boyle boyle yuceltiyorsunuz da, normal seyler bunlar yani, hatirlatayim. Siz de kimseye bakmayin o zaman, bu sekilde size bakildigini da gormezsiniz.

gece gece güldüm yahu :) bu neyin egosu . arkadasim sen kimseye bakmazsan kimsenin sana baktigini gormezsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kk ne uye olduktan sonra bile hosgeldimm diye konu acip varliginizi insanlarin gozune sokmak istiyorsaniz sokaktaki halinizi tahmin bileedemiyorum. Dolayisiyla neden baktiklari cokda beyin firtinasina gerek birakmiyor.
Size iyi bakismalar

ee sonra bu ne özgüven arkadaşım belkide tutucu bir yerde eşinle çok samimi yürüdüğünüz içindir bu bakış bana öyle baksalar bikere kendime çeki düzen veririm eşimin ve benim üstüme başıma bakarım acaba bişey mi var diye

Bence oyle hissediyor olabilirsiniz.. yeni evliyken esimle dolasiyorduk, yolda yanımızdan gecen bi kizin bize vakip gulumsedigini gördüm. Esime sordum tanıyor musun diye, yok dedi. Neden gulumsedi sence dedim, belki bizi begenmistir dedi.. bazen muhabbetli bi çift gorduklerinde de insanlar bakabiliyorlar.. yani bircok sebebi olabilir..

e bir fotograf yukleyinnde biz de bakalim . alisilmisligi bozmayalim. hem bakariz bakilacak kadar neyiniz var diye 😆

bakan baksın canım , gözlerini mi bağlayacaksınız ..

İlginç ... :26:

Sen yürürken çok bakıyorsundur etrafına.Sen bakınca,haliyle onlar da bakıyordur.Eğer çok dikkat çekici hareket/tavır/giyiminiz yoksa.Öyle dahi olsa,insanlar bakar geçer.Artık ünlülere bile rağbet yok yolda.

Bu konuya fotosuz yorum yapılmaz bence
Bizde bi görelim insanlar neden gözlerini alamıyomuş onu kestirelim

Siz dışarı giyinik çıktığınız zamanlarda mı oluyor bunlar? Bi de çıplak çıkın bakalım, bi şey denicem.

Son düzenleme:
Eşinizle birbirinize bakmak yerine etrafı süzüyorsunuz demek ki , kim baktı bize diye tuhaf Allah başka dert vermesin .

anlattığınıza göre siz sokağa çıkınca resmen halk şaşkına dönüyor???

bize araba çarpsa dönüp bakmazlar ama size hep bakıyorlar?

var bi durum demek..

Allahım şu yorum beni benden aldı işte herkes ona baktığı için, araba çarptığında bakacak kimse kalmıyor

Yine aklıma köpürmeyen lifler konusu geldi. O konuyu açan arkadaş hala unutamıyorum, sağolasın valla yine gülümsettin, hayranınım...
Ha bu arada psikolojik bir şey sizinkisi. Size öyle geliyor yani. Tanrım başka dert vermesin Ya bir de benim yerimde olsaydın

acil doktora gidin. hafıza kaybı var sizde.
çünkü siz brangelina çiftisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…