- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Cık olmaz bana sorarsan. Hepsinde şeker var, birçok katkı maddesi. Ben dışarıdan içecekler almıyorum hiç. Hem sağlıksız onlar, belki alışkanlığını değiştirirsin bu diyet sayesinde olmaz mı? :)Canim ben light kola icsem olur mu ?kola bagimlisiyim da..
HaklisinCık olmaz bana sorarsan. Hepsinde şeker var, birçok katkı maddesi. Ben dışarıdan içecekler almıyorum hiç. Hem sağlıksız onlar, belki alışkanlığını değiştirirsin bu diyet sayesinde olmaz mı? :)
Olsun bundan sonra içmezsen hiç problem değil.Hem kilo verip hem sağlıklı beslenme alışkanlığı ediniyoruz.Haklisin
dun ictim pisman oldum bak şimdi
Ya okadar emek veriyoruz kola icin heba olmasın degil mi?Olsun bundan sonra içmezsen hiç problem değil.Hem kilo verip hem sağlıklı beslenme alışkanlığı ediniyoruz.
İsim| Boy| Kilo(başlangıç) | 1. Hafta | Hedef |
Aaa super olmus harikaa[tr][/tr] [td]cigdemlik86|170 cm| 59.7 | 58.1 | 54 [/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr]
İsim| Boy| Kilo(başlangıç) | 1. Hafta | Hedef
[td][/td][td][/td][td]SogukMevsim|173 cm| 64.0 | 63.5| 60 [/td][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td]
[/td]
[/tr]
bende dün kabakla yogurt yedım afıyet olsunAksam
kabak yemegi
yogurtt
bir dilim kepek ekmegi...
Ben oglende yiyeceğimbende dün kabakla yogurt yedım afıyet olsun
bende kalanı bugun bitiricemBen oglende yiyeceğim
yanimda getirdim...
hem saglikli hem hafif
cok iyi oluyor...
Aksam ne yapsam diye düşünüyorum bendebende kalanı bugun bitiricem
aynen bende bugun protein yaparım ama 2 gundur sebze yapıyorumAksam ne yapsam diye düşünüyorum bende
Olabiliraynen bende bugun protein yaparım ama 2 gundur sebze yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?