Buda bi yalan

Turkiyede de ot gibi yaşanıyor ama yine birsey elde edemiyorsun...

Onlarda burda edemiyor dogru düzgün.
Burda bir daire büyük şehirde en az 250 bin Euro. Dediğim gibi trden aliyorlar.
Sizde ytlden düşük parasi olan ülkeden rahatlıkla alabilirsiniz. Onların burda mal varlığı filan yokki

Bir Dacia Logan beni susturamazdı şahsen, zor, kadın haklı şimdi o yalan insanın gözüne batar.
Doblo alsaydı, kendinden piknik tüplü, çaydanlıklı... O bir derece.

Yaa şimdi citroen saxo dan geçince ben çok da kurcalamazdım şahsen. Tabii ki bir doblo değil. Tuğra stickerı koysan sakil duracak logan da ama bence idare etmeli..

Vallah bende beyoğlu alti yaşaman ama beyoğlu beni beğenmiyor :) ben kaldim sarigaziye

Yaa şimdi citroen saxo dan geçince ben çok da kurcalamazdım şahsen. Tabii ki bir doblo değil. Tuğra stickerı koysan sakil duracak logan da ama bence idare etmeli..

Bir evo 8 hayaliyle gelip, Dacia logan bulmak...
Ben gidiyorum, çok hayallerim şey oldu... Piknik tüpümü balkona alıp bir süre boşluğa bakarak çay içeceğim.

Görüşürüz Bree.

Diğer konuyuda Bunuda okuyup çok kk üyelerin güzel yorumları beğeniyordum ama artık bende dayanamadım yani gerçi açtığınız konular içim teşekkür ederim şahsım adına arkadaşlar olasan güzel yorumlar yapmışki çok güldüm :) Arkadaşlarımın dediği gibi madem bütçenizi sarsmıycak nediye saklıycak eşiniz şimdi tepkilere kızıyorsun belkide ama burmalı bilezik olayından sonra bu konuyu açmanız tepki yaratacağınızı bilmemeniz saçma olur.Sizinde canınız sıkılıyor dalga geçiyorsunuz yada EGO’nuzu tatmin ediyorsunuz.

Bir evo 8 hayaliyle gelip, Dacia logan bulmak...
Ben gidiyorum, çok hayallerim şey oldu... Piknik tüpümü balkona alıp bir süre boşluğa bakarak çay içeceğim.

Görüşürüz Bree.

Güle güle Gansta. Ben de terastan aşağıdaki fakirlere muz kabuğu falan atayım.
(Kabuk yeterli bence)

Galiba 15 tanesi düğünde takılmıştı. 10 tane ilave etmiş. Ama arabalar, düğünde 1000 Euro taktılar, birde düğünün yemek masrafını da karşılamışlar. Paraları bereketli demek ki... belki de ikisi de yoğun çalışıyorsa gezecek tozacak vakit yoktur. Gençken yatırım yapıyorlardır.

Elti arabayı görmüşse ve önemsememişse o zaman çok lüks değil demek ki...

Fransada zenginse "avrupada zenginlik siniri aylik 63bin euroda" bence kpye yapış. :)
Aman, aramasin... villalar size kalcak zaten...
Yok vallah, benim gelirim orta... camlicada bir kere konakladım oda hastaneydi... 90li yillarda... hala varmi bilmiyorum

yakın sayılırız

Valla o alacakmış ya adalar ya Florya diyor.
Birde orda bi iş tutturmuş Türkiye’ye bile şubeler açabilirmiş :)

Beni de ise alsın yıllardır is bulamadım istanbul belimizi buktu göynümuzce yasayamadik. Okumayaydim bari 4 yılima yanariimm

Mutevazilik degil her arabasi olan zengin demek olmuyo iki bine de araba var orda 25 bine cikiyo.
O yuzden tekrar hatirlatim arkadaslar on yargilarinizi kaldirin
Bak buna katılıyorum işte
Türk milleti olarak kirada otururuz ama altımızda araba olmazsa markete gitmeyiz.
Başımızı sokacak evimiz varsın olmasın arabamız varya o yeter

çok zengin de bize kalmicak işte :)

Araba aldi dedil luks demedimki ise gidip gelmeye ayagini yerden keseninden artik nedim

Sayisiz akrabam var tanidiklarim var turkiyeden bes on tane evi olan

Ah kuzum ben de camlicadayim ama fakir evlerinde ancak konaklara bakıp geçiyoruz ıste çünkü bir milyondan başlıyor fiyatları biz de bakıp geçiyoruz iç çeke ceke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…