buda benim minnak evim

al benimkindende o kadar enimki alışveriştede beni kıl ediyo hain domdom
Benim kocide gıcık olur bende gıcık oluyorum onla gitmek istemiyorum ona göre gözümü kapayip elimi atip aradigimi bulup şak die almaliyim ..sonra karar vetemeyince zevksiz ben oliym..Gitmeyelim beraber aman aman ben gider söker takar dener alirim görende ayin 20 günü alisveristeyizde sıkılıyo sanır..Arada bi hele bebeden sonra saldik

Gelimde beraber gidelim biz alişverise sonrada senin cici mutfaginda bi kahve iceriz. .Bu arada ben evde mutfaga bayilirim orda oturuum aksam kocislede orda vakit geciriyoz görümcemler bayilirilar mutfak sohbeti vs.kv gelincede mutfakta oturuyozz..koltuklardada iyi saatte olsunlar fink atiyoo heralde

Huzurla mutlulukla oturun inşallah. Yatak Odamız çok benziyo bende yatağımi Bellonadan aldım diğerlerini Mobilyacıya yaptırdım dolap uymadığı için. Rengi fazla krem oldu oysa modele aşık olmuştum ilk gördüğümde şimdi hiç içime sinmiyo duvar rengide Kum beji iyice kayboldu içinde. İnşallah yaza duvar regimi değiştiricem o zaman belki daha one çıkar mobilya. Sizinkini çok beğendim çok ferah durmuş Güle güle oturun:)

Beyaz renk ne güzel olmuşş. ağız tadıyla yaşayın ben beğendim evinizi..

gel cancağzım alışverişe çıkıcak insan arıyom bende mutfak soheti iyi oluyoda küçük benim mutfakya ondan rahat edemiyorum ben iraz daha büyük ev istiyom en o yüzden

gel cancağzım alışverişe çıkıcak insan arıyom bende mutfak soheti iyi oluyoda küçük benim mutfakya ondan rahat edemiyorum ben iraz daha büyük ev istiyom en o yüzden
Yok yahu mutfagın gayet iyi duruyor..renkler ışık ...ama imkan varsa herşeyin daha güzeli vardır..bizde şimdi kocişle ev haalleei kuruyoz bahçeli bi ev istiyoruzz bende hemen icini hayal ediyorum şöyle şıkır şıkır dolaplari vs tertemizz ..hemen acik renk yolluk vs alicam zaten ayy bide duşa kabinli olsun hali sereyimm hihi

çok ferah rahatlatıcı temiz bir ev.
bi öneri tvli odada koltuğun bulunduğu duvara astigin cerceveyi az daha aşağı assan daha güzel durur sanki ...

ınş biz de ev alırsak böyle duzecem evi...

mutluluklar

canım evi çok güzel maşallah allah huzurunuzu bozmasın benımde düğünüm var 3 ay sonra hep aklımda az eşyayla ferah beyaz ağırlıklı bir ev dizmek zevkimiz aynı eşyalar azve öz kısacası bayıldımmmmm

Canımmmm,abasının kuzusuuu Allah'ım nazarlardan korusun.
Miss gibi,ferah ferah evin..
Rabbim sağlıklı,mutlu,huzurlu ve aşk dolu bir ömür geçirmenizi nasip etsin inşallah.

Çok güzel bir ev güle güle oturun.
Gözümü tırmalayan tek şey tv oldu. Sanki çok yukarıda duruyor.

pırıl pırıl cok güzel bir eviniz var maşallah
güle güle oturun

içim açıldı :) Çok güzel bir evin var.. Güle güle otur.

huzur dolu maşallah hep mutlu günlerniz olsun inşallah benmde böle bi evim olur

Evine bayildimmmm canim..

Gule gule otur canim rabbim huzurlu mutlu olmayi nasip etsin insallah..

Bende bu oturma odandaki istikbal estilo oturma gurubunu sipariş verdim canim. Ama henuz gelmedi. nasil sen memnunmusun rahatmi canim??

W
Evine bayildimmmm canim..

Gule gule otur canim rabbim huzurlu mutlu olmayi nasip etsin insallah..

Bende bu oturma odandaki istikbal estilo oturma gurubunu sipariş verdim canim. Ama henuz gelmedi. nasil sen memnunmusun rahatmi canim??
memnunum rahatlar estilonun kendisinde teklilerin kollari deri degldi yaslanma kisimlarida boyle degldi biz boyle istedik oyle yaptilar daha iyi durdu yaslanma minderleri azicik buzustu sadce onlari hergun kabartmak istiyo sadece

cok guzel gule gule huzurla oturun. simdiye kadar gordugum nadir ferah evlerden biri. Yalniz o tulleri nasil yikiyorsun ya. Bas edebiliyor musun.
Bir de nacizane tavsiyem: Yatak odasinda kapinin onundeki komidini diger komidinin uzerine kaldirin ayak altinda kalmamis olur daha derli toplu olur.
bir de yerdeki puzzlle i masa da yapsaniza yaw kiyamam resme bakarken belim agridi :))
ben masada bile kendimi kaybedip saatlerce ugrasiyordum. Sizi yerde dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…