buda benim minnak evim

yatak odasının darlığı ve yatak yönü hariç evini çok beğendim.hep huzurla yaşa yuvanda inşALLAH

Allah guzellikle oturmayi nasip etsin.
Küçük ama ferah temiz bir ev.
Allah huzurunuzu eksik etmesin insallah.
Cok begendim.

Ferah nefiss maşaallah guzel guzel mutlu yasayin icinde bende yeni evliyim ama evim biraz daginik hele bebeke olunca pasakliliga adim attim..bide esim hobici bisuu ilgi alani ve bunlarin esyalari var bi oda onun esyalari dolu ardiye gibi karman corman...ev de kira ama yine allah gordugumuzdrn geri koymasin ilerde bizimkide bole guzel olurt işaallah ayyy e cok yazfimmm cok begendim ondan

benim kocişte de av merakı var portmantoya tıkıştırıyorum onların hepsini yoksa başa çıkamam bendede daha bebiş yok olunca bide dağınık halini çekerim

eviniz çok güzel içim açıldı resmen.
huzurla sağlıkla oturun
ama aileye minik kuş katılınca
o mobilyalara resim yaparsa vay halinize :)

bizim pakize (kuşumuz) çok hırçın olduğundan salamıyorum hep kafasını hep duvarlara vuruyo hendini harap ediyo canı yanıcak diye korkuyorum bende pek salamamıyorum ondan şimdilik zararı yok kafesinden çıkınca hellediyo tabi ortalığı

falkonum canım eski katilim, bayıldım evine bayıldımmm
salon ve oturma odası özellikle muthiş, tam benim zevkim, ondan sevmişiz demek ki biz birbirimizi

büyük olan odayı oturma odası yaptım gelen hep orda oturuyo çünkü 40 yılın başında salona geçiliyo salonda küçük olduundan vitrini almadı oturma odasına koydum bende misafir odamla mutfak zebra bitek yıkanmıyo tabi ben 5 ayda 1 koslayla siliyorum çok leke tutmuyo zaten bitek muftağımdaki ocağın yanında olduundan yağlanıyo onuda sıcak suyla siliyorum uğraştırıyo insanı ama olsun güzel duruyo yinede değer

falkonum canım eski katilim, bayıldım evine bayıldımmm
salon ve oturma odası özellikle muthiş, tam benim zevkim, ondan sevmişiz demek ki biz birbirimizi

bacım sen nerelerdesin görüşemedik bu çekilişte katılamadım ben 8 mart çekilişi yapılırsa heber ver bana tatmmı senide everelimde sende evinin fotosunu koyucağın günleride görelim

bacım sen nerelerdesin görüşemedik bu çekilişte katılamadım ben 8 mart çekilişi yapılırsa heber ver bana tatmmı senide everelimde sende evinin fotosunu koyucağın günleride görelim

kadınlar günü çekilişinde tependeyim kesin sen de katıl diye, bu benim de yoğun zamanıma geldi bizim eskilerden kimseyi toplayamadım ama sen aklımdasın
valla evine bayıldım, benim de böyle bir evim olacaksa hemen evlenesim gelir de işte ufak bi eksigim var kocam yok

baktım bende sonradan hep yeni insanlar gelmiş de bazıları bana az hediye geldi diye çıngar çıkarmış onu duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm katılasım gelmedi ama sen bana haber ver yine katılabilirmde
e.... la barışmadınmı sen daha (neyse sohbet topiğine çevirmeyeyim topiğimi ) konuşuruz sonra

telefondan da konuşabiliriz bebegim istedigin zaman, evli barklı kadınsın diye ben yazamıyorum sana ama ben boş gezenbir insanım istedigin zaman ara yada yaz hiç fark etmez güzel günlerde oturun tatlım musmutlu olun hep

sağol çeş

saol çeşmem benim

maşşallah çok güzel bir eviniz var ışıl ışıl güle güle sağlıcakla oturun yanlız birşey dikkatimi çekti sanırım puzzle yapıyorsunuz bir ara bizde yeni evlendigimizde eşimle yapmak için almıştık haftasında bitiricez dedik cevremizdeki insanlara evleneli 5 yıl oldu daha bitmedi üstelik 2 kere taşınca dagıldı umarım siz hemen bitirirsiniz

Evinizi cok begendim. Icim acildi resmen, resimlere bakinca. Allah huzurla saglikla oturmanizi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…