Gerçekten mi?17 ağustos depreminde en çok etkilendiğim konu sahte ambulanslar oluşmuş ve birçok kadın çocuk kayıp hala bulunamayan.. ölümleri dahi çıkmadı. . Ne kötü günlerdi Rabbim yaşatmasın kayıpları,ölümleri olanlara sabır versin inşallah ..
Sahte ambulans mi17 ağustos depreminde en çok etkilendiğim konu sahte ambulanslar oluşmuş ve birçok kadın çocuk kayıp hala bulunamayan.. ölümleri dahi çıkmadı. . Ne kötü günlerdi Rabbim yaşatmasın kayıpları,ölümleri olanlara sabır versin inşallah ..
Sahte ambulans mibunu hic duymamistim. Yarabbi o durumda bile mi. Hic biseye guven kalmadi
Ben de öyle hatırlıyorum hatta sonrasında da babam bizi götürmüş sonra kendisi Istanbula gelmisti o zaman da Düzce merkezli olmuştu Ekim/Kasim gibiydi galibaMerkez üssü gölcük du galiba
Bizim de evimizde kapilar acikti birkac ay öyle kaldi biz oradan gittik ama esyalarimiz evimiz olduğu gibiydi, guclendirme calismalari yapıldıSahte ambulanstan tutun, insanlar yağmalama da yapiyorlardi. Netten bakarsaniz bulursunuz bu tarz bilgiler.. insan kayıp olucağina ölüme razı olabiliyor .. Allah iyilerle karşilaştirsin başımıza felaket vermesin inşallah. . Ben depremden çok böyle şeylerden daha çok korkuyorum..
Yagmalamayi duymustum cok uzulmustum insanlarin bu durumda bile bunlari dusunebildiklerine ama sahte ambulansla kaybolan insanlar cocuklar... bu bambaska Allahim vermesin kimseye cok coookk uzuldummm. Dediginiz gibi rabbim iyilerle karsilastirsin cumlemiziSahte ambulanstan tutun, insanlar yağmalama da yapiyorlardi. Netten bakarsaniz bulursunuz bu tarz bilgiler.. insan kayıp olucağina ölüme razı olabiliyor .. Allah iyilerle karşilaştirsin başımıza felaket vermesin inşallah. . Ben depremden çok böyle şeylerden daha çok korkuyorum..
Kimiside hic tanimadigi insanlari kurtarmak icin elleriyle koca beton yiginlarini kaldirmaya calismisti. Hayat ne garip cok aci.. tüylerim diken diken olduYagmalamayi duymustum cok uzulmustum insanlarin bu durumda bile bunlari dusunebildiklerine ama sahte ambulansla kaybolan insanlar cocuklar... bu bambaska Allahim vermesin kimseye cok coookk uzuldummm. Dediginiz gibi rabbim iyilerle karsilastirsin cumlemizi
Malesef birçoğu moloz yığınlarına karışıp gittiResmi kayitlara göre 5 bin kişi kayıpmış
Ne oldu acaba onlara
Ayyy çok üzücü.Resmi kayitlara göre 5 bin kişi kayıpmış
Ne oldu acaba onlara
Bize de hic tanımadığımız yan apartmandan bir abi yardımcı olmustu sonra ziyaretine gitmiştik karısı o zaman hamileydi ziyaretine gittigimizde dogurmustu, o kiz bile su an belki okuyor belki mezun.Kimiside hic tanimadigi insanlari kurtarmak icin elleriyle koca beton yiginlarini kaldirmaya calismisti. Hayat ne garip cok aci.. tüylerim diken diken oldu
Inanmak istemiyor insanMalesef birçoğu moloz yığınlarına karışıp gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?