60 yaşındaçalışıyormuş demek ki çok yaşlı değil.. öğrenecek öğrenmesi lazım..
HayirEvinde aynı yerde yaşamazmıydın
Soğuk Can'ım yaKonunuzu hatirliyorum siz elinizden geleni yapmissiniz. Insallah yeni evi sicaktir. 2-3 gune bir yemek yapmaya gidin, yada evde yaptiginiz yemegi goturun.
60 yaşında
Soguk yerden alıp,yine soguk yeremi götürdünüz yani anlamadımSoğuk Can'ım ya
Soba kurun.Soğuk Can'ım ya
Sen illaki aynı evde yaşamayı isterdin de bakalım eşin de yaşamak istiyor mu,muhtemelen sıcak bakmadı ki babana ayrı ev tuttun ve bu sebepten vicdan yapıyorsun.Ama senin yapabileceklerin de sınırlı.Ancak evine yakın tutarsın,yemeğine temizliğine yardım edersin.Evinde aynı yerde yaşamazmıydın
İnşallahZamanla herşey yoluna girecektir .
Hayır elektrikli sobası var odada diğer odalar ve mutfak soğukSoguk yerden alıp,yine soguk yeremi götürdünüz yani anlamadım
Soğuk Can'ım ya
Hayır bende istemiyorum aynı evde Can'ım ama işte vicdanımSen illaki aynı evde yaşamayı isterdin de bakalım eşin de yaşamak istiyor mu,muhtemelen sıcak bakmadı ki babana ayrı ev tuttun ve bu sebepten vicdan yapıyorsun.Ama senin yapabileceklerin de sınırlı.Ancak evine yakın tutarsın,yemeğine temizliğine yardım edersin.
Eletrikli sobayla olmaz ki yaa, bari normal soba kursaniz kis sogugu gecene kadar 1-2 ay idare edemezmi ?Hayır elektrikli sobası var odada diğer odalar ve mutfak soğuk
Ya Nasıl uğraşacak Ada'm sobaylaEletrikli sobayla olmaz ki yaa, bari normal soba kursaniz kis sogugu gecene kadar 1-2 ay idare edemezmi ?
Kombili evmi bu sefer çok fatura gelireee anlamadim olayin cikis noktasi zaten kaldigi yerin soguk olmasi degilmiydi, siz kombili bir ev tutacaktiniz kisi gecirene kadar. Yeni tuttugunuz yerde soguksa ne anladim ki ben , yazin kaldigi yerde soguk oluyor demistiniz. Olmamiski ama.
Sobayla uğraşamazsa doğalgazlı olacak.Doğalgazda yok dersen öteki odalar da ısıtıcı olacak.Ne olacak ya.Ya Nasıl uğraşacak Ada'm sobayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?