Benim eşimde av var akvaryum var bıçak yapimina merakli ne diyim bizde malzeme çok he bide tekne var obun motoru vs de bizdeydi yeni gitti..benim kocişte de av merakı var portmantoya tıkıştırıyorum onların hepsini yoksa başa çıkamam bendede daha bebiş yok olunca bide dağınık halini çekerim
ben yavrunuzu kast etmiştim :)
bizim pakize (kuşumuz) çok hırçın olduğundan salamıyorum hep kafasını hep duvarlara vuruyo hendini harap ediyo canı yanıcak diye korkuyorum bende pek salamamıyorum ondan şimdilik zararı yok kafesinden çıkınca hellediyo tabi ortalığı
biz yapıyoruz eşim çok meraklı hergün işten gelince onun başına oturuyo 1 saat ilk puzzlmız değil de bu seferki bizi çok zorladı yapmamız uzun zamanı alıcakmaşşallah çok güzel bir eviniz var ışıl ışıl güle güle sağlıcakla oturun yanlız birşey dikkatimi çekti sanırım puzzle yapıyorsunuz bir ara bizde yeni evlendigimizde eşimle yapmak için almıştık haftasında bitiricez dedik cevremizdeki insanlaraevleneli 5 yıl oldu daha bitmedi üstelik 2 kere taşınca dagıldı umarım siz hemen bitirirsiniz
ben yavrunuzu kast etmiştim :)
Benim eşimde av var akvaryum var bıçak yapimina merakli ne diyim bizde malzeme çok he bide tekne var obun motoru vs de bizdeydi yeni gitti..
Cani sagolsun be yoldaşım o benim..ne yapim şekerim kahvehanelere gideydi daha mi iyi hic olmazsa evde ugrassiyo ..Gözümün önündearada ava beraber giderdikte tontiş dogunca bi kere gittik ondda aklim hep küçuk beyde burnumdan geldi
ohhh maşşallah benim koca öyle olsa tam sopalı olur
Cani sagolsun be yoldaşım o benim..ne yapim şekerim kahvehanelere gideydi daha mi iyi hic olmazsa evde ugrassiyo ..Gözümün önündearada ava beraber giderdikte tontiş dogunca bi kere gittik ondda aklim hep küçuk beyde burnumdan geldi
aaaaa
Allah razi olsun bişeyleri benle yapmayi sever bende onla..ögrenciyken eskisehirde trene binip giderdik ava düsün ama bikere bile bara gitmedik mesela..ole degisigiz biraz..
seni 1 kere götürmüş en azından benide götür beraber gidelim diyorumda anca dalga geçer zevzek
sen yine şanslısın
aaaaa
valetinaa :)
yatak odamız aynı :) salon koltukalrını neden serisinden almadın?
Allah razi olsun bişeyleri benle yapmayi sever bende onla..ögrenciyken eskisehirde trene binip giderdik ava düsün ama bikere bile bara gitmedik mesela..ole degisigiz biraz..
kumaşlarının dokusu güzel değildi kadife gibiydi beğenmedim böyle yapalım dedik bizde
Yok kız merak edilecek biyeri dizilerde görmüyonmu herkes bara diskoda bi cacıga benzemiyo biz oraya gitsek benimki katil olur kıl olur laubali ortama öle bakarlar falan allah muhafaza..Ben istemem artik zaten beni daa taşa denize piknige he bide alisverise götürsünn eheyyy
benimkide öyle bara diskoya sokucaktı beni ne işim var enim orda diye girmemiştim evlenmeden önce gitseymişim iyiymiş merak ediyorum şimdi hiç gidemem
Yok kız merak edilecek biyeri dizilerde görmüyonmu herkes bara diskoda bi cacıga benzemiyo biz oraya gitsek benimki katil olur kıl olur laubali ortama öle bakarlar falan allah muhafaza..Ben istemem artik zaten beni daa taşa denize piknige he bide alisverise götürsünn eheyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?