B Blucicek Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2017 163 77 18 32 2 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Blucicek #21 grill .!.: Siz de ona şiddet uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ben birey yapmadım
Baharkusu Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2018 95 121 13 2 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Blucicek #22 Blucicek .!.: Aynen Aynen gerçekten durum bu zaten ne kadar boktan olduğumuzun kanıtı da o Genişletmek için tıkla... Ama bu sebeple kavga edilmez ki hanımefendi yani eşinize çamaşırları katlamamasının hesabını sormuş yada azarlamışsanız kavgayı siz başlattınız olayları buralara siz getirdiniz demektir
Blucicek .!.: Aynen Aynen gerçekten durum bu zaten ne kadar boktan olduğumuzun kanıtı da o Genişletmek için tıkla... Ama bu sebeple kavga edilmez ki hanımefendi yani eşinize çamaşırları katlamamasının hesabını sormuş yada azarlamışsanız kavgayı siz başlattınız olayları buralara siz getirdiniz demektir
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 24.007 55.972 798 2 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Blucicek #23 Blucicek .!.: Hayır ben birey yapmadım Genişletmek için tıkla... O zaman haklısınız. Tartışmada şiddet kullanan daima haksızdır.
Blucicek .!.: Hayır ben birey yapmadım Genişletmek için tıkla... O zaman haklısınız. Tartışmada şiddet kullanan daima haksızdır.