Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

o adamın eşyası değil çocuk. ne gururu? çocuğun suçu ne?

Bu adamla evli kalmaya devam ederek ne yapmak istiyorsunuz ? Hem kendinizin hem de karnınızdaki bebenin psikolojisini bozmak mı ?

Senin konularını okurken ben bile dayanamıyorum ya çekilmez birisin gerçekten, yazdıklarının da çoğunun mübalağa!!!! Olduğuna eminim, nickini de tam kendine göre seçmişsin işi gücü naz niyaz olan NAZeralla hanım..

Ben anlamıyorum arasa yalvarsa gel dese,birşey değişecek mi?
Kayınvalidenize aramız yeni düzeldi,biraz başbaşa kalalım diye açıkça söylüyorsunuz,kadin yangına körük misali tekrar arıyor,sorun çıksın diye. Hadi kayınvalideyi geçtim eşiniz naklen yayın yapıyor telefondan deli bu kadin,istemiyorum diye,hadi bunuda geçtim,birde vuruyor size hamile halinizle. Peki ne istiyorsunuz ? Dönecekmisiniz tekrar,bunca olan bitene rağmen?
Yapmayın,ana oğul problemli,vicdansız insanlar belliki.

Ailem israr edicek baski yapicak don diye.. simdi,degil tabii eve gelip ilk ozur dileyip barismak istediklerinde... umarim gelmezler . Gelmezlerse git baris,diyen olmaz ama arayan soran olursa ailem sende biraz alttan al sende sesini cikarma bebek var ortada gibilerinden konusucak

Vallahi isterse yollarıma güller döksün, gemi alıp dünyayı gezdirsin, her ülkeden benim için ev alsın yine de böyle bi adamın beni sevdiğine İNANMAM. Adam hamile karısına vuruyor bunun açıklaması var mı? Her yere çanta gibi kayınvalideyi mi taşıyacaksınız, gitmek istememen bu kadar kriz yarattığına göre bu aile seni istemiyor. Bi açığını yakalamak için fırsat kolluyor. Hiç annesi yokken beni sever, öper bilmem ne deme. Önemli olan zaten annesi varken sevmesi koklaması

Onceki konularini da biliyorum konu sahibi elestirmeye once senden baslayacagim.. her olayda hamileligini one suruyorsun ben kocanin yerinde olsa daralirim.. bes haftalik hamileligi cogu kadin farketmez bile, bu kadar kucuk bir haftada agri dayanilmayacak siddette olmaz zten.. sen surekli agrim var diyorsun ama 1 aylik hamilesin inandirici gelmemesi normal millete..
Kocani da annesi dolduruyor muhtemelen, eger geri doneceksen ki (adim gibi eminim doneceksin) kvalideni alttan almaktan ve suyuna gitmekten baska caren yok.. surekli hamileyim demeyi de birak.. bosan demiyorum donecegine adim gibi eminim cunku..

Hemen mi hamile kaldın evlilik oturmadan , bence yapılan en büyük yanlışlardan bir tanesi evlenen erkek değişime uğruyor

Hemen mi hamile kaldın evlilik oturmadan , bence yapılan en büyük yanlışlardan bir tanesi evlenen erkek değişime uğruyor

Belki ağrıların var da kocana yansıtma. Ben başbaşa vakit geçirelim istiyorum falan deseydin keşke. Bir de hemen hamile kalmak da ne. İnsanlar çocuk doğurmadan önce 6362773626 kere düşünmeli. Hem de bu ülkede...

Neyse sizin evlilik böyle gidecek anlaşılan. Ayda 3 kere baba evine gidip aynen koca evine döneceksin. Ne ayrılabiliyorsunuz ne bir arada yaşayabiliyorsunuz. Belki kv ağırlığını koyar o zaman ayrılırsınız...

Öyle kimseye boşan falan demem ben ama bu adamı gözünü kırpmadan Boşa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…