Buda bi yalan

3 bin Euro ile hayat güzel olmaz burda...
Kira standart çürük eve (70qm) en az 800 gider... yeme icme 500 gitse ( makarna pilav) bir araba olsa ona ayda 200 gitse, ayda 1100 kenera atılır.
Ama bu hayat olmaz... yani sosyal faliyat filan olmadan ot gibi yaşarsan birikir...

İki kışı icin standartin altinda... kişi başı 1500 euro yapiyor ve asgari saat ücretinle çalışan ( haftada 40 ) 1552 euro alir...
Kahrolsun. Matematigim sağlam :))
Benimde sağlamdır. Matematik öğretmeniyim. Orda sıkıntı Yok. Oradaki asgari ücreti küsuratı ile bilmediğimden ortalamadan gittim. Eee standartın 104 Euro altında iyi birikim yapmışsınız. Helal olsun

Anlıyorum
Tşkler

Madem standart bir hayatınız var ve araba da makul bir fiyat yani bütçeyi zorlamayacak şekilde eşiniz neden saklasın gerçek fiyatını o zaman?
Hayal kırıklığı yaşıyorum.

Herhalde kira da oturmuyorlardır... bence kesin kendi evleridir.

Görümceye 2bin Euro takmayı düşünüyordu kocası.
Ne bileyim hem birikim hem eşe dosta yardım.
Allah parasına bereket veriyor demekki Maaşallah

Orasi karisik arabam babamin uzerine istedigim zaman alis satabiliuorum bi sorun olmadi

Benimde sağlamdır. Matematik öğretmeniyim. Orda sıkıntı Yok. Oradaki asgari ücreti küsuratı ile bilmediğimden ortalamadan gittim. Eee standartın 104 Euro altında iyi birikim yapmışsınız. Helal olsun

Ortalaman tam 12den vurmuş ama :) İşde sonrada konu acip hava atmaya çalışıyor.
Iki kişi icin asla cok para değil...
Yani standart normal şekilde yaşar... ama eltiyi kiskandirmaya yetmez. :)

Orda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yani

Görümceye 2bin Euro takmayı düşünüyordu kocası.
Ne bileyim hem birikim hem eşe dosta yardım.
Allah parasına bereket veriyor demekki Maaşallah

Bende ilk konudan beri diyorum vallah konu sahibi para ağacı dikdi biryere.

Ben üç uni bitirdim 2000 euro takamam yani.
2000 euro ile ben 4 ay yemek icmek alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…