Bugün babamı tuttuğum eve bırakıp geldim...

2 3 günde bir yemek yapin götürün bikaç günlük elinden geleni yapmışsın zaten

Anlaşamıyorlardı
Yani çok yuvarlak bir cevap vermisşiniz ama ne diyeyim ki
Yalnız yaşamak istemeyen bir adam karısıyla anlaşmanın yollarını bulmaya çalışırdı.
Boşanınca yalnız kalacağını bilmemesi mümkün değil.

Demek ki yalnız yaşamak onu çok korkutmuyor

Yani ama babam biraz tuhaf

Annesi olsa bu kadar merak etmezdi,kadın yemeğini de yapardı işini de hallederdi.Ama erkeğin yapabilecekleri sınırlı olduğundan ,birde alışkın değilse haliyle merak eder,sonuçta babası.

yapmayın Allah aşkına.. erkeklerin gerçekten bizim yaptığımız işleri yapamıyacak kadar beceriksiz olduklarını mı düşünüyorsunuz? alışmışlar hazıra kaldırsınlar totolarını acık.. bir kadın tek başına yaşayabiliyorsa bir erkek de yaşasın bir zahmet..

Birlikte Nasıl yemek yiyeceğizki ben evde yapıyorjm
Evine çağır yemeğe yemeğini yesin kendi evine geçer yada siz yaptığınız yemeklerden götürün ara sıra evini temizlemeye yardım edin.

Genç olsa yapar,yapmalı da .Ama belli bir yaşa geldikten sonra yapabilecekleri illa ki sınırlı.Genç bir kadın bile bazen ev düzeni bilememekten becerememekten bahsederken o yaştabir erkeğin becerebilmesi ne kadar mantıklı.Yapabilseydi zaten evladı merak etmezdi,kafası rahat olurdu.

Konunuzu hatirliyorum siz elinizden geleni yapmissiniz. Insallah yeni evi sicaktir. 2-3 gune bir yemek yapmaya gidin, yada evde yaptiginiz yemegi goturun.

çalışıyormuş demek ki çok yaşlı değil.. öğrenecek öğrenmesi lazım..

A
aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…