- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
güle güle aşkla huzurlu olur canım.
minderleri çok beğendim. benim annemde ablama yapmıştı. ama bu etrafında püsküller yoktu. sizmi yaptınız minderleri
Ferah nefiss maşaallah guzel guzel mutlu yasayin icinde bende yeni evliyim ama evim biraz daginik hele bebeke olunca pasakliliga adim attim..bide esim hobici bisuu ilgi alani ve bunlarin esyalari var bi oda onun esyalari dolu ardiye gibi karman corman...ev de kira ama yine allah gordugumuzdrn geri koymasin ilerde bizimkide bole guzel olurt işaallah ayyy e cok yazfimmm cok begendim ondan
teşekkür ederimAllah guzellikle oturmayi nasip etsin.
Küçük ama ferah temiz bir ev.
Allah huzurunuzu eksik etmesin insallah.
Cok begendim.
evet yatak odam dar camın önünü kapattım yatak başı yüzünden ama başka türlü sığmıyodu bölü olduyatak odasının darlığı ve yatak yönü hariç evini çok beğendim.hep huzurla yaşa yuvanda inşALLAH
eviniz çok güzel içim açıldı resmen.
huzurla sağlıkla oturun
ama aileye minik kuş katılınca
o mobilyalara resim yaparsa vay halinize :)
Güle güle otur tatlım. Salon mu oturma odası oturma odası mı salon karıştırdı bensalon oturma odasından daha mı küçükk?? Oturma odanız da salon gibi olmuş zaten bütün perdelerin zebra mı, merak ettim memnun musun canım?
falkonum canım eski katilim, bayıldım evine bayıldımmm
salon ve oturma odası özellikle muthiş, tam benim zevkim, ondan sevmişiz demek ki biz birbirimizi
bacım sen nerelerdesingörüşemedik bu çekilişte katılamadım ben 8 mart çekilişi yapılırsa heber ver bana tatmmı senide everelimde sende evinin fotosunu koyucağın günleride görelim
kadınlar günü çekilişinde tependeyim kesin sen de katıl diye, bu benim de yoğun zamanıma geldi bizim eskilerden kimseyi toplayamadım ama sen aklımdasın
valla evine bayıldım, benim de böyle bir evim olacaksa hemen evlenesim gelir de işte ufak bi eksigim varkocam yok
baktım bende sonradan hep yeni insanlar gelmiş de bazıları bana az hediye geldi diye çıngar çıkarmış onu duyunca çok şaşırdım ve üzüldümkatılasım gelmedi ama sen bana haber ver yine katılabilirmde
e.... la barışmadınmı sen daha(neyse sohbet topiğine çevirmeyeyim topiğimi ) konuşuruz sonra
telefondan da konuşabiliriz bebegim istedigin zaman, evli barklı kadınsın diye ben yazamıyorum sana ama ben boş gezenbir insanım istedigin zaman ara yada yaz hiç fark etmezgüzel günlerde oturun tatlım musmutlu olun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?