Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O
Sen yürürken çok bakıyorsundur etrafına.Sen bakınca,haliyle onlar da bakıyordur.Eğer çok dikkat çekici hareket/tavır/giyiminiz yoksa.Öyle dahi olsa,insanlar bakar geçer.Artık ünlülere bile rağbet yok yolda.Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O
anlattığınıza göre siz sokağa çıkınca resmen halk şaşkına dönüyor???
bize araba çarpsa dönüp bakmazlar ama size hep bakıyorlar?
var bi durum demek..
acil doktora gidin. hafıza kaybı var sizde.Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?