Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

Canım benım cok tesekkÜr ederım....hayatım dogrusunu sÖylemek gerekırse 1 yada 2 kere gıydırebılıyorum herbırını....Çok ÜzÜlÜyorum yazık gÜnah aslında fakat kendıme manı olamıyorum....hemde bunlar bazıları:))) bırının benı durdurması lazım:))) ne yapayım yaa saglıklı olsunda yavrum gıysede olur gıymesede olur ona canım feda....
Neyse cıcılerımızın devamı gelıyor:)))

ZARA KOT ETEK

NıNETTA KıDS CEKET

LCW KAZAK

CıCHLıD EŞORFMAN ALT

ÇORAP PAZARDAN

GAP T-SHıRT

DıSNEY EŞORFMAN TAKIMI

LCW HIRKA

PAZARDAN DERı TABANLI ÇORAP

ZEYLAND YAĞMURLUK

ZARA TAKIM

Son düzenleme:
Ya Nisan senin bu kzıızn çoooookkkk çirkin yaaa .hele gülüşü nasıl bayılıyorum allah nazarlardan saklasın hayatının sonuna kadar hep böyle gözlerinin içiyle gülsün .Dişleriniz dimi görünenler maşallah maşallah ...Bu arada şöyle bir denk gelip görüşemedik Arabanızda çok güzelmiş gelseniz bizi gezdirmeye :)) iyi günlerde kullansın canım öpüyorum ikinizide .

Son düzenleme:
Emel gene pişti olduk seninle hangi pazara gittin hayatım çok güzel aldıkların güle güle giysin Derince :))
Derin kuzum kız senin leoparını yerim :))

Hehehe:)))) hangısınde pıŞtı olduk gene hayatım....evet canım gecen hafta gıtmıŞtım daha pazara corapları ve esofman altını ordan aldım....ama dıĞerlerı bazısını ben aldım 1 tane ablam 1 tanede gÖrÜmcem almıstı.ÜtÜde olanlardı bunlar yenı deĞıl yani....
Sadece kot etek yenı aldım. HAYATIMMM :))) AA UNUTMADAN TESEKKÜR EDERıM BU ARADA BEGENMENE SEVıNDıM muccckksss

Son düzenleme:
çok teşekkür ederiz teyzeleri yavrum hep güleç yüzlü maşallah allah yavrularımızı gülmekten ayırmasın
bizde yeni aldık ilk arabamı bizimki çok sevdi üstüne oturunca kendini ittire ittire istediği yere gidiyor kaldırdığımız zamanda yürüyor onunla çok eyleniyor gamyoncuiremsu

Çok güzel bir topic olmuş.

Bizde bugün chicco aktiviteli yürüteç aldık. Gelince foto eklerim. ılk arabam gözüme çok küçük görünüyor :)

arkadaşlar,playskool ilk arabamı biz de çok beğenmiştik.gittik mağazada denedik ama boyuna göre kısa kaldı araba.70 cm üzeri bebeklere uygun değil gibime geldi.tomy ilk arabam aldık biz de...tavsiyem bu tür oyuncakları denemeden almamanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…