- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Taşı toprağı altın olan İstanbul değilmiş demek, yıllarca kandırdılar biziBende ilk konudan beri diyorum vallah konu sahibi para ağacı dikdi biryere.
Ben üç uni bitirdim 2000 euro takamam yani.
2000 euro ile ben 4 ay yemek icmek alıyorum
Bende hafta basinda sizlerleyim
Yerimi almış olacağım
Peki sen arabanı kaç binlik biliyordun? Kaç çıktı?Orda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yani
Orda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yani
Ben eltiyi merak ettim ne dedi araba için acaba?Ortalaman tam 12den vurmuş ama :) İşde sonrada konu acip hava atmaya çalışıyor.
Iki kişi icin asla cok para değil...
Yani standart normal şekilde yaşar... ama eltiyi kiskandirmaya yetmez. :)
Eee o zaman çok da büyütülecek bişi değilmiş. 4-5 bileziğe güzel bişi alınırOrda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yani
Hassasiyet göstermeniz gereken konu; eşin yalan söyleyerek arabayı alması lütfen:)O zaman ben senden zenginim boşuna stres yaptirdin
Vhalla ya...sırf baska toprağa basiyor diye durum bu...pehhh :)Taşı toprağı altın olan İstanbul değilmiş demek, yıllarca kandırdılar bizi
Düşünün ödenen vergiyi bu vergilerle yol köprü yapıyorlardı değilmi pardonOrda 40 bine aldigin araba burda 5-6 bin gerisini sen dusun yani
Icinde cikolata olan altin paralardan var evde sayilir mi o
Hassasiyet göstermeniz gereken konu; eşin yalan söyleyerek arabayı alması lütfen:)
Taşı toprağı altın olan İstanbul değilmiş demek, yıllarca kandırdılar bizi
İstanbul’a yerleşmeyi düşünen tanıdığım Florya’dan başka yerde yaşamam demişti :)Çoğu türkler burda ot gibi yaşıyor. Daha sinemaya gitmemiş türkler dolu burasi. Eee ev iş ev mekik dokuyan insan biriktiriyor para yani. Ucuz tavuk ve pilava talim ediyorlar ve senede 1 kere tr de hava atıyorlar.
Birde zaten euroyu tlye vurunca trden ev arsa almak zor değil yani. Tâbi bende gidip ıstanbul beyoğlundan mesela ev alamam ama büyükçekmeceden rahatlikla trik diye alirim çünkü param 5 kat değerli trde. Kanmayin gurbetcikerin anlattığı yalanlara
Turkiyede de ot gibi yaşanıyor ama yine birsey elde edemiyorsun...Çoğu türkler burda ot gibi yaşıyor. Daha sinemaya gitmemiş türkler dolu burasi. Eee ev iş ev mekik dokuyan insan biriktiriyor para yani. Ucuz tavuk ve pilava talim ediyorlar ve senede 1 kere tr de hava atıyorlar.
Birde zaten euroyu tlye vurunca trden ev arsa almak zor değil yani. Tâbi bende gidip ıstanbul beyoğlundan mesela ev alamam ama büyükçekmeceden rahatlikla trik diye alirim çünkü param 5 kat değerli trde. Kanmayin gurbetcikerin anlattığı yalanlara
Yok bee nerde.
Dacia Logan almış.
Ben eltiyi merak ettim ne dedi araba için acaba?
Eee o zaman çok da büyütülecek bişi değilmiş. 4-5 bileziğe güzel bişi alınır
Çoğu türkler burda ot gibi yaşıyor. Daha sinemaya gitmemiş türkler dolu burasi. Eee ev iş ev mekik dokuyan insan biriktiriyor para yani. Ucuz tavuk ve pilava talim ediyorlar ve senede 1 kere tr de hava atıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?