- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Diyete devam et amaİki gündür çok yoğunum sürekli dışarılardayım yarın da öyle olacak. Düzenli beslenememiyorum şu ara öğünlerim hep kaçtı hadi hayırlısı bakalım.
Evet akşam yememeye özen gösteriyorum yine de pes etmek yok.Diyete devam et ama
elinden geldigi kadariyla
İnsanın kendiyle uğraşması ne kadar eğlenceli di mi? Hayırlı olsun yeni ürünlerin.Arada sade kahve ictim
oglrn 4 kofte yedim
bir ayran ictim
bu aksamda ton balikli salata yiyecegim
pilateste yapmaya kararliyim
cilt bakimi cok ihmal ettim
cilt bakimi ve sac bakimi yapicam yeni aldigim urunlerle
Ama sen cok az yiyorsunEvet akşam yememeye özen gösteriyorum yine de pes etmek yok.Dün tüm günü menemenle geçirmek zorunda kaldım, sabah kalktığımda çok aşırı acıkmıştım.
Bizim hiç ödül günümüz olmayacak mı? Ya da neyse haftada 1 kilo hedefimi gerçekleştirmeden ödül yok en iyisi zorlayacağım nefsimi.
Cok salmistim kendimiİnsanın kendiyle uğraşması ne kadar eğlenceli di mi? Hayırlı olsun yeni ürünlerin.
Sandviç yapmak hiç aklıma gelmedi, yoğurt, salata filan yedim ben de. Haklısın neyse ki bugünden sonra işlerim yok, düzenli yiyebileceğim.Ama sen cok az yiyorsun
olmaz ki öyle
light sandavic yap kendine zamanin yoksa
pazar yada cmt ödül yaparız ya
Kesinlikle toparlanmak lazım, fıstık gibi kızlarız.Cok salmistim kendimi
toparlanmak lazim
bastan aşağı bir bakim gerekiyor bana
AynenSandviç yapmak hiç aklıma gelmedi, yoğurt, salata filan yedim ben de. Haklısın neyse ki bugünden sonra işlerim yok, düzenli yiyebileceğim.
Kesinlikle toparlanmak lazım, fıstık gibi kızlarız.
İnsan yapmaya yapmaya bakım yapmayı da unutuyor sonra, daha çocuk yapmadık bir şey yapmadık.
Doğru o çok sıkıntı gerçekten, güvenilmiyor kimseye.Bu arada cocuk yapicam da kimle yapicam
asıl o sıkıntı
Aynen bende..Yaaaa şu diyet sonrası alışverişi iple çekiyorum zaten. 1 beden daha düşük kıyafetler yuppiii
Doğru o çok sıkıntı gerçekten, güvenilmiyor kimseye.
Çok iyi.Aksam
ton balikli salata
Simdide pilates yapicamÇok iyi.
Harika.Simdide pilates yapicam
Aynen canimMüthişsiniz kızlar! Sizleri gördükçe gaza geliyorum iyice ve yalnız olmadığımızı bilmek ne güzel. Hep beraber başaracağız bu işi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?