Annesi olsa bu kadar merak etmezdi,kadın yemeğini de yapardı işini de hallederdi.Ama erkeğin yapabilecekleri sınırlı olduğundan ,birde alışkın değilse haliyle merak eder,sonuçta babası.koskoca adam bir hastalığı vs yoksa niye tek kalamasın ki.. çocuk mu bu..
Yani çok yuvarlak bir cevap vermisşiniz ama ne diyeyim kiAnlaşamıyorlardı
Bekar erkek kardeşim varanneniz tek başına yaşamıyor mu?
anladim cnimCan
canım olmuyorki öyle kendi evimde rahat edemiyorumki
Yani ama babam biraz tuhafYani çok yuvarlak bir cevap vermisşiniz ama ne diyeyim ki
Yalnız yaşamak istemeyen bir adam karısıyla anlaşmanın yollarını bulmaya çalışırdı.
Boşanınca yalnız kalacağını bilmemesi mümkün değil.
Demek ki yalnız yaşamak onu çok korkutmuyor
Annesi olsa bu kadar merak etmezdi,kadın yemeğini de yapardı işini de hallederdi.Ama erkeğin yapabilecekleri sınırlı olduğundan ,birde alışkın değilse haliyle merak eder,sonuçta babası.
Senin yaptigini yapardimSiz olsaydınız ne yapardınız
Aynen Can'ım birde tembelAnnesi olsa bu kadar merak etmezdi,kadın yemeğini de yapardı işini de hallederdi.Ama erkeğin yapabilecekleri sınırlı olduğundan ,birde alışkın değilse haliyle merak eder,sonuçta babası.
Evine çağır yemeğe yemeğini yesin kendi evine geçer yada siz yaptığınız yemeklerden götürün ara sıra evini temizlemeye yardım edin.Birlikte Nasıl yemek yiyeceğizki ben evde yapıyorjm
Evinde aynı yerde yaşamazmıydınSenin yaptigini yapardim
Evlat olarak uzerimize dusen o
Arada yemrk goturursun isi varsa yaparsin tamam
Cocuk degil sonucta o bir yetiskin
Evinde aynı yerde yaşamazmıydın
Genç olsa yapar,yapmalı da .Ama belli bir yaşa geldikten sonra yapabilecekleri illa ki sınırlı.Genç bir kadın bile bazen ev düzeni bilememekten becerememekten bahsederken o yaştabir erkeğin becerebilmesi ne kadar mantıklı.Yapabilseydi zaten evladı merak etmezdi,kafası rahat olurdu.yapmayın Allah aşkına.. erkeklerin gerçekten bizim yaptığımız işleri yapamıyacak kadar beceriksiz olduklarını mı düşünüyorsunuz? alışmışlar hazıra kaldırsınlar totolarını acık.. bir kadın tek başına yaşayabiliyorsa bir erkek de yaşasın bir zahmet..
erkek çocuk anneleri bir zahmet çocuklarına kendi işlerini yapmayı öğretseler ne güzel olucak.. hizmet edilecek varlıklar gibi davranmaktan vazgeçin lütfen..
Konunuzu hatirliyorum siz elinizden geleni yapmissiniz. Insallah yeni evi sicaktir. 2-3 gune bir yemek yapmaya gidin, yada evde yaptiginiz yemegi goturun.Annemle babam 1 yıldır ayrılar babam wc işletiyor ordada kalıyordu bundan 2hafta önce yanına gittim biraz eşya götürmek için baktım ki yatacak yeri yok hava soğuk baba dedim burda yatılmaz gel bize gidelim nerdeyse 2hafta bizde kaldı bende ona ev tuttum kiralık eve biraz esya felan aldım bugünde evine bıraktım ama hala içime sinmiyor aksamları ne yiyecek diye gerçi sabah gidipnakşama geliyor ama yinede bugün zoruma gitti kendi evine bırakınca tek kalıcak felan ama ne yapabilirdim ki bende evliyim
Genç olsa yapar,yapmalı da .Ama belli bir yaşa geldikten sonra yapabilecekleri illa ki sınırlı.Genç bir kadın bile bazen ev düzeni bilememekten becerememekten bahsederken o yaştabir erkeğin becerebilmesi ne kadar mantıklı.Yapabilseydi zaten evladı merak etmezdi,kafası rahat olurdu.
aynenGenç olsa yapar,yapmalı da .Ama belli bir yaşa geldikten sonra yapabilecekleri illa ki sınırlı.Genç bir kadın bile bazen ev düzeni bilememekten becerememekten bahsederken o yaştabir erkeğin becerebilmesi ne kadar mantıklı.Yapabilseydi zaten evladı merak etmezdi,kafası rahat olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?