- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
O da yakisir 24 bilezikli ablama kopegi olurYok bee nerde.
Dacia Logan almış.
Turkiyede de ot gibi yaşanıyor ama yine birsey elde edemiyorsun...
Bir Dacia Logan beni susturamazdı şahsen, zor, kadın haklı şimdi o yalan insanın gözüne batar.
Doblo alsaydı, kendinden piknik tüplü, çaydanlıklı... O bir derece.
İstanbul’a yerleşmeyi düşünen tanıdığım Florya’dan başka yerde yaşamam demişti :)
Biliyoruz durumların böyle olduğunu ama hiç matematik hesabını soramamıştım kimseye.
Aydınlandım resmen :)
Yaa şimdi citroen saxo dan geçince ben çok da kurcalamazdım şahsen. Tabii ki bir doblo değil. Tuğra stickerı koysan sakil duracak logan da ama bence idare etmeli..
Vallah bende beyoğlu alti yaşaman ama beyoğlu beni beğenmiyor :) ben kaldim sarigaziye
Bir evo 8 hayaliyle gelip, Dacia logan bulmak...
Ben gidiyorum, çok hayallerim şey oldu... Piknik tüpümü balkona alıp bir süre boşluğa bakarak çay içeceğim.
Görüşürüz Bree.
Mutevazilik degil her arabasi olan zengin demek olmuyo iki bine de araba var orda 25 bine cikiyo.Konu raydan çıktı,mütevaziliğe doğru saptı..
Olsun doğru yol:)
Galiba 15 tanesi düğünde takılmıştı. 10 tane ilave etmiş. Ama arabalar, düğünde 1000 Euro taktılar, birde düğünün yemek masrafını da karşılamışlar. Paraları bereketli demek ki... belki de ikisi de yoğun çalışıyorsa gezecek tozacak vakit yoktur. Gençken yatırım yapıyorlardır.Elti galiba daha görmedi çünkü araba yazin alınmış ve düğün olayi daha tazeydi. Belkide kadin gördü ama dikkatini cekmedi...
Hmmn, düşünce diyorum acaba elti 3000 euro gelirle bu bilezikler nerden cikdi diyemi sordu acaba...?! Bende şahsen merak etdim sonunda çünkü
Benim kayinpeder Fransa'da bildiğin zengin (içimden küfür ettim) yıllardır çocuklarını arayıp sormaz. Çamlıca da villa aldı geçen yaz. Memleketinden de arsa almış bina yaptiricakmis. Bu para gideceği yönü şaşırıyor bence. Neyse bana da piyango çıkacak inşallah. Omuzlarima kadar bilezik takip kışın kısa kollu giyicem
yakın sayılırız
Valla o alacakmış ya adalar ya Florya diyor.
Birde orda bi iş tutturmuş Türkiye’ye bile şubeler açabilirmiş :)
Bak buna katılıyorum işteMutevazilik degil her arabasi olan zengin demek olmuyo iki bine de araba var orda 25 bine cikiyo.
O yuzden tekrar hatirlatim arkadaslar on yargilarinizi kaldirin
Fransada zenginse "avrupada zenginlik siniri aylik 63bin euroda" bence kpye yapış. :)
Aman, aramasin... villalar size kalcak zaten...
Yok vallah, benim gelirim orta... camlicada bir kere konakladım oda hastaneydi... 90li yillarda... hala varmi bilmiyorum
Hahhaah ben söylersem sittin sene iş vermeyebilir o kişiye :)Beni de ise alsın yıllardır is bulamadım istanbul belimizi buktu göynümuzce yasayamadik. Okumayaydim bari 4 yılima yanariimm
Araba aldi dedil luks demedimki ise gidip gelmeye ayagini yerden keseninden artik nedimGaliba 15 tanesi düğünde takılmıştı. 10 tane ilave etmiş. Ama arabalar, düğünde 1000 Euro taktılar, birde düğünün yemek masrafını da karşılamışlar. Paraları bereketli demek ki... belki de ikisi de yoğun çalışıyorsa gezecek tozacak vakit yoktur. Gençken yatırım yapıyorlardır.
Elti arabayı görmüşse ve önemsememişse o zaman çok lüks değil demek ki...
Sayisiz akrabam var tanidiklarim var turkiyeden bes on tane evi olanOnlarda burda edemiyor dogru düzgün.
Burda bir daire büyük şehirde en az 250 bin Euro. Dediğim gibi trden aliyorlar.
Sizde ytlden düşük parasi olan ülkeden rahatlıkla alabilirsiniz. Onların burda mal varlığı filan yokki
Ah kuzum ben de camlicadayim ama fakir evlerinde ancak konaklara bakıp geçiyoruz ıste çünkü bir milyondan başlıyor fiyatları biz de bakıp geçiyoruz iç çeke cekeFransada zenginse "avrupada zenginlik siniri aylik 63bin euroda" bence kpye yapış. :)
Aman, aramasin... villalar size kalcak zaten...
Yok vallah, benim gelirim orta... camlicada bir kere konakladım oda hastaneydi... 90li yillarda... hala varmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?