Annemle babam 1 yıldır ayrılar babam wc işletiyor ordada kalıyordu bundan 2hafta önce yanına gittim biraz eşya götürmek için baktım ki yatacak yeri yok hava soğuk baba dedim burda yatılmaz gel bize gidelim nerdeyse 2hafta bizde kaldı bende ona ev tuttum kiralık eve biraz esya felan aldım bugünde evine bıraktım ama hala içime sinmiyor aksamları ne yiyecek diye gerçi sabah gidipnakşama geliyor ama yinede bugün zoruma gitti kendi evine bırakınca tek kalıcak felan ama ne yapabilirdim ki bende evliyim
Kendim rahat edemiyorum tamam geç geliyor ama olmuyor öylede bir yere gitsem babamın geleceğe saate göre hareket ediyorsun felan filan kendi evinde rahat olmuyorVicdanın ne yaparsan yap rahat bırakmıyor değil mi canım kötü de olsa seni çokta üzse öyle olur çünkü çok merhametlisin. Rabbimde sana merhamet etsin.
Bir şey sorucam evine neden götürmüyorsun yanlış anlama sakın sadece merak ettim tamamen benimle ilgili aslında vereceğin cevap beni aydınlatabilir.
Ya Nasıl uğraşacak Ada'm sobayla
Ya tabiki iyi wc de kalmaktan iyiPeki eskiden ki kaldigi yerden daha mi iyi simdiki kaldigi yer ben anlamadim olayi cunku orasi soguk diye evinize almistiniz cunku siz. Neyse hayirlisi bakalim.
Kendim rahat edemiyorum tamam geç geliyor ama olmuyor öylede bir yere gitsem babamın geleceğe saate göre hareket ediyorsun felan filan kendi evinde rahat olmuyor
WC de yatacak yatağı yokken aklın nerdeydi bazen zor dank ediyor sevdiklerimizi hatırlamak sanırım çok hassas olduğum konudur bu anne babaya bakmak için bir şeylerin arkasına sığınmak yok evliyim yok bekarım bunlar geçerli bir sebep olamaz sevdiklerimiz diye yazdım yazımda sakın çoklu bir örnek verdim diye içine ferahlık düşdü sakın o ferahlık düşmesin sizin gibi evlatların vay haline yazık birde pişkin pişkin anlatıyorsun ev tutup lütufta bulundun dimiAnnemle babam 1 yıldır ayrılar babam wc işletiyor ordada kalıyordu bundan 2hafta önce yanına gittim biraz eşya götürmek için baktım ki yatacak yeri yok hava soğuk baba dedim burda yatılmaz gel bize gidelim nerdeyse 2hafta bizde kaldı bende ona ev tuttum kiralık eve biraz esya felan aldım bugünde evine bıraktım ama hala içime sinmiyor aksamları ne yiyecek diye gerçi sabah gidipnakşama geliyor ama yinede bugün zoruma gitti kendi evine bırakınca tek kalıcak felan ama ne yapabilirdim ki bende evliyim
Ablamadım,ayrı şehirde falanmısınız?Babanızın evinde yapamıyormusunuz?yada babanızı kendi evinize getirip yedirip sonra geri götüremiyor musunuz?Birlikte Nasıl yemek yiyeceğizki ben evde yapıyorjm
Bu kadarda olmaz ya kendi evinde rahat edebiyorsunuz bu Nasıl bir şikayet biçimidir babanız rahatınızı bozuyorsa burada ödül mü almayı düşünüyorsunuz ne diyecek buradakiler maşallah sana harika evlat yılın hayırlı evladı olarak ünvan mı alacağını sanıyorsun hangi akla hizmet ederek yazılan yorumlara kendinizi haklı görerek cevaplıyorsunuz sizin ana baba Hakkı'ndan be habersiniz yazık keşke hiç görmeseydim bu konuyu babam çok çektirdi yazmışsınız sizin mantığınız ve olayları algılama tarafınız farklı çalıştığı için bu çok çektirdiği tarafı hiç görmüyorum bile yazık size burada Zaman harcayacağınıza babanıza gidin bakında bir şeye ihtiyacı var mı diye en azından hayır duasını alırsınız yoksa burada kimse size dua etmiyor bu yazıları okuyanlarCan
canım olmuyorki öyle kendi evimde rahat edemiyorumki
çalışıyormuş demek ki çok yaşlı değil.. öğrenecek öğrenmesi lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?