buda benim minnak evim

W
memnunum rahatlar estilonun kendisinde teklilerin kollari deri degldi yaslanma kisimlarida boyle degldi biz boyle istedik oyle yaptilar daha iyi durdu yaslanma minderleri azicik buzustu sadce onlari hergun kabartmak istiyo sadece

Bende aldm cnm ama istikbalde cok skayet var korkuyorum pisman olurum diye uff ins saglam cikar bnmkide cnm bakalm cok ozenle secmissin herseyini cnm bayildm ya rabbim hep mutlu etsn insallah cnm

Halılarin istikbalmi cnm? Benim istikbal estilo takimim füme rengi ona uygun halı secemedim acik renkten korktum kizim varda 2,5 yasinda.. cok kaliteli duruyolar istikbal hali mi diyemerak ettm bende hali alicam ama hic anlamiorum kaliteden

Halılarin istikbalmi cnm? Benim istikbal estilo takimim füme rengi ona uygun halı secemedim acik renkten korktum kizim varda 2,5 yasinda.. cok kaliteli duruyolar istikbal hali mi diyemerak ettm bende hali alicam ama hic anlamiorum kaliteden

angora halılarım oturma odamdaki halı çok sık dokunmuş ama şimdiki aklım olsa almazdım o kadar sık dokunmuş çünkü leke hiç çıkmıyor

teşekkür ederim mutlu oldum
tülleri yıkamak zor değil zebramı yıkamadım daha ama diğer perdeleri yıkamak hiç zor olmadı bende korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür
masada yapsam puzzllı masa lazım olucak onu arada bir yapıyorum çünkü hatta daha yeni bitti ondan masayı meşgul edemem onu tekrar kaldırırsam puzzle dağılıcak ondan boş odamda yapıyorum

Hmm gule gule kullan canimmmm bakalm bende muhtemelen saray alicam evinde mutkulukla huzurla otur cnm

Çok ferah ve çok şirin modern bir ev canım Güle güle otur evinde inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…