- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.254
- 133
Araba aldi dedil luks demedimki ise gidip gelmeye ayagini yerden keseninden artik nedim
Eee yerden kessin diye alınmış normal bir arabaysa verdiğiniz fiyatlardan gidersek diyelim ki 5bin eoruluk bir araba eeee o arabayı 2500 e aldım dese ne olur 5 bine alsa ne olur.Araba aldi dedil luks demedimki ise gidip gelmeye ayagini yerden keseninden artik nedim
Üzerime farz oldu artık @HanimKelesimiGetir ,@GangstaWalk lütfen değerli yorumlarınızı bekliyoruz
@KaraTurna bizimlesııın:)
Bana da bi ses ediverinListe tutsun biri.. Bir sonraki konusuna beni de bekliyorum hatrım kalır..
Bir taraflarımız şişecek iyi mi?
Sayisiz akrabam var tanidiklarim var turkiyeden bes on tane evi olan
Kendi işyerinde 3bin euro/dolar maaşla mı çalışıyor eşiniz?Amma hesap kitap yaptiniz ha toplam gelirimiz ayda ikimizinde 3 bin. Alinan araba normal bisey hava atmalik degil oyle olsa parasini yazardik heralde amac o olaydii
Ah kuzum ben de camlicadayim ama fakir evlerinde ancak konaklara bakıp geçiyoruz ıste çünkü bir milyondan başlıyor fiyatları biz de bakıp geçiyoruz iç çeke ceke
Bilezikleri unuttun..Kız böyle zor olacak zengoluğunu yeterince belli edemiyorsun üzülüyorum kendini parçalamana.
Profil mesajına yaz bence. ZENGOYUM. FAKİRLER ÖLSÜN YENİ ARABAMDAN SELAMLAR diye.
Bi programa vardı.. arabayı herhangi bi yerden bulur atar şimdi.. 24 bileziği tak ruhsatın resmini at
Hiçç gerek yok aynen birde sana şunu soylıyım inan o kadar estetikten yoksun ve kötü villalar var ki yani görsen anlarsın demek istediğimi vallahi zengin olsam asla almam giderim kuzguncuktan güzel bir ev alırım ahhh hayalim kuzguncuk ama paran olursa kuzguncuktan bir ev al beni de kahve içmeye çağır litfen fakir gözlerim görsün ölmeden orda bir evMesela burda orya düzey büyük bir şehirde daire 250 bin Euro.
Ben yemeden icmeden yaşarsam camlicadan alirim o evi... ama ne gerek var yani??
Dediğim gibi, avrupadaki arkadaşlar cok abartıyor. Siz nasil trde orta seviyede yaşıyorsanız onlarda burda orta seviyede yaşıyor.
Mesela hamburg blankenese zengin muhiti. Ben ordan köpek kulübesi alamam. Param olsa bile sokmazlar kara kafayi
Hiçç gerek yok aynen birde sana şunu soylıyım inan o kadar estetikten yoksun ve kötü villalar var ki yani görsen anlarsın demek istediğimi vallahi zengin olsam asla almam giderim kuzguncuktan güzel bir ev alırım ahhh hayalim kuzguncuk ama paran olursa kuzguncuktan bir ev al beni de kahve içmeye çağır litfen fakir gözlerim görsün ölmeden orda bir ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?