Buda küçük mutfağımın değişimi..

Bu kadar dar alanda yapılabilecek en güzel mutfağı yapmışsınız bence. Güzel günlerde kullanın insallah:))

çok güzel olmuş güle güle kullanın ama keşke beyaz yapsaydınız tezgahı ve arka planı. çok daha ferah olurdu.

çok güzel olmuş güle güle kullanın ama keşke beyaz yapsaydınız tezgahı ve arka planı. çok daha ferah olurdu.

Çok teşekkür ederim, tezgahı özellikle siyah istedim ama arka planı normalde camdan yaptıracaktım ama yapan kişide yokmuş e malum en uygun fiyatıda yapan kişi vermişti :) beyaz sonradan gördüm iş işten geçmişti, birde aklıma beyazın yağ temzilemesi falan gelince iyiki bu olmuş dedim

ne kadara mal oldu komple soyleyebılır mısınız

ne kadara mal oldu komple soyleyebılır mısınız

Canım dolaplar vs 5000 TL ye mal oldu, ancak benim duvarlar karoydu baştan tavana kadar onları kırdırıp kopla duvar kağıdı ve boyama 900 TL tuttu, normal şartlarda bu işleme 12 bin ile 15 bin arası fiyat verdiler :)

Çok güzel olmuş. .
Canım Güle güle oturun. .

Küçük ve dar bir mutfak olduğu için çok oynama şansım yoktu , aydınlık olması açısından renk seçeneğide ortadan kalkınca ancak bu kadar oldu :)
güzel olmuş gerçekten ama bana sorarsanız mutfak küçük olduğundan siyah yerine sade beyaz olabilirdi dolaplar yok illada siyah olsun dersenizde ara taşı açık renk seçmenizi tavsiye ederdim ama yine de eskiye göre çok hoş olmuş güle güle kullanın :)

Aslında ilk çizim beyazdı ancak gözüme o kadar renksiz geldi ki anlatamam sonra bir iki yere siyah atalım dedim :) ara taşı dediğim gibi camlı olanardan istedim ama adamın elinde yokmuş, beyazıda sonradan gördüm ama iş işten geçmişti yapacak bişey yok :)

Masa hemen mutfağın çıkışında salonda , ev dublex aslında mutfağı salona katacaktık ama maalesef yüklü bir miktar çıkınca şimdilik böyle olsun dedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…