buda benim minnak evim

benim kocişte de av merakı var portmantoya tıkıştırıyorum onların hepsini yoksa başa çıkamam bendede daha bebiş yok olunca bide dağınık halini çekerim
Benim eşimde av var akvaryum var bıçak yapimina merakli ne diyim bizde malzeme çok he bide tekne var obun motoru vs de bizdeydi yeni gitti..

ben yavrunuzu kast etmiştim :)

çok beğendim..çok zevkle döşenmiş...maşallahhhhh...güle güle mutlulukla oturun...

Evinize bayıldım.. Rabbim sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin..
Puzzle dikkatimi çekti. Bende de var aynı puzzle dan.. Ay bin bir hevesle aldım, ama bir yol kat edemedim, çok zormuş.. Birde karma karışık renkler.. Umarım siz kısa sürede bitirebilirsiniz..

biz yapıyoruz eşim çok meraklı hergün işten gelince onun başına oturuyo 1 saat ilk puzzlmız değil de bu seferki bizi çok zorladı yapmamız uzun zamanı alıcak

ohhh maşşallah benim koca öyle olsa tam sopalı olur
Cani sagolsun be yoldaşım o benim..ne yapim şekerim kahvehanelere gideydi daha mi iyi hic olmazsa evde ugrassiyo ..Gözümün önündearada ava beraber giderdikte tontiş dogunca bi kere gittik ondda aklim hep küçuk beyde burnumdan geldi

seni 1 kere götürmüş en azından benide götür beraber gidelim diyorumda anca dalga geçer zevzek
sen yine şanslısın

Abovvv az da olsa kırmızılı mutfak pek severim sağlıkla huzurla otur..yeni eşya ve yeni düzen her zaman güzeldir..

wawwwwww 4x4 lük ..bunun üzerine ,sağlık ve huzurda verdimi allah..yemede yanında yat :)))) çok güzell

seni 1 kere götürmüş en azından benide götür beraber gidelim diyorumda anca dalga geçer zevzek
sen yine şanslısın
Allah razi olsun bişeyleri benle yapmayi sever bende onla..ögrenciyken eskisehirde trene binip giderdik ava düsün ama bikere bile bara gitmedik mesela..ole degisigiz biraz..

Allah razi olsun bişeyleri benle yapmayi sever bende onla..ögrenciyken eskisehirde trene binip giderdik ava düsün ama bikere bile bara gitmedik mesela..ole degisigiz biraz..

benimkide öyle bara diskoya sokucaktı beni ne işim var enim orda diye girmemiştim evlenmeden önce gitseymişim iyiymiş merak ediyorum şimdi hiç gidemem

benimkide öyle bara diskoya sokucaktı beni ne işim var enim orda diye girmemiştim evlenmeden önce gitseymişim iyiymiş merak ediyorum şimdi hiç gidemem
Yok kız merak edilecek biyeri dizilerde görmüyonmu herkes bara diskoda bi cacıga benzemiyo biz oraya gitsek benimki katil olur kıl olur laubali ortama öle bakarlar falan allah muhafaza..Ben istemem artik zaten beni daa taşa denize piknige he bide alisverise götürsünn eheyyy

canım minik ama çok şirin bir evin var sağlıkla ve mutlulukla yaşlanın inşallah

al benimkindende o kadar enimki alışveriştede beni kıl ediyo hain domdom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…