21 yıl önceki korkunun, paniğin, çaresizliğin ağırlığı çöktü üzerime. Sonraki günler mi? O daha acı. Binlerce ölü, yıkıntılar, bitmek tükenmeyen acı hikayeler, yarım kalan hayatlar, sakat kalanlar, evsiz barksız, canı giden analar, babalar, evlatlar, kardeşler... Hele o yıkıntılardan gelen ağır kokular. 21 yıl sonra bile hala burnumun ucunda
Evimiz yıkılmadı, ama hasar aldı. Yakın ailemden ölen zarar gören olmadı. Çok şükür. Ama akrabalardan eşden dostdan çok acı şeyler yaşadık.Depremzede miydin ferb? Ben 13 yaşında İstanbuldaydım geceyi filan net hatırlıyorum çok travmatik günlerdi..
Geçmiş olsun başımız sağolsun tekrardan..
o gece gökyüzü nasıldı hatirliyor musunuz normalden farklı olarakDepremzede miydin ferb? Ben 13 yaşında İstanbuldaydım geceyi filan net hatırlıyorum çok travmatik günlerdi..
Geçmiş olsun başımız sağolsun tekrardan..
Evet. Ben hayatımda o kadar çok yıldızı bir arada hiç görmedim. Dehşete kapılmıştım. Işık olayını biliyorum ama ben görmedim.o gece gökyüzü nasıldı hatirliyor musunuz normalden farklı olarak
o gece gökyüzü nasıldı hatirliyor musunuz normalden farklı olarak
Evet. Ben hayatımda o kadar çok yıldızı bir arada hiç görmedim. Dehşete kapılmıştım. Işık olayını biliyorum ama ben görmedim.
21 senede hiç bir önlem alınmadıEvet çok yoğun yıldız yağmuru vardı bütün gece kaldırımda oturup gökyüzünü izlemiştik sallanarak, çok aydınlık bi geceydi, deprem olurken gündüz gibiydi mesela onu da çok iyi hatırlıyorum. Çok zor bi geceydi
21 yıl önceki korkunun, paniğin, çaresizliğin ağırlığı çöktü üzerime. Sonraki günler mi? O daha acı. Binlerce ölü, yıkıntılar, bitmek tükenmeyen acı hikayeler, yarım kalan hayatlar, sakat kalanlar, evsiz barksız, canı giden analar, babalar, evlatlar, kardeşler... Hele o yıkıntılardan gelen ağır kokular. 21 yıl sonra bile hala burnumun ucunda
Dualarımız kalanlarla. Rabbim gidenlere rahmet eylesin inşallah21 yıl önceki korkunun, paniğin, çaresizliğin ağırlığı çöktü üzerime. Sonraki günler mi? O daha acı. Binlerce ölü, yıkıntılar, bitmek tükenmeyen acı hikayeler, yarım kalan hayatlar, sakat kalanlar, evsiz barksız, canı giden analar, babalar, evlatlar, kardeşler... Hele o yıkıntılardan gelen ağır kokular. 21 yıl sonra bile hala burnumun ucunda
Allah bir daha yasatmasin enkaz altinda kalmıştık gunlerce ve binamizdan sadece kurtulan biz olmuştuk. Cok cok cok zordu. Hatırlamak dahi istemiyorum.21 yıl önceki korkunun, paniğin, çaresizliğin ağırlığı çöktü üzerime. Sonraki günler mi? O daha acı. Binlerce ölü, yıkıntılar, bitmek tükenmeyen acı hikayeler, yarım kalan hayatlar, sakat kalanlar, evsiz barksız, canı giden analar, babalar, evlatlar, kardeşler... Hele o yıkıntılardan gelen ağır kokular. 21 yıl sonra bile hala burnumun ucunda
Allah bir daha yaşatmasınAllah bir daha yasatmasin enkaz altinda kalmıştık gunlerce ve binamizdan sadece kurtulan biz olmuştuk. Cok cok cok zordu. Hatırlamak dahi istemiyorum.
Merkez üssü gölcük du galiba11 yaşındaydım yazlıktan yeni gelmişiz. Yol yorgunu uyuyoruz annemin sesiyle uyandım. İstanbul'da olduğum için biz de hasar yoktu. Radyodan duyduk ki Sakarya-Gölcük-Kocaeli yerle bir olmuş. Anne tarafım komple Sakarya'da o korku ve dehşeti asla unutamıyorum. Malesef kayıplarımız vardı. Ah ah Allah'ım bir daha yaşatmasın o acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?