Dun sadece 1 km yuruyebildim bugun sabah erkenden kalktım eşimi işe gönderdim ve hava o kadar güzel ki hemen cam kapı cerveve ne varsa açtım ev işleri ile kendimi meşgul edeyim dedim sabah 1kase yoğurt ve form bisküvi yedim tabi bol su içmeye devam akşama kadar durmak yok işler bitince spor yapıcam damlacim 61kilo çok süper boyun kaç kilo vermen hala devam ediyo mu bide ben o kadar çok tartiliyorum ki biraz motivem gidiyo
Canım kendime çok söz verdim ama yine çıkıyorum o tartiya evet leblebiyi duymuştum aklımda bulunsun dışarı çıkınca alırım oda anca eşimi bekliycem işten gelmesini çünkü buraya yabanciyim önerilerini deniycem aslında 10 kilo kadar versem çok iyi olucak benim en zayıf halim 70 kilo o zamanda yüzüm çökmüştu ama hedefim 75 kiloya inmek bide bu ara çocuk düşünüyoruz ondan kilo verip zayıf hamile kalmak istiyorum
Ayyy canim insallah Allah gonlunuze gore hayirli saglikli bi evlat nasip eder insallah. Tabi dusuk kiloda hamile kalmak cok ii olur kilo herseyde problem cunku bende kilo alip hamile kalmistim son aylarda baya bi sismistim ama olsun sonradan veriyorum cok sukur istedikten sonra oluyo.
İnşallah canım dua et bugün doktora gidiyorum klomen kullandım bitti pazar günü bugünde kontrolum var bakalım yumurtalar catlamis mi? Bende düşük kiloda kalmak istedim ama hemen olursada hamileyken yediklerime dikkat ederim ve bu sabah tartildim aç karnına 5 gün oldu diyete başlayalı 1.400 vermisim yani 88 kilo oldum düz çok sevindim çünkü sürekli çıktığımda hep 89.4 çıkıyordu şimdi 88 görünce çok sevindim
Ayyy canim insallah Allah gonlunuze gore hayirli saglikli bi evlat nasip eder insallah. Tabi dusuk kiloda hamile kalmak cok ii olur kilo herseyde problem cunku bende kilo alip hamile kalmistim son aylarda baya bi sismistim ama olsun sonradan veriyorum cok sukur istedikten sonra oluyo.
Insallah canim insallah. Hayirlisiyla sende alirsin bebegini kucagina ama sakin stres yapma Allahin izniyle vakti zamani gelince olur stres yapip gidisati olumsuz yonde etkileme. Guzel haberlerini bekliyorum. Kilo vermenedene sevindim 1.400 gr yukten kurtuldun
Evet canım aynen çok sevindim kilo vermeye amin inşallah dün doktorum çok sevindirdi beni yumurtaların oluşmuş dedi ben bir tane beklerken iki yumurta oluşmuş gün aşırı boş geçmeyin dedi bide bebek tutunsun diye ilaç verdi pazar günü basliycam adet olana kadar kullan adet olursan bırak olmazsan biraz daha devam et o zaman bebisin hayırlı olsun dedi adetin gecikince gel test yapalım dedi ve dün akşam hiç bir şey yemedim öğlen pide yedim eşimle ordan kapadim akşam yemeği yemedim doktor çıkışı çok sevindi eşim dışarıda yedik
canım tebrik ederimmm saglıkla bebegini al kucagınaSevgili gunlugum eger bi sorun olmazsa 9 ay 10 gun sonra gorusmek uzere
canım tebrik ederimmm saglıkla bebegini al kucagına
Hadi ya canım Tebrikler inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler canımTesekkur ederin canim amin insallah. Sanada kolayliklar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?