Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

takma boşverr arkanda olan bi ailen var mı var daha ne düşünüp kendini üzüyorsun.. hattını değiştirtirr acilen . sana ulaşamaynca anlayacak ne halt ettğni. 2 gün snra özr dilerm döner die düşünüyor. kukla olma!!
 
Daha önceki konunuza yorum yapmıştım gerçekten merak ediyorum konu sahibi neden buraya konu açıyorsunuz? Hayır yani burda söylenen şeyleri hiçbir şekilde dikkate almıyor bildiğinizi okuyorsunuz. O halde burada konu açmanızın amacı nedir? Ha sıkıntımı paylaşıp rahatlamak istiyorum diyorsanız sadece buraya yazmakla hayatınızdaki problemlerden kurtulamazsınız. Yazdıklarım sert gelebilir ama gerçekten üzülüyorum kendinizi bu hale düşürmenize. Bu kadar güçsüz durmanıza, ezik davranmanıza. Şu son durumda bile ezik davranmışsınız. Ne zaman aklınızı başınıza toplayacaksınız çok merak ediyorum. Başınıza daha ne gelmesi lazım bu adamdan vazgeçmeniz için? Ve bu kadar sıkıntı yaşarken bide çocuk yapmışsınız. Rabbim veriyor elbette orası ayrı ancak bu nasıl bir cesaret ki böyle bir evlilikte çocuk yapabildiniz şaştım doğrusu. Tabi olan olmuş artık pek diyecek bişey yok ne yazık ki. Çok zor bir karar bu çocuğu doğurup doğurmamak. Umarım vereceğiniz karar sizi pişman etmez, bu günlerinizi aratmaz.
 
Yazdıkların cok fena canım benim Rabbim yardımcın olsun seni çok ii anlıyorum çünkü benimkide aynen bu durumda annesi olunca benim bi önemim yok annesi Yokkende prensesim insan yıpranıyor
 
Size naçizane tavsiyem psikolojik yardım almalısınız. Çünkü en az eşiniz ve kv niz kadar normal değilsiniz sizde. İnsan kendine bu kadar kötülük yapamaz çünkü. Tabi şunuda unutmamak lazım biz bütün bu yorumları sizin anlattıklarınıza göre yapıyoruz. Bize yaşadıklarınızı objektif olarak anlatıyormusunuz bunu bilmiyoruz. O yüzden en mantıklısı buraya boş boş yazmak yerine profesyonel yardım almanız.
 
Yapacagin tek sey bosamak esini,maddi manevi haklarinida all bebeyinide aldirma kendine yeni bi hayat kur ins mutlu olursun kocan olack adam normal degil asla donmemelisin
 
Simdi cocugunu iplemeyen baba sen bosanirsan gor ne olacak. O cocuk nasil yapmacik kiymetli olacak, kaldiracak mi bunlari sinirlerin?
Ben hic aman cocuguna kiyma dogur buyut gulluk gulistanlik falan diye polyannacilik oynayamayacagim.
O cocugu aldir ve bu adami bosa. Bu adamla tek bir bagin bile kalmasin.
Bebek bereketiyle falan gelmez, bebek mutsuzluga mutluluk falan getirmez.
Emin olun karninizdaki bebenin soz hakki olsa allah askina beni dogurma derdi.
Eger dunyaya gelirse 10-15 sene sonra beni neden dogurdunuz diye kafalari yemesi kacinilmaz zaten.
 
Canim N nazarela cim uzme kendini cok zor bi durumun icinde oldugunun daha onceki konularindanda biliyorum ... guzel kardesim yapman gereken sey bosanmak sana daha onceki mesajlarimdada duzelmiycek degismiycek bu adamdan çilen bitmiycek demistim ... moralini bozan herseye kulaklarini tika suana kadar duygusal davrandin suandan itibaren mantiginla hareket etme zamani gerekirse ailene karsi bile oyna onlarada acindir kendini ama o koca musvettesine tekmeyi vurmanin coktan zamani geldi canim .. hic arkana bile bakma bunca zaman emin olki cok fazla alttan alip fedakarlik yaptin emin ol cogu kadin bunlari yapmaz coktan bosardi ... evet biliyorum cok zor bosanmak ama suan gercekten yapman gereken tek sey bosanmak .
 
Offff valla içim sisti.. yazmayayim diyorum olmuyor sinir boğuyor beni..nerden buluyorsunuz bu adamları anlamadım gitti..bosan mümkünse
 
Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm. Asıl hasta ve deli olan senin kocan. Geri dönme bir daha. Bebeğin sana yoldaş olur, annenle bakarsınız. Üstesinden gelebilirsin. Baksana, kocanın umrunda bile değilsin, bebeği de umrunda değil. İster öldür ister yaşat diyor resmen. Bundan sonra bebeğinle yeni sayfa aç lütfen, ikinizin iyiliği için.
 
M......k herif mutlu olsun anasiyla Kıyamam sana sokmuş sizi anasi
 
Bu arada it gibi yalvart süründur kocani
 

Annesine çok düşkün eşiniz. Annesi yokken sizi el üstünde tutması ve aranızın iyi olması bunun göstergesi..maalesef bazı erkekler annelerinden çok fazla etkileniyor. kendi babamdan biliyorum ne anneme ne de bize yapmadığı kalmamıştı. ama şimdi annesi öldü biz bakıyoruz kendisine ...
Kayınvalideyi hayatınızdan uzakta tutarsanız daha huzurlu olursunuz bence benim yaşadıklarımdan çıkardığım bu: kaynana ne kadar uzak o kadar iyi.
 
Ah nazarella kaç defa dedik sana bu kocan adam olmaz diye. Anlamadın yok şöyle iyi, yok ayaklarımı öpüyor, yok sabredicem alttan alıcam kitap okuyorum falan filan. Annesine of bile diyemiyorsunuz diyemeyeceksinizde.. Adam iyi olsa ne olur. Hamile bir kadına dayak atan insan değildir. Ya kocanızın ve kayınvalidenizin emirlerine uyup yaşayın yada başka yollar düşünün. O kv senin hep hayatında olacak ve kocan ayaklarını öpüp, üstüne seni dövecek.
 
Hanımlar lütfen bu kız çocuğunu tek başına doğursa onu çok mu iyi günler bekliycek.
Belli ki mesleği yok elinde.
Ailesi bi değişik gelenekselci.
Yeri gelip laf da söylerler ki çocuğu istemiyor ailesi de.
Çok büyük zorluklar yaşayacak. 3-5 ay doğru düzgün evli kalmamış ama boşanmış çocuklu olacak.
Ve en kötüsü de bu psikolojik manyak adam fikrini değiştirip ara ara Tüm hayatı boyunca konu sahibini çocuk nedeniyle taciz edicek.
Kv yalancı bi torun sevdaligina düşücek belki.
Hayatı boyunca bu insanları sokup atamiycak.
Dogurmamalisin hayatını çok etkiliycek. Sök at şu insanları da hayatından.
Kendine bu onursuz hareketleri yakıştırma.
Tekrar ve sıfırdan başla.
 
Allah yardımcın olsun bence boşan gitsin ondan koca olmaz anlattiklarına göre hamileyim diyorsun ya ne demek vurdu dengesiz işte iki yüzlü manyak seninde sınavın buymuş bol bol dua et hakkında hayırlisi olsun canım
 
Ayaklarına kapanırsan böyle olur o oyle konuşurken ben çoktan annemin evine yol almıştım bile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…