Ben zaten senin için yazdım... yoksa benim ki almadı bana...seninki daha pahalıymış benimki 39,90 tl di onuda aaman nasılsa sen varsın ayaklarımı sende ısıtyom boşuna para vermiyım dediydim ertesi gün gitti aldı benim durum daha vahim
Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
Heh işte onu anlamaya çalışıyorum.
Eğer o fiyata alıyorlarsa buraya gelip satıyorlarsa yani. Ne bileyim bildiğin ticaret bu.
Acayip karlı bi iş yani.
Okey o zaman konunuza istinaden tavsiyem bulundugunuz ulkenin sartlarini biraz arastirin. Ne ne kadar,ne ile yasiyorsunuz,aldiginiz ekmek kac kurus vs gibi. Biraz dunyadan bihabersiniz. Vizyonunuzu genisletin,kendinizi gelistirin azicik uyanik olun. Esiniz yalanciysa akil fikire ihtiyaciniz olacakAmma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
Evet o konuda şüphem yok ama ben taktım valla cevap istiyorum.Euto kazandıkları için bizden öndeler malum bizim para euro karşısında hep eriyo
Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
Burmalari dizen konu acan sensin...eeeee araba normal bir aracsa derdin ne? Araba 10 binlik birşey ise niye payir payir kavga edesin...? Bütçenizi zorlamiyor ise niye stress yapasin?? Vallah, fazla normal değilsin bunu bil...
Bi sen bide amerikada yaşayan üye var... oda böyle sacma konu acmakda master yapdi...
Evet o konuda şüphem yok ama ben taktım valla cevap istiyorum.
Arkadaşlar bilen biri söylesin çatlıcam orda altını nasıl alıyorsunuz?
Tabiii canim ...yoksa o burmalardan bacaklara da dizerdi de ...iste...yapamiyor garibimKonu sahibi fakir çıktı
Dağılın!
Burmalari dizen konu acan sensin...eeeee araba normal bir aracsa derdin ne? Araba 10 binlik birşey ise niye payir payir kavga edesin...? Bütçenizi zorlamiyor ise niye stress yapasin?? Vallah, fazla normal değilsin bunu bil...
Bi sen bide amerikada yaşayan üye var... oda böyle sacma konu acmakda master yapdi...
Benim de var aplaHayalci diyorsunkonu sahibi derdini anladık biz senin tamam paranız bilezikleriniz arabanız var kıskandık
Yok bence bacakları kalın fhdjfjdkdTabiii canim ...yoksa o burmalardan bacaklara da dizerdi de ...iste...yapamiyor garibimhayat!
24 ayar bilezik 34 euro, 22 ayar bilezik 30 Euro satış fiyatı... konu sahibi 3000 Euro kazanıyoruz dedi 3000 Euro üzerinden gidersek eğer yaklaşık 100 gr altın alınabilir. Türkiye de 24 ayar 153tl 22 ayar 139 tl... 3000 Euro 13.500 tleder 13 bin lira ile de 88 gram altın alınabilir. Ancak oradaki alım gücü ile Türkiye de ki alım gücü bir değil. Orada 3000 Euro standart gelirken Türkiye de 13.500 maaş alan çok insan Yok. Yani rakamsal olarak yakın gibi dursa da alın gücü Farklı.Evet o konuda şüphem yok ama ben taktım valla cevap istiyorum.
Arkadaşlar bilen biri söylesin çatlıcam orda altını nasıl alıyorsunuz?
Hay Allah razı olsun. Ozaman aynı fiyatlar hemen hemen.Kuyumcudan aliyoruz canim. Normal türk kuyumculari var. Ben gecende gramina 36 Euro verdim.
3 bin Euro gelir Avrupa için standart bir gelir sanki...Eee araba da normal bişi o zaman. Yani öyle çok yüksek fiyatlı bişi değil. Neden yalan kısmına takıldınız bu kadar. Avrupa da araba zaten ucuz...yenilemek istedi demek ki...
Benim de var aplabenide kiskanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?