Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

ben de oğluma orjinal bir kıyafet almayı düşünüyorum doğumgününde. ama daha çok erken. küçülür şimdi alsak ya

kız niye birsürü var?? sizin evde harmandalı ekibi mi yaşıyor???:)))opuyorumnanaktan

heeee:roflol:yavrımm bızım ev kucuk capta bı kostumcu durumunda onlar farklı yoreler mıssuruu kostum varr.rahatlıkla 4 tane anadolu atesı gıydırırım ben.dansoz kostumu yapacam ıkımızede dıdeyle doğum gunune.belkı yılbası falan ekstraya gıderıs . otur otur nereye kadr demi amaa:lepi:

Çiğdem göndersene bizede kızzz anadolu ateşli yangıl çıngıl bişeyler :)))

BUNLARDA BıZıM YENı CıCıLER....YANı GECEN AY VE BU AY ALMISIMDIR FAKAT EKLEMEK ıÇıN BıRAZ GEC OLDU BAZILARIDA HEDıYE BAKALIM BEGENECEKMıSıNıZ....

el örgüsü panço (bu arada isteyen olursa dışarıya hertürlü örgü yapan tanıdık var...

(mothercare) elbise

(zara) switshortler ve (gap) eşorfman altı

(zeyland) alt

(mothercare) takım

(wenice kids) takım

(mothercare) t-shirt

(bücürük)gömlek

(lcw) gömlek

(panço)gömlek ve elbise

(sevi bebe) elbise

(lcw) pantolon

(zara) switshort

(wenice kids) takım

(mothercare) kaydırmaz tabanlı tulumlar

(motherbimmm) hehehe :))) uyku tulumu (bim marketleri)

(lcw) askılı pantolon (hediye geldi)

(lcw) gömlek (hediye geldi)

kot elbise (hediyedir)

beyaz triko elbise (hediyedir)

çoraplarımızda pazardan

umarım begenirsiniz...3-5 tane daha var ütü için bekliyorlar onlarıda daha sonra eklerim...güzel meleğim saglıkla giyisin cicilerini....masallah.....

Son düzenleme:
emelcim yine harika şeyler bulmuş........

hepsi çok şık..güle güle giysin ...DERİN cim.......

özellikle kareli elbise.....kareli gömlek.....ve üzerinde kelebek resmi olana bayıldım......

tabi kız olunca böle süslü süslü giyinilir.

çok zevklisin canım kızın da çok şanslı........

tesekkür ederim arkadaslar beğenmenize cok sevindim....devamı geliyor derin uyudugunda yükleyebiliyorum....aynı eklediğim yere devam ediyorum dikkatinize:)))

TesekkÜr ederım hayatım....valla 1 kere gıyıp kÜÇÜk kalanlar cok oldu yazın...gÖrÜnce dayanamıyorum elımde deĞıl :)))
saglıklı sıhatlı olsunda gerısı boŞ canım...

Hediye gelenler belli zaten yazmasaymışsın :)) hediye diye aslında 1- 2 tane daha var sanki senin zevkin değilmiş gibi geldi bana :))) Şaka bir yana hepsi çok güzel sağlıkla giysin güzel kızın . Benim favorim mothercare Turkuaz gri takım ve sevi bebe elbise pembe önünde hayvancıklar olan

yine yıkılıyor derinin cicileri sağlıkla giysin inşallah emelcim
saol hayatım...insallah amin canım....

:)))) alemsin hayatım yaaa....belli dimi :))) hehehe (lcw) ler hediye :roflol:
çok tesekkür ederim begendiğine sevindim....

ben beyaz hediye elbiseye bayıldım valla uyku tulumu bende bu hafta oğlana aldım bimden ama daha kullanmadım bakalım rahat edebilicekmi güle güle giysin derin prenses

saol canım....valla ben denedim cok terletti tam kıs gelmeden giydirdim diye heralde....

ben henüz denemedim terleteceğini düşündüm ama sanki kışın bile terletecek gibi bu uyku tulumları ya
dışarı çıkarken kullanacağım zaten bahar bebenin uyku tulumunu hem büyük hem kalın yorgan gibi astronot gb bir şey almama gerek yok sanırım

Bne kullanıyorum uyku tulumu aynı bende bimden almıştım hava çok soğuk olmadığı geceler kaloriferleri yakmazsam giyidiriyorum bütün gece açıyor çünkü üzerini rahat yanii .sıcacık kalkıyor sabah .

emel hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın bende bişeyler aldım ama eklemeye zaman bulamıyom
emel bişi sorcam derinin çok kyafeti var giyderebiliyonmu yani çabuk büyüyorlar ya sıra geliyormu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…