Bugün babamı tuttuğum eve bırakıp geldim...

Burda asıl önemli olan babanın duruşu ve düşüncesi.
Yani, o halinden memnunsa böyle devam et bence.
Çevremden biliyorum kimi anneler yada babalar, yalnız yaşamalarına rağmen, evlatlarını evlendirdiklerinde bile beraber kalmayı tercih etmiyorlar. Yalnız yaşamayı seçiyorlar.

1 yıldır ayrılarsa, nerde kalıyordu baban?
son 2 haftadır mı durumu farkettin?

ben olsam aynı evde yaşayamıyorsam sürekli öyle 2-3 günlük yemek götürürüm ısıtır yer kendine. aklım da kalmaz ama, sizi üzer belki ama evlenmeyi düşünüyor mu?

Ben de ona takıldım wc işletiyo orda kalıyo demiş sonra da yatacak yeri yok diyo,nerde yattı kalktı bu adam

Adam bunca zaman kendine ev tutmamıs mıydı, neden?

Durumu yoktu ise şimdi o tutulan ev nasıl dönecek, kira elektrik su doğalgaz aidat vs

Ben de ona takıldım wc işletiyo orda kalıyo demiş sonra da yatacak yeri yok diyo,nerde yattı kalktı bu adam

Adam bunca zaman kendine ev tutmamıs mıydı, neden?

Durumu yoktu ise şimdi o tutulan ev nasıl dönecek, kira elektrik su doğalgaz aidat vs
benle sen konu sahibinden daha da merak ettik durumu
kızı ödeyecek gibi anladım ben

edit: konu sahibi annen nerede yaşıyor? başka kardeşin var mı?

keşke yakından bir ev tutsaydınız.. yemeğini günlük bırakıp gelirdiniz.. temizliğini yapardınız..
aynı eve neden almıyorsun diyemem herkesin şartları düşünceleri farklıdır..
ama en azından yakında olsa gözünüzün önünde olurdu..
birde konu açtınız ama derdinizi doğru düzgün anlatmıyorsunuz bi çözüm önerisi sunalım..
verdiğiniz cevaplar tek kelimelik...

Adam genç, eli ayağı tutuyor, yemeğini de yapabilir, hem kendi evinde daha rahat eder bence. Ben şahsen kızımın ya da damadımın evinde kalmak istemem yaşlanınca, herkes kendi evini ister. Adam belki eve bayan arkadaşını getirecek. Rahat etsin kendi evinde, karışan görüşen olmadan. Damadın evinde ne o rahat edebilir, ne evdekiler...

Kayınvalidesine, kayınpederine evde bakmayı geçtim suratına bile bakmayıp konuşmayan nefretlerini burada kusan insanlara da hayret ediyorum vallahi; konu sahibine demediklerini bırakmamışlar. Kendileri kv, kp'e bakmayacakken, damat neden kp'i evde istesin o zaman?

Tekrar ediyorum, adam felç değil yatalak değil. Kendi parasını kazanan, dinç sağlıklı bir adam (60 yaş yaşlı olmuyor). Kızı da yardımcı oluyor, şükretsin durumuna.

bence oda sizin evinizde rahat edemezdi en doğrusunu yapmışsınız, bundan sonrasındada haftada iki gün gider yemek yapar bırakırsınız evini derler toplarsınız.Artık sizde evlisiniz sonuçta o evde tek yaşamıyorsunuz eşiniz emin olun bir süre sonra huzursuzluk çıkaracaktı en güzeli olmuş .Hem belki babanızda yeniden evlenmek ister

Hem dogru duzgun anlatmayip sorulara tek kelimelik yetersiz cevaplarla yardim bekliyorsunuz

Ben babama kiyamazdim. Illa ki evime almak degil tabi ki bu ama yine de boyle bir durum olursa babami istemeyeni ben de istemem diyen hanfendiye katiliyorum.
Burda konu acmissiniz ama bi yandan da pek takar bir yaniniz yok acikcasi.
Uzakta dediniz neden o kadar uzaktan ev tuttunuz
Oylesine yaptiginiza onay bekliyorsunuz
Asil bundan sonra yapacaklariniz , onu yalniz birakmamaniz onemli

her gün olmasada hafta 3 kere yemek yapın götürün dolabına koyun ısıtıp yer. Çamaşırlarını haftada bir toplayın yıkayın kurutun katlayın geri götürün arada akşam yemeklerine çağırın bende sizin gibi vicdan yapardım çünkü aileme çok düşkünüm ama babam benim canım cigerim ona birşey olmasına dayanamam ben. 1,5 yıldır gurbetteyim telefonla bile konuşamıyorum laflar boğazımda düğümleniyor oda aynı şekilde

Nolacak al evine basinin taci yap diyenler acaba kv veya kplerine de bakacaklar mi? Herkesin evi ayri olur ilgilenirsin gelir gidersin yemek yaparsin temizligini yaparsin ama ev ayri olur ne var bunda bu kadar konu sahibinin ustune gidecek ben anlamadim, kadin uzerine duseni yapmis ev tutmus goturmus oturtmus, koskoca adam kendisi ev tutamiyor muydu sanki? Ha elden ayaktan dusmustur birsey diyemem ama 60 yasinda adam daha gencecik yani

eşi istemiodur belki ya da babası rahat etmiodur ben yerinde olsam yakınımda ev tutarım ihmal etmemeye çalışırım ...

babanızın maddi durumu çok mu kötü? wc de çalışan mı? sahibi mi? sağlık sorunu var mı? kardeşiniz var mı? bunları bilmeden yorum yapmak pek sağlıklı değil

yemeğinizi bol yapın haftda bir götürün buzdolabına bırakın bir ablayla da anlaşsın evinin temizliğini yaptırsın sonuçta tuvalet işetiyorsa geliri kötü değildir.... evi de sıcaksa ohhh missss

Ben de bunu merak ediyorum adam kendisi yatacak yeri olmamasına rağmen tutmadigina göre demek ki durumu yoktu, wc işletiyo diyince millet baya kelli felli CEOsandı heralde, yoksa kişi neden orda kalsın bunca zaman, ha konu sahibi maddi destek olacaksa bilemicem

Ayrıca demişsin ya kV KP e bakacaklar mı diye, erkekler genelde bakar mısın diye sormuyor zaten, kv si bu durumda olsa eşi hadi anneme ev tutalım mı diyecekti, konu sahibi yok gerçi cevabı bilemiyoruz

Bazıları eşi istemezdi falan yazmış ama konu sahibi ben rahat edemem demiş. En güzeli yakından ev tutmak arada gidip gelip ihtiyaçlarını karşılamaya yardım etmek. Sonuçta bakıma muhtaç değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…