Buda bi yalan

seninki daha pahalıymış benimki 39,90 tl di onuda aaman nasılsa sen varsın ayaklarımı sende ısıtyom boşuna para vermiyım dediydim ertesi gün gitti aldı benim durum daha vahim
Ben zaten senin için yazdım... yoksa benim ki almadı bana...

Şimdi bu arabanın fiyatı ve aylık ödeyeceğiniz miktar önemli. Eğer eşinizin gelirine güveniyorsanız, sizi etkilemeyecekse ses etmeyin. Ama sizi zora sokacak bir paraysa ödeyeceği o zaman kızmakta haklısınız.
Bir de eşinizin ne olursa olsun size yalan söylemesi iyi değil. Bu güven problemini çözün. Demek ki çok tepki vermenizden korktu. Büyük tepkiler vermeyi bırakın olaylara karşı, uzlaşıcı olmaya çalışın.

Esiniz tek basiniz tatile gitmenize musade ediyor ve dondugunuzde sizi sevindirmek adina size surpriz yapip istediginiz arabayi alıyor kucuk masum bir yalanla. İsterseniz bosanin, sonucta yalan soylemis. Bazi kadinlar gercekten kiymet bilmiyor. Ben olsam hic caktirmazdim bu durumu. Ama para harcamalarimi kisar, esime caktirmadan ona destek olmaya calisirdim.

Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
Okey o zaman konunuza istinaden tavsiyem bulundugunuz ulkenin sartlarini biraz arastirin. Ne ne kadar,ne ile yasiyorsunuz,aldiginiz ekmek kac kurus vs gibi. Biraz dunyadan bihabersiniz. Vizyonunuzu genisletin,kendinizi gelistirin azicik uyanik olun. Esiniz yalanciysa akil fikire ihtiyaciniz olacak

3 bin Euro gelir Avrupa için standart bir gelir sanki...Eee araba da normal bişi o zaman. Yani öyle çok yüksek fiyatlı bişi değil. Neden yalan kısmına takıldınız bu kadar. Avrupa da araba zaten ucuz...yenilemek istedi demek ki...

Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii

Burmalari dizen konu acan sensin...eeeee araba normal bir aracsa derdin ne? Araba 10 binlik birşey ise niye payir payir kavga edesin...? Bütçenizi zorlamiyor ise niye stress yapasin?? Vallah, fazla normal değilsin bunu bil...
Bi sen bide amerikada yaşayan üye var... oda böyle sacma konu acmakda master yapdi...

Ya bunu bir kez daha yazmıştım yine yazacağım. Siz çok tatlısınız ya ehehe vallahi sesli güldüm.

Hayalci diyorsun konu sahibi derdini anladık biz senin tamam paranız bilezikleriniz arabanız var kıskandık

Şimdi fakirliği tescillendiği için konunun açılma amacı da değişmiş oldu.
Aslında verilmek istenen mesaj şu imiş:
Benim arabam var. Kocişkom sürprizlerle dolu. Bana yeni araba alır. Beni tatillere gönderir. Kocişkom.

Evet o konuda şüphem yok ama ben taktım valla cevap istiyorum.

Arkadaşlar bilen biri söylesin çatlıcam orda altını nasıl alıyorsunuz?
24 ayar bilezik 34 euro, 22 ayar bilezik 30 Euro satış fiyatı... konu sahibi 3000 Euro kazanıyoruz dedi 3000 Euro üzerinden gidersek eğer yaklaşık 100 gr altın alınabilir. Türkiye de 24 ayar 153tl 22 ayar 139 tl... 3000 Euro 13.500 tleder 13 bin lira ile de 88 gram altın alınabilir. Ancak oradaki alım gücü ile Türkiye de ki alım gücü bir değil. Orada 3000 Euro standart gelirken Türkiye de 13.500 maaş alan çok insan Yok. Yani rakamsal olarak yakın gibi dursa da alın gücü Farklı.

Kuyumcudan aliyoruz canim. Normal türk kuyumculari var. Ben gecende gramina 36 Euro verdim.
Hay Allah razı olsun. Ozaman aynı fiyatlar hemen hemen.

Ortalama 12 bin gelir olsa, ev araba altın ve ferah yaşam için yeterli mi?

Kuzenim orda onlarda çatır çatır para kazanıyor valla anlamadım. Birikim kolay yapılıyor demek ki di mi?

İki kışı icin standartin altinda... kişi başı 1500 euro yapiyor ve asgari saat ücretinle çalışan ( haftada 40 ) 1552 euro alir...
Kahrolsun. Matematigim sağlam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…