Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

Hamile oldugun icin konusarak cozum ara gerekirse susarak cezalandir seni cozmek icin caba sarf ersin

her çağırdıklarında ayaklarına gidiyorsun. seni neden ciddiye alsınlar ki?
onlar için ha sen konuşmuşsun, ha duvar.
resmen yalvarır pozisyondasın hem hareketlerinle hem sözlerinle.
ayaklarına gitmek ve bekleyelim de ona göre dava açarız demek, nolur beni terketme demektir.
sen böyle çok git gel yaparsın. kocan da sana daha çok eziyet eder.

Her gidip döndüğünde daha kötü şeyler yaşayacaksın ister aldırmister doğur öylemi !! Ben olsam kim ne derse desin dönmezdim çocuğumunda tırnağını göstermez muhattap olmazdım ! Alsın annesini evinde yaşasın canıma acımıyosan karnımdakine acı

Boşan boşan boşan

çocuk gibi adam ya. Sok oldum. Bir çocukla evli olabilir misin?ergen misin sende adam neler yapıyor oturup ağlayıp bir de derdini anlatmaya çalışmışsin...adam bile değil bir de baba mi olacak ?

Allah sabır versin sana canım anlattığına göre çok dengesiz bi kocan var. Annesine karşı sana öyle davranıp seni ezikliyorsa sen o kocadan bi hayır bekleme.

Allah yardımcın olsun. Bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inş.
Eşine bebeği aldıracağını söyle bak bakalım ne tepki verecek ona görede bu adamdan eş, baba olur mu olmaz mı diye düşün. birde vurmanın şiddeti ne bilmiyorum ama darp raporu alabilirsen iyi olur...

Sizin nasıl tepkiler verdiğiniz de önemli bence onu da dinlemek gerek gaza getiremicem sizi
Hamile eşine el kaldırıp hakaret etmenin bence hiç bir açıklaması olmaz ... Bu kv de suç kız gelmicez demiş niye oğlunu arayıp ısrar ediyor. Millete ayıp olmasın diye karı koca arasını açıyor.

Esin dengesizin teki valla psikolog falan değilim ama bu davranislari pek normal değil klinik vaka olması kuvvetle muhtemel
Imkanin varsa psikolojik ve hukuki destek almani tavsiye ederim çünkü çocuğunun sağlıklı bir anneye ihtiyaci var

Bence ikisi anlaşmış, sana tiyatro yapıyorlar. Bebeği doğurtup elinden alacaklar ana-oğul.

Cnm boyle sert cikislarla arayi duzeltemezsin
Erkeklerin annesi soz konusu oldumu akan sular durur su yaptiklarini esime yapsam ayni sekilde kopek kadar deger vermez bana
Madem sancin var esin gitseydi birde neden teli alip yok yalniz kalamiyoruz yok rahat birakin soylencek laf mi bunlar kaynanaya
Esine sancim var diyosun kaynanana yalniz kalicaz diyosun esine sen hit annenlerle diyosun karismis ortalik ne dedigini bilmiyosun boyle gidersen cook ezer daha esin seni boyle davranirsan bosanirsin sen bu gidisle erkeklerin annesine bole laflar edilmez yoksa hiç huzur bulamazsn
Esinibaglamak istiyorsan kaynanani idare edicen esine nazla istediğini yaptiracan bak bakalim ayriliyomu pesinden

Sen akillanmazsin...

Bence sen bebeğini aldiracagina mumkunse tip o kadar ilerlediyse senin şu eşini aldırmak lazım olmamış insan musvedesi... insan hamile eşine öyle dermi yaaa... çok sinir oldum kafasını kirasım geldi... hele o annesi insanliktan zerre nasib almamış niye uğraşıyor ki senle defolup gitsin nereye istiyorsa... göbeği sizinle mi kesilmiş. .. Rabbim böyle huzur bozanlarin yanına bırakmasin inan yaaa... nedir bu kaynanalar yaa bi düşsunler gelinlerin yakasından. .. uffff....

kelin merhemi olsa başına sürer demişler.
konularına bakılırsa eşin seninle vakit geçirmekten hoşlanmıyor, her bahanede annesine gidiyor, kalıyor.
bir de tam tersini deneyin bakalım.
siz eşinize köpek gibi davranın. ne değişecek?
ya boşar, ya döver, ya da ne oluyor bu kadına diye peşinize düşer.
hiç kimse taviz vererek bir şey elde etmez, özellikle karşınızdaki insan sizi umursamıyorsa.
taviz vermeyin, kendiniz olun, kimse vazgeçilmez değildir, bunu ona hissettirin.
siz alttan aldıkça, sustukça, tepenize çıkardıkça, canınızı çıkarmak için her fırsatı kullanıyorlar.
koca dediğin ya ömür törpüsüdür, ya da ömür süsüdür.
onlara bağımlı görünmeyin, onsuz da yaşayabildiğinizi gösterin.
sizi yok sayanı siz de yok sayın. ne kadar ekmek o kadar köfte.

Ya Allah aşkina biraz olsun akillan.
Çok afedersin ama seni köpek yerine koyuyolar. Kuçu kuçu diyolar gidiyosun, hoşt diyolar kaçiyosun.
Hiç mi ağirligin yok, kendine saygin yok, aklin yok!
Kendini bu kadar değersiz gösterirsen kusura bakma ama karşindaki de seni bu şekilde kullanir.
Bi cesurluğun doğmamiş bebeğine! ( aldirsam mi aldirmasam mi naralari atiyodun) bi zahmet önce sen,sana ruhsal ve fiziksel işkence çektirenlere dişini göster.
Yeter, vallahi billahi yeter! icimi şişirdin.

Son düzenleme:

Ya anlayamiyorum beynim yandi, ayrilmaya gelinmis es diyorki petekler prizler kirli. Ya ne kafa bu, cidden sorunlum k.validendede sorun var bence dun inat edip 2.kez arayip kavgayi korukleyen kadin bugun ara bulmaya ugrasiyor. Sana tavsiyem asla birdaha ayaklarina gitme, gelsinler yalvarsinlar cok istiyorlarsa ama sanmamki bu olaylsr son bulsun. Rabbim yardimcin olsunn insallah

Afedersin ama kendine saygın yok senin. Hani sinek kadar kocam olsun, başımda bulunsun diyenlerdensin. "Annen evde yok, biz gelmeyelim sen gel" diyen kaynanaya "annem gelince gelirsiniz o zaman" diyememiş, bir de dayak yiyip hakaret gördüğün eve konuşmaya gitmişsin. Dengesiz kocanın petek, priz saçmalıklarını dinleyip dönmüş bir de kafamızı dinleyelim, sonra karar verelim diyebilmişsin. O sana hamile halinle çok rahat s*ktr çekmiş ama sen tüm dengesizliğine rağmen aynı şeyi ona yapamamışsın. Mazoşist misin arkadaşım? Öyleysen söyle, seni rahata erdirmek için boşuna yorum yapmayalım. Eziyet çekmeyi seviyor olmalısın bu kadar şeyi miden aldığına göre

Son düzenleme:
3 ihtimal..
Eşin ya hasta..
Ya da oyun oynuyorlar..
Ya da her ikisi, çünkü böyle oyun oynayan insanın zaten akli dengesi yerinde değildir.
Ana oğul manyak olabilirler...

Madem boşanmayacaksın.. Bir süre dönme ve kendini biraz ağırdan sat mümkünse.
Uzum bir süre........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…