Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

çok sağol hayatım...anca bunları buldum..aslında çok şık kar tulumları filan vardı 20 tl ye ama bedeni filan bitmişti..

aylin çok güzel şeyler bulmuşsun ya..........çok şık ve gayet uygun fiatlar.......hele ayakkabılar ve mont için gitmeye değermiş.......güle güle sağlıcakla giysin tosun paşa........
sunset sizin ayakkabılarada bittim..........ben bulamadım ya güzel bişi......güle güle giysin.....

Aylin tek kelimeyle süperler bayıldım güle güle giysin Efe. Resmen bedavaya almışsınız denk gelsede bizde gitsek .Ayrıca dedenizde çok zevkliymiş lacivert hırkasına bayıldım çok şık ve kullanışlı görünüyor .
Sevcan çok güzelmiş yeni cicileriniz bayramlık mı bunlar tulum vs.Ayrıca kahverengi montunu çok çok çok beğendim .
Demekki neymiş erkekler içinde çok şık cici şeyler varmışşş .Güle güle giysin Arda bebek iyi günlerde sağlıkla

sağol canım...daha neler vardır da biz geç kaldık tabi..bu arada benim oğlanın adı ege çınar teyzesi:))))

aylin ve sevcan ikinizinde aldıklarına bayıldım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah.

sağol canım...daha neler vardır da biz geç kaldık tabi..bu arada benim oğlanın adı ege çınar teyzesi:))))
Pardon canım benim aklımda efe kıyafetleri varya ondan sonra Efe diye kaldı hep sanırım bütün mesajlarımda Efe olarak yazdım kusura bakma valla :kedi:

Bunlarda bizim cicilerimiz bir hayli zaman oldu alalaı ancak fırsat bulabildim eklemeye
Kipa bebek festivalinden tulum 11.90 tl.

Beşevler pazarından cichlid marka 25.tl.her ikiside açık pembenin altı Derin'in üzerinde olduğu için çekemedim resmini
[/URL]
[/IMG],
[/URL]
[/IMG]

Beşevler pazarı cichlid marka : 10tl.den pazarlıkla 7.5 tl.ye düştü zor zahmet
[/URL]
[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…