Buda küçük mutfağımın değişimi..

Neyse o zaman sağlık olsun diyelim böylede güzel güle güle oturun ağız tadıyla inşallah

Bence petegide degistirin biraz sari duruyor sanirim eski olmali tek gozume batan o oldu cok guzel olmus gule gule kulllanin

Çok teşekkürler evet Aklımızda o şimdilik para bu kadarına yetti :))

Küçük ve dar bir mutfak olduğu için çok oynama şansım yoktu , aydınlık olması açısından renk seçeneğide ortadan kalkınca ancak bu kadar oldu :)
Bayıldım super olmus. Sıyah hıc bogmamıs . Ben de mutfagımı yaptırmak ıstıyorum ılerde, sızınkınden bıraz daha uzun ve genıs benımkıde . Bu sekılde mutfak olurmu dıye dusunuyordum ama olurmus demekkı. Yalnız sız masa koymamıssınız benım ufak da olsa bır masa koymam lazım. Ne kadara mal oldu sıze

Çok teşekkür ederim , Ağırlık beyaz olduğu için boğmadı bencede :)) eğer daha uzun ve genişse tabi masa koyabilirsin ben tam fotoları çektiğim yere duvara monte tablo şeklinde masalar var ondan yapmayı düşünüyorum :) bize dolaplar vs herşey dahil 5000 e mal oldu birde mutfağın heryeri seramik karoydu onları kırdık duvar kağıdı ve boya yapıldı oda 900 tl tuttu , eğer sizin duvarlar ellenmeyecekse 5000 civarı bir rakama çıkartırsın canım ama sıkı pazarlık yap :)) biz ilk sorduğumuzda 15000 e olur demişlerdi :)

Ayrıca musluğu pencerenin oraya düşünmüştüm ama maliyet çok arttığı için en minimumu yaptık , ha birde bizim mutfakta her yer boruydu onları saklayabilmek için uğraşınca bu Şekil oldu çokta memnunum sonuçtan :))

Mutfagin cok guzel olmus canim. Icinde mutlulukla pisen yemeklerin olsun.

gercekten buyuk fark yaratmis.
Guzel bi zevkiniz var.

Küçük ve dar bir mutfak olduğu için çok oynama şansım yoktu , aydınlık olması açısından renk seçeneğide ortadan kalkınca ancak bu kadar oldu :)

çok çok güzel olmuş. baştan aşağı değişmiş resmen. ilk fotoğrafta ne kadar değişebilir ki diye içimden geçirmiştim. ama şaşırttı gerçekten. resmen alan genişlemiş modern çok hoş bir mutfak olmuş. güzel yemekler pişirmek nasip olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…