Ay olur ama burdan konusmak daha guzel matrak yuzyuze boyle olmazKızlar bi ne kadan var umraniye çamlıca buluşma ayarlayalım camlica tepesi sosyal tesislerinde :) olmayan simitler benden olsun çay zaten ucuz
Haha Aaa bence yüz yüze daha fena gırgır şamata olur kazen abiylenAy olur ama burdan konusmak daha guzel matrak yuzyuze boyle olmaz
Yok ben ille de kuzguncuktan alacam alamazsam kaciracam ordaki evlerden birinibenim hayalimde kuzguncuk var amma ıste para yok hayaller kuzguncuk hayatlar kirazlitepe yazık bizede çok yazık [/Qo villayi alicam sonra binicem ustune basicam kirbaci basicam kirbaci
Sen ne taraftansin gardasKızlar bi ne kadan var umraniye çamlıca buluşma ayarlayalım camlica tepesi sosyal tesislerinde :) olmayan simitler benden olsun çay zaten ucuz
Sen ne taraftansin gardas
Buyuk camlicadayim.sen.Sen ne taraftansin peki bur kırbacı da yakışır valla bacima
Üsküdar a girince böyle bi ferahliyorum( sahil taraf hariç) buluşalım valla ne güzel olur ☺Aaaa alemdağ tam mapus yeri gardasAllahım hele o çakmak köprüsüne giren çıkamaz biliyorum 3 yıl ikbal de oturdum şimdide büyük camlica tarafındayım çok seviyorum üsküdar a aşığım amma gel gir ki evler aşırı eski ve de pahalı kiralar o tarafa gelecek gibiyim buluşalım ya çok güzel olur
Bende aaaa nerdeyse aynı mahalleden çıkıcaz az kaldıBuyuk camlicadayim.sen.
Zaten üsküdardan oraya gitmek zor eminim buluşalım valla üsküdar sahilinde yazın dondurma yerizÜsküdar a girince böyle bi ferahliyorum( sahil taraf hariç) buluşalım valla ne güzel olur ☺
Bende bulgueluda oturdum oncedenÜmraniye alemdağ gardaş
Bekarkene Üsküdar bulgurlu da idim
Neresinde ay alla tanıdık çıkmayalm :)Bende bulgueluda oturdum onceden
E iyi olur valla ya ama o sahil çok tehlikeli hiç bir güvenlik önlemi bariyer yokZaten üsküdardan oraya gitmek zor eminim buluşalım valla üsküdar sahilinde yazın dondurma yeriz
Persembe pazarinin sokaginda sen.Neresinde ay alla tanıdık çıkmayalm :)
Bende bağlariçi sokak civarında :)Persembe pazarinin sokaginda sen.
benim kendi arabam babamin ustune eskiden evlendmeden once yapilmisti sigorta fln simdide oylece kaldiBirakin odesin haketmis yalan atarak.. Sirf bu nedenle erkeklerin uzerinde mal olmasina karsiyim arabam kendi uzerime asla da vermem esime nolcagi belli olmaz
Bu sekilde soylenmesi gayet iyi duruyo en azindan kendini ispatlama cabasi yok yada laf atmiyoTürkçe meali o kazançla zar zor karın doyurulur kazancınız normal bile değil az eşiniz bu halde bişeyler almış şükret diyo.
Otuzda vardi anacimm sagolsun sayesinde herseyim vardi onuda ona attim geldim senlik bisey varmi burda ? Ayrica senin gelirinide sormadim neyin ispatini yapiyosunCanım şu yazdıklarını yaşına veriyorum... Keşke az daha zengin baba evinde kalsaydın, belki şimdiye 30 bileziğin olurdu
Senin dediklerin çok anlamli. Sizin aylık gelirinizi ben tek basima harciyorum. Altinimda yok. Baskalarinada gösteriş yapicam diye kocamın yeğenine takacağı paraya göz koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?