- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
evliyim bir tane oğlum var eşim ile beraber çalışıyoruz fakat sorunum annemle babam ayrı yaşıyorlar babam bir wc çalıştırıyor çalıştırdığı yerdede kalıyor ufacık bir kulübede bende bu soğuklarda yanına gittim baba burda kalınmaz sana bir ev ayarlıyana kadar bizde kal dedim diyerekten eve getirdim şimdi ise ev bakıyorum kem küm ediyor biraz ters bir Ada'm ne söylesem ters anlar baba dedim sana ev bakıyorum aylıkla yarısını sen ver yarısını ben vereyim sıcak bakmıyor düşüncesini de söylemiyor şimdi bize her akşam geliyor nereye kadar ne yapmam lazım ne olur bişe söyleyin biz bu arada inşaat yapıyoruz ne istiyor bilmiyorum yani hatamı ettim eve getirdim amacım çözüm bulmaktı ama böyle değil zaten sorumsuz bir adamdı
Kombili evmi bu sefer çok fatura gelir
zaten annemle bekar kardeşime ben bakıyorum evleri yoktu ev verdik geçinemdi evden ayrıldı kendisi iki yıl sonra emekli olacak iki yıl sigortasını ben yatırıyorum daha ne yapim şimdide bu sorun çıktı işte yani obada mı ayrı ev bilemiyorum napıcamı ne lütfen bişeyler söyleyin
Tamamda babam hiç bişe söylemiyor bu konuyla ilgili fikrini söylemiyor kiralıkmı istemiyor ne bileyim hemende ev alacak veya yaptığımız yerde verecek durumumuz yok eşim biraz öle vaatler verdi belkide onu bekliyor hiç olcak şeymi şuan
Aynen canim , erkekler sanki kendileri bakiyormus gibi analarini babalarini tutup tutup eve getirirler, hep burada savunuyoruz ya kadin erkek esitiz evlilikte esit haklara sahibiz diye, yazik neden evine almadin diyenler demek ki eslerinin ana babalarina da seve isteye bakacaklar ben oyle anliyorumBen de bunu merak ediyorum adam kendisi yatacak yeri olmamasına rağmen tutmadigina göre demek ki durumu yoktu, wc işletiyo diyince millet baya kelli felli CEOsandı heralde, yoksa kişi neden orda kalsın bunca zaman, ha konu sahibi maddi destek olacaksa bilemicem
Ayrıca demişsin ya kV KP e bakacaklar mı diye, erkekler genelde bakar mısın diye sormuyor zaten, kv si bu durumda olsa eşi hadi anneme ev tutalım mı diyecekti, konu sahibi yok gerçi cevabı bilemiyoruz
Hmm adam da skintiliymisBöyle yazmış
Annen ne durumda ? Ondan hiç bahsedilmemişAnnemle babam 1 yıldır ayrılar babam wc işletiyor ordada kalıyordu bundan 2hafta önce yanına gittim biraz eşya götürmek için baktım ki yatacak yeri yok hava soğuk baba dedim burda yatılmaz gel bize gidelim nerdeyse 2hafta bizde kaldı bende ona ev tuttum kiralık eve biraz esya felan aldım bugünde evine bıraktım ama hala içime sinmiyor aksamları ne yiyecek diye gerçi sabah gidipnakşama geliyor ama yinede bugün zoruma gitti kendi evine bırakınca tek kalıcak felan ama ne yapabilirdim ki bende evliyim
O dediğiniz maddiyatla alakalı birşey benim babam 63 yasında emekli ve hala çalışıyor .
Ne kadar vahim di mi? Erkeklere de bu gazı veren kadınlar işte.yapmayın Allah aşkına.. erkeklerin gerçekten bizim yaptığımız işleri yapamıyacak kadar beceriksiz olduklarını mı düşünüyorsunuz? alışmışlar hazıra kaldırsınlar totolarını acık.. bir kadın tek başına yaşayabiliyorsa bir erkek de yaşasın bir zahmet..
Ne kadar vahim di mi? Erkeklere de bu gazı veren kadınlar işte.
2 soğan 2 sebze dilimleyip yemek yapamaz, çamaşırını makineye atamaz, bir süpürge tutamaz... Resmen özürlü muamelesi yapılıyor, bir ömür paşalar gibi yaşıyor onlarda.
Sirf bu rahatliklarindan dolayi evli kalanlar varNe kadar vahim di mi? Erkeklere de bu gazı veren kadınlar işte.
2 soğan 2 sebze dilimleyip yemek yapamaz, çamaşırını makineye atamaz, bir süpürge tutamaz... Resmen özürlü muamelesi yapılıyor, bir ömür paşalar gibi yaşıyor onlarda.
Haklısın, bir nevi alışveriş.Sirf bu rahatliklarindan dolayi evli kalanlar var
Erkek kadini hizmetcisi olarak kullaniyor, kadin da erkegi para kapisi
Olmaz ille yansitirlarHaklısın, bir nevi alışveriş.
Huzursuzluklarını çocuklara yansıtmasınlar da, kim ne yaparsa yapsın
İyimi yapmışım kötümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?