Bugün babamı tuttuğum eve bırakıp geldim...

Dogru olani yaptiniz zaten iki haftadir üzerinize duseni yapiyoraunuz lakin sizin de bir düzeniniz var babanizin da olmali. Yerinizde olsam kendime yakin bir eve yerlestirirdim aksam yemeklerinde sık sık beraber yemeye calisirdim erkek kardesinizle de konusup babamı sık sık kontrol ederdim hastaligi varmi sıkintısı varmi temizligi ütüsü fln yardimci olurdum elimden geldigince. Yeterki babam benden razi olsun

Evinde aynı yerde yaşamazmıydın
Sen illaki aynı evde yaşamayı isterdin de bakalım eşin de yaşamak istiyor mu,muhtemelen sıcak bakmadı ki babana ayrı ev tuttun ve bu sebepten vicdan yapıyorsun.Ama senin yapabileceklerin de sınırlı.Ancak evine yakın tutarsın,yemeğine temizliğine yardım edersin.

Soğuk Can'ım ya

eee anlamadim olayin cikis noktasi zaten kaldigi yerin soguk olmasi degilmiydi, siz kombili bir ev tutacaktiniz kisi gecirene kadar. Yeni tuttugunuz yerde soguksa ne anladim ki ben , yazin kaldigi yerde soguk oluyor demistiniz. Olmamiski ama.

Hayır bende istemiyorum aynı evde Can'ım ama işte vicdanım

eee anlamadim olayin cikis noktasi zaten kaldigi yerin soguk olmasi degilmiydi, siz kombili bir ev tutacaktiniz kisi gecirene kadar. Yeni tuttugunuz yerde soguksa ne anladim ki ben , yazin kaldigi yerde soguk oluyor demistiniz. Olmamiski ama.
Kombili evmi bu sefer çok fatura gelir

Ya Nasıl uğraşacak Ada'm sobayla
Sobayla uğraşamazsa doğalgazlı olacak.Doğalgazda yok dersen öteki odalar da ısıtıcı olacak.Ne olacak ya.
Aynı ev istemiyorsun
Ayrı evde olmasına vicdan yapıyorsun
Sobalı istemiyorsun
Ev sıcak olsun istiyorsun
Vicdanın rahat olsun istiyorsun
Belki baban bile senin kadar kafaya takmıyordur

Baba evladina bin donum bag birakirmisda evladi bir salkim uzumu cok gorurmus. Nedense bu tarz durumlarda bu siz gelir aklima.
Babanizi yaniniza almadiktan sonra ev tutmussunuz ne far eder ki.
Bu zamana kadar yatacak yeri yokmus. Simdi vicdaninizi rahatkatnak icin ona ev tuttum vs yaptim diyorsunuz. Biliyorsunuz ki ve vicdaniniz da rahat degil anlasilan bu yaptiginiz yetmez.

İnsallah helal sut emmis iyi kalpli biri ile evlenirde kimsenin eline bakmaz.

Dusmez kalkmaz bir Allah. Kimin ne olacagini bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…