- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
olsun güle güle kullanın insallahMasa hemen mutfağın çıkışında salonda , ev dublex aslında mutfağı salona katacaktık ama maalesef yüklü bir miktar çıkınca şimdilik böyle olsun dedik :)
Neyse o zaman sağlık olsun diyelim böylede güzel güle güle oturun ağız tadıyla inşallahAslında ilk çizim beyazdı ancak gözüme o kadar renksiz geldi ki anlatamam sonra bir iki yere siyah atalım dedim :) ara taşı dediğim gibi camlı olanardan istedim ama adamın elinde yokmuş, beyazıda sonradan gördüm ama iş işten geçmiştiyapacak bişey yok :)
Neyse o zaman sağlık olsun diyelim böylede güzel güle güle oturun ağız tadıyla inşallah
Canım çok teşekkür ederim :)süper olmus,iyi günlerde kullan cnm
Bayıldım super olmus. Sıyah hıc bogmamıs . Ben de mutfagımı yaptırmak ıstıyorum ılerde, sızınkınden bıraz daha uzun ve genıs benımkıde . Bu sekılde mutfak olurmu dıye dusunuyordum ama olurmus demekkı. Yalnız sız masa koymamıssınız benım ufak da olsa bır masa koymam lazım. Ne kadara mal oldu sızeKüçük ve dar bir mutfak olduğu için çok oynama şansım yoktu , aydınlık olması açısından renk seçeneğide ortadan kalkınca ancak bu kadar oldu :)
Bayıldım super olmus. Sıyah hıc bogmamıs . Ben de mutfagımı yaptırmak ıstıyorum ılerde, sızınkınden bıraz daha uzun ve genıs benımkıde . Bu sekılde mutfak olurmu dıye dusunuyordum ama olurmus demekkı. Yalnız sız masa koymamıssınız benım ufak da olsa bır masa koymam lazım. Ne kadara mal oldu sıze
çok güzel olmuşş
gercekten buyuk fark yaratmis.
Guzel bi zevkiniz var.
Küçük ve dar bir mutfak olduğu için çok oynama şansım yoktu , aydınlık olması açısından renk seçeneğide ortadan kalkınca ancak bu kadar oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?