ya canm eğer bakılıyorsa yaş farkı olabilir küçük biryerde yaşıyorsunuzdur yolda normal yürümüyorsunuz yada biri birinizden daha güzel yada çirkindir bunun gibi birsürü şey var
Hahahayt valla cok guldum yorumlara
Cok tatlisiniz :-D
Buraya yazmam icin illa sizin gibi buyuk dertleremi sahip olmam lazim canlar...
Ve bana egitimsiz diyen arkadas gorende seni doktor muhendis zanneder :-D:-D:-D:-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Galiba kastettiğiniz kişi benim, henüz doktor olamadım ama tıp okuyorum.
Ayrıca bahsettiğim ilkokul düzeyinde bir bilgiydi, dahi alamındaki de/da yı ayrı yazmak için doktor, mühendis olmaya gerek yok.
Arkadas seni burda yazilarin nasil oldugunu yorumla diyemi tutmuslar yahu imla kilavuzu gorevi sanami ait????? Da de bitişik yaziyorum ayri yaziyorum cokmu dert oldu heyyy allahım ya
Hahahayt valla cok guldum yorumlara
Cok tatlisiniz :-D
Buraya yazmam icin illa sizin gibi buyuk dertleremi sahip olmam lazim canlar...
Ve bana egitimsiz diyen arkadas gorende seni doktor muhendis zanneder :-D:-D:-D:-D
Bu neyin kafasi ya?
aklıma bundan başka birşey gelmiyor:26::26::26:Eki Görüntüle 1166063
Ahahhaha allah iyiliğini versin ne güldüm yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Demekki esinizle cokk guzel yakisiyorsunuz birbirinizi guzel tamamliyorsunuz ne guzel iste kimseyi takmadan hayata devam demekki sizde olan birsey onlarda yok ....Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?