Buda bi yalan

Bende ilk konudan beri diyorum vallah konu sahibi para ağacı dikdi biryere.

Ben üç uni bitirdim 2000 euro takamam yani.
2000 euro ile ben 4 ay yemek icmek alıyorum
Taşı toprağı altın olan İstanbul değilmiş demek, yıllarca kandırdılar bizi

Ortalaman tam 12den vurmuş ama :) İşde sonrada konu acip hava atmaya çalışıyor.
Iki kişi icin asla cok para değil...
Yani standart normal şekilde yaşar... ama eltiyi kiskandirmaya yetmez. :)
Ben eltiyi merak ettim ne dedi araba için acaba?

Orda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yani
Eee o zaman çok da büyütülecek bişi değilmiş. 4-5 bileziğe güzel bişi alınır

Taşı toprağı altın olan İstanbul değilmiş demek, yıllarca kandırdılar bizi

Çoğu türkler burda ot gibi yaşıyor. Daha sinemaya gitmemiş türkler dolu burasi. Eee ev iş ev mekik dokuyan insan biriktiriyor para yani. Ucuz tavuk ve pilava talim ediyorlar ve senede 1 kere tr de hava atıyorlar.
Birde zaten euroyu tlye vurunca trden ev arsa almak zor değil yani. Tâbi bende gidip ıstanbul beyoğlundan mesela ev alamam ama büyükçekmeceden rahatlikla trik diye alirim çünkü param 5 kat değerli trde. Kanmayin gurbetcikerin anlattığı yalanlara

İstanbul’a yerleşmeyi düşünen tanıdığım Florya’dan başka yerde yaşamam demişti :)

Biliyoruz durumların böyle olduğunu ama hiç matematik hesabını soramamıştım kimseye.
Aydınlandım resmen :)

Turkiyede de ot gibi yaşanıyor ama yine birsey elde edemiyorsun...

Ben eltiyi merak ettim ne dedi araba için acaba?

Eee o zaman çok da büyütülecek bişi değilmiş. 4-5 bileziğe güzel bişi alınır

Elti galiba daha görmedi çünkü araba yazin alınmış ve düğün olayi daha tazeydi. Belkide kadin gördü ama dikkatini cekmedi...
Hmmn, düşünce diyorum acaba elti 3000 euro gelirle bu bilezikler nerden cikdi diyemi sordu acaba...?! Bende şahsen merak etdim sonunda çünkü

Benim kayinpeder Fransa'da bildiğin zengin (içimden küfür ettim) yıllardır çocuklarını arayıp sormaz. Çamlıca da villa aldı geçen yaz. Memleketinden de arsa almış bina yaptiricakmis. Bu para gideceği yönü şaşırıyor bence. Neyse bana da piyango çıkacak inşallah. Omuzlarima kadar bilezik takip kışın kısa kollu giyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…