Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

çünkü derdi sadece evlilik. bizim yorumlara kulak asmiyor. evlenince okuyacakmis ya! evlenince master doktora bile en kaliteli es ile zor oluyorken tanimadigi adamla ogrenim hayati hayal ediyor.
evet derdi evlilik.
evlenince kurtulacak.
toz pembe bir hayat ve dünya iyisi bir eş onu bekliyor.

Isleri yoluna koymadan aratmayin o zaman. Aileniz tuhaf ama siz de kesin dayak yiyecegim diye diye neden aratiyorsunuz?

Ablacim erkek kardeşim yardim etti hep. Zaten normalde disari ya erkek kardesimle yada annem le cikiyorum.
Bu kadar sıkisin madem .
Surekli gozleri ustun de elinde telf saatlerce bisey demiyolarmi.
Ben 30 yasindayim ayda yilda bi gitsem bile annem telf elimde 15dk fazla gorse hemen basliyor soylenmeye:)))
Sevgilinle hangi ara konusuyon.
Gecelerimi mesj yoluylami

aynen oyle oluyor, bir otoriteden digerine surukleniyorlar. en cok da kv den eziyet görüyorlar ogluma sen kendini yamadin deyip duruyorlar. en kotusu ise kocalar kadinin gidecek baska yeri olmadigini, kendine mecbur oldugunu biliyorlar. bunu sonunda kadar sömürerek kullaniyorlar.

hahaa ben ayni evde yasamadigim anneme bile saati saatine rapor veriyorum
Watsaapa en son su saatte girmisin hayirdir gece gece der

İnşallah ya ne güzel anlatmisin. İnşallah benimde tez zamanda olur. Peki sen ne konustun babanla da ikna oldu

Ben babamla yuz yuze konuşmadim bu konuyu fakat benimle konuşmayı birakinca anneme dedim ki, anne babama söyle razı değilse uzatmam siz ne derseniz o. Sanirim bu cümlem babamin hoşuna gitti . Hı eğer yok deseydi gerçekten vazgeçermiydim ? Tabikide hayir mucadelemi verirdim, ikna etmeye çalişirdim.

Madem namaz niyaz bu kadar onemli baban annen icin. Demekki onlar cok dindar ve bu kadar dindar olan biri kizini dover mi eli uyuşana kadar bende buna anlam veremiyorum allahtan korkar insan ya.

çünkü derdi sadece evlilik. bizim yorumlara kulak asmiyor. evlenince okuyacakmis ya! evlenince master doktora bile en kaliteli es ile zor oluyorken tanimadigi adamla ogrenim hayati hayal ediyor.

Evlenince kotu muamele gorurse de siginma evine gidecek ve kendi ayaklari ustunde duracakmis!
Ayaklari yere basmiyor, sanal bir dunyada yasiyorlar; zira lise kpss ile atanmayi bekliyor es adayi da, hayattan haberleri yok.
Kotu bir tecrube yasayacak gibiler.

ya cidden böyle mi E elmas gzl ?
bu kadar tantana doğrudürüst tanımadığın bir adam için mii?
ben atlamışım bu küçük! detayı.
napıyosun güzel kardeşim sen ya

6 aydır facebookta kız avına çıkacağına insan sevgilisini görmeye gelir
elmasta söyleyince alınıyor ama bunca çileye değecek biri olsa bari

Ya kızla dalga geçenler siz nasil insanlarsiniz ? Size ne 10 kez gorusmus olmasindan, tavsiye öğüt verecekseniz bunu duzgun bir sekilde yapin ve kimsenin kalbini kirmayin. Kizcagiz aşık olmuş olabilir niye bu kadar uzerine gidiliyor tatli dille anlatin gozunuzu seveyim ya. Nerde kadin dayanismasi ?

ya cidden böyle mi E elmas gzl ?
bu kadar tantana doğrudürüst tanımadığın bir adam için mii?
ben atlamışım bu küçük! detayı.
napıyosun güzel kardeşim sen ya

Ustelik sevgilisi babasindan korkuyor, babami isteme isine karistirmayalim, diyor.
Babasinin isyerinde calisiyor.
Kpss liseden atama bekliyor.
Bir de elmas onu askerde beklerken, sahte bir face hesabi ile baska kizlarla konusuyor ve bulusmak istiyor, sonra halletmisler ama nasil halletilerse.

Tatli dille anlatiyoruz
Sert anlatilirsada kendine gelir belki diye
Alay falan etmiyoruz
Ne gececek alay etmekle elimize
En azindan sert tepkimizle uyancaksa varsin olsun alay ettgimizi sansin bu bizim hayatimizdan bisey goturmez ama kendisininkinden goturur

Elmas onceki konularina da yorum yaptim ama degisen hicbir yönün yok...
Sen sevdigin adama tam guvenmiyorsun ki evlenmeye kalkiyorsun.

tamam ailen iyi bir aile değil ama senin durumun iki ucu b*klu degnek be guzelim.

Ahh keske soz dinlesen ahh keske bir okusan, meslek sahibi olsan. Tum samimiyetimle soyluyorum sana gerçekten cok üzülüyorum.

Sana duam 'Allah senin karsina hayirli kapilar acsin' demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…