- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Siz ilginizi kesmeyin , ilgilenin, Onun duası size yeter ..Acaba aklından geçirmiştir kızım beni evinde istemiyor diye
1 yıldır ayrılarsa, nerde kalıyordu baban?
son 2 haftadır mı durumu farkettin?
ben olsam aynı evde yaşayamıyorsam sürekli öyle 2-3 günlük yemek götürürüm ısıtır yer kendine. aklım da kalmaz ama, sizi üzer belki ama evlenmeyi düşünüyor mu?
Ben de ona takıldım wc işletiyo orda kalıyo demiş sonra da yatacak yeri yok diyo,nerde yattı kalktı bu adam
benle sen konu sahibinden daha da merak ettik durumuAdam bunca zaman kendine ev tutmamıs mıydı, neden?
Durumu yoktu ise şimdi o tutulan ev nasıl dönecek, kira elektrik su doğalgaz aidat vs
Vicdaninizi rahatlatmak için burada onay bekliyorsunuz.Birakip geldim de ne demek, kedi yavrusundan bahsetmiyorsunuz. asla yanimdan ayirmazdim.basimin taci yaparım onu. Yazık cok yazık.
Nolacak al evine basinin taci yap diyenler acaba kv veya kplerine de bakacaklar mi? Herkesin evi ayri olur ilgilenirsin gelir gidersin yemek yaparsin temizligini yaparsin ama ev ayri olur ne var bunda bu kadar konu sahibinin ustune gidecek ben anlamadim, kadin uzerine duseni yapmis ev tutmus goturmus oturtmus, koskoca adam kendisi ev tutamiyor muydu sanki? Ha elden ayaktan dusmustur birsey diyemem ama 60 yasinda adam daha gencecik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?