- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
Hay Allah razı olsun. Ozaman aynı fiyatlar hemen hemen.
Ortalama 12 bin gelir olsa, ev araba altın ve ferah yaşam için yeterli mi?
Kuzenim orda onlarda çatır çatır para kazanıyor valla anlamadım. Birikim kolay yapılıyor demek ki di mi?
Benimde sağlamdır. Matematik öğretmeniyim. Orda sıkıntı Yok. Oradaki asgari ücreti küsuratı ile bilmediğimden ortalamadan gittim. Eee standartın 104 Euro altında iyi birikim yapmışsınız. Helal olsunİki kışı icin standartin altinda... kişi başı 1500 euro yapiyor ve asgari saat ücretinle çalışan ( haftada 40 ) 1552 euro alir...
Kahrolsun. Matematigim sağlam :))
Anlıyorum24 ayar bilezik 34 euro, 22 ayar bilezik 30 Euro satış fiyatı... konu sahibi 3000 Euro kazanıyoruz dedi 3000 Euro üzerinden gidersek eğer yaklaşık 100 gr altın alınabilir. Türkiye de 24 ayar 153tl 22 ayar 139 tl... 3000 Euro 13.500 tleder 13 bin lira ile de 88 gram altın alınabilir. Ancak oradaki alım gücü ile Türkiye de ki alım gücü bir değil. Orada 3000 Euro standart gelirken Türkiye de 13.500 maaş alan çok insan Yok. Yani rakamsal olarak yakın gibi dursa da alın gücü Farklı.
Bacaklari torpuler gene sokar onlari orayaYok bence bacakları kalın fhdjfjdkd
Icinde cikolata olan altin paralardan var evde sayilir mi oFotoğraf isteriz :)
Bacaklari torpuler gene sokar onlari orayahahaha ay iyi ban yiycem ben hadi bakalim
Herhalde kira da oturmuyorlardır... bence kesin kendi evleridir.3 bin Euro ile hayat güzel olmaz burda...
Kira standart çürük eve (70qm) en az 800 gider... yeme icme 500 gitse ( makarna pilav) bir araba olsa ona ayda 200 gitse, ayda 1100 kenera atılır.
Ama bu hayat olmaz... yani sosyal faliyat filan olmadan ot gibi yaşarsan birikir...
Görümceye 2bin Euro takmayı düşünüyordu kocası.3 bin Euro ile hayat güzel olmaz burda...
Kira standart çürük eve (70qm) en az 800 gider... yeme icme 500 gitse ( makarna pilav) bir araba olsa ona ayda 200 gitse, ayda 1100 kenera atılır.
Ama bu hayat olmaz... yani sosyal faliyat filan olmadan ot gibi yaşarsan birikir...
Icinde cikolata olan altin paralardan var evde sayilir mi o
Orasi karisik arabam babamin uzerine istedigim zaman alis satabiliuorum bi sorun olmadi
Cok tatlisin bence banlanirsan da “askitosununmaskitosu” diye yeni uyelik alirsin kimse senden suphelenmez
Yani arabanin fiyatini 3-5 eksik bilirsin de,yarisi deyince. İnsan inanamiyor. Vergiyi algiyi da gectim, benim uzerime olan arabayi esim satiyor sonra gene benim uzerime araba aliyor. Genel vekalet mi var acaba? Ay zenginin mali nasil da zugurdun cenesini yoruyor goruyorsun
Benimde sağlamdır. Matematik öğretmeniyim. Orda sıkıntı Yok. Oradaki asgari ücreti küsuratı ile bilmediğimden ortalamadan gittim. Eee standartın 104 Euro altında iyi birikim yapmışsınız. Helal olsun
Bende hafta basinda sizlerleyimHayırlı Cumalar
(Cumadan önce gelemem kesin sdfjfkdkdld)
Orda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yaniA_a_h beni aydınlatırmısın?
Orda fiyatlar nasıl, yani aldığın altının gram fiyatı nedir? Bizdeki gibi mi?
Orda yaşayan bir kaç akrabam varda onların ipliğini pazara çıkarmaya çalışıcam :)
Görümceye 2bin Euro takmayı düşünüyordu kocası.
Ne bileyim hem birikim hem eşe dosta yardım.
Allah parasına bereket veriyor demekki Maaşallah
Konu raydan çıktı,mütevaziliğe doğru saptı..Orda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yani
Ben 3bin 3bin 6bin gibi düşündümOrtalaman tam 12den vurmuş ama :) İşde sonrada konu acip hava atmaya çalışıyor.
Iki kişi icin asla cok para değil...
Yani standart normal şekilde yaşar... ama eltiyi kiskandirmaya yetmez. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?