Benim kocide gıcık olur bende gıcık oluyorum onla gitmek istemiyorum
al benimkindende o kadar enimki alışveriştede beni kıl ediyo hain domdom
Gelimde beraber gidelim biz alişverise sonrada senin cici mutfaginda bi kahve iceriz..Bu arada ben evde mutfaga bayilirim orda oturuum aksam kocislede orda vakit geciriyoz görümcemler bayilirilar mutfak sohbeti vs.kv gelincede mutfakta oturuyozz..koltuklardada iyi saatte olsunlar fink atiyoo heralde[/QUOancağzımTE]
gel c
Gelimde beraber gidelim biz alişverise sonrada senin cici mutfaginda bi kahve iceriz..Bu arada ben evde mutfaga bayilirim orda oturuum aksam kocislede orda vakit geciriyoz görümcemler bayilirilar mutfak sohbeti vs.kv gelincede mutfakta oturuyozz..koltuklardada iyi saatte olsunlar fink atiyoo heralde
Yok yahu mutfagın gayet iyi duruyor..renkler ışık ...ama imkan varsa herşeyin daha güzeli vardır..bizde şimdi kocişle ev haalleei kuruyoz bahçeli bi ev istiyoruzz bende hemen icini hayal ediyorum şöyle şıkır şıkır dolaplari vs tertemizz ..hemen acik renk yolluk vs alicam zaten ayy bide duşa kabinli olsun hali sereyimm hihi
gel cancağzım alışverişe çıkıcak insan arıyom bende mutfak soheti iyi oluyoda küçük benim mutfakya ondan rahat edemiyorum ben iraz daha büyük ev istiyom en o yüzden
Canımmmm,abasının kuzusuuu Allah'ım nazarlardan korusun.
Miss gibi,ferah ferah evin..
Rabbim sağlıklı,mutlu,huzurlu ve aşk dolu bir ömür geçirmenizi nasip etsin inşallah.
memnunum rahatlar estilonun kendisinde teklilerin kollari deri degldi yaslanma kisimlarida boyle degldi biz boyle istedik oyle yaptilar daha iyi durdu yaslanma minderleri azicik buzustu sadce onlari hergun kabartmak istiyo sadeceEvine bayildimmmm canim..
Gule gule otur canim rabbim huzurlu mutlu olmayi nasip etsin insallah..
Bende bu oturma odandaki istikbal estilo oturma gurubunu sipariş verdim canim. Ama henuz gelmedi. nasil sen memnunmusun rahatmi canim??
cok guzel gule gule huzurla oturun. simdiye kadar gordugum nadir ferah evlerden biri. Yalniz o tulleri nasil yikiyorsun ya. Bas edebiliyor musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?