Birlikte Nasıl yemek yiyeceğizki ben evde yapıyorjm
Bazı yorumları hiçbir şekilde aklim almıyor,mantıklı gelmiyor .
Nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz,baba bu baba can ,kan ,herşey,Allah im bana bu kadar rahat bir kalp iyi ki vermemiş.
İster babam ,ister kayinpederim olsun taç yaparım basima taç ,benim babam nasıl benim kiymetlimse ,esimin babası da eşime kıymetlidir ,benimde babamdir,gerekirse yatalak olsa dahi altını bile alırım.Ki konu sahibi rahatinin bozulmasından bahsediyor...
Gittiğin yerden 1-2 saat erken gelsen gülün mu kopar ,gittiğin kişiler daha mi değerli babandan , ölürse çok vurursun kafana rahat rahat gezersin o zaman ...
Komşudan ,elden bahsediyorsunuz sanki baba kelimesinin anlamını bilmiyor olmalisiniz yoksa bu kadar rahat olamazsınız. Bu yorumun yarısı geniş olanlara ...
Kusura bakmayın ama şahsen ben objektif bir insanım. Yatalak, is göremez hale gelmedikleri müddetçe anne ve babalarla aynı evde yaşama yoluna gidilmemesi taraftarıyım. Evime yakın ev tutar ihtiyaçlarını karşılar sık sık ziyaret eder evlatlık görevimi yerine getiririm.
Ama bir kV mle KP le ben nasıl rahat edemem eşim de benim annem ve babamın yanında rahat edemez bunları hesaplarım.
Herkes için en mutlu olacağı düzeni kurmaya çalışırım.
Bu anne babaya sizden az kıymet verdiğimiz anlamına gelmez. Ortada hastalık yok. Eli ayağı tutan bir adam var.
Kızı da elinden geleni eşini de evliliğini de kendi düzenini koruyarak yapmaya çalışıyor. Bunu sorgulayamazsiniz siz.
Ben buraya herkes gibi düşüncelerimi yazdım , size saygı duyuyorum ama ben öyle olamam ,Allah imda etmesin ,konu sahibide yaptığından emin değil ki onay bekliyor ...
Şimdi ben size nasıl saygı gosteriyorsam sizde bana gosterecek ,ve benim yorumlarimi sorgulamayacaksiniz ...
Saygı duyardım sorgulamazdim.
Sizden farklı düşünenleri geniş olmakla yargilamasaydiniz eğer..
Ben geniş biri değilim. Sadece kendimce herkesin mutluluğunu düşünerek bir çözüm üretiyorum konu sahibi de öyle sizin mantıktan uzak, tamamen duygusal çözümünüz; sizi daha sevgi dolu daha hayırlı evlat yapmaz bunu bilin istedim.
Annemle babam 1 yıldır ayrılar babam wc işletiyor ordada kalıyordu bundan 2hafta önce yanına gittim biraz eşya götürmek için baktım ki yatacak yeri yok hava soğuk baba dedim burda yatılmaz gel bize gidelim nerdeyse 2hafta bizde kaldı bende ona ev tuttum kiralık eve biraz esya felan aldım bugünde evine bıraktım ama hala içime sinmiyor aksamları ne yiyecek diye gerçi sabah gidipnakşama geliyor ama yinede bugün zoruma gitti kendi evine bırakınca tek kalıcak felan ama ne yapabilirdim ki bende evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?