Bende senin bu iradene hayran kalaraktan verdiğim kararixine girdin mi sonuna kadar surdurucem bende 7aylik evliyim dugunden sonra iyi kilo aldim ama baktim ki en sevdiğim kıyafetleri giyemiyorum kendi kendime söz verdim kilo verene kadar ceza olarak kiyafet almiycam diye 1,70 boyum kilom 89.4 hedef kilom 70 olmak her gün yediklerime dikkat ediyorum ekmeği azalttim bol su içiyorum aksamlari geç saatte yemek yemiyorum ve hergün 8km yol yürüyorum mekik twist inşallah bende kilo veririm başlayalı üç gün oldu haftaya perşembe tartilicam inşallah zayiflarim
Çok teşekkürler canim ne kadar sıcakkanlı birisin evet yeni aldim kilolari ama vermek istiyorum arada kaçıyor dediğin gibi ama sonra hemen toparliyorum kendimi ben yürümeyi çok seviyorum o yüzden 8 km çok gelmiyo bana yarın ki hedefim 16 km inşallah yaparım her gün hedefimi ikiye katliyorum
Evet canım senin bebek olduğu için yeterince yoruluyosun ben sadece ev temizliği yemek vs. Hedefim yüksek ama yapmam lazım zayıf gorunmek istiyorum ve inşallah yaparım yeşil çay içiyorum ekmek yok hayatimda bol su sebze meyve var ve ayrica spor arti twist karın yağları için çok süper
Bugün yürüyüş yapamadım yağmur çok yağdı artık yarina telafi edicem hımm bide kaçamak oldu eşimle beraber patlamış Mısır yedim neyse mekik twist ben onu kapatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?