Canım benım cok tesekkÜr ederım....hayatım dogrusunu sÖylemek gerekırse 1 yada 2 kere gıydırebılıyorum herbırını....Çok ÜzÜlÜyorum yazık gÜnah aslında fakat kendıme manı olamıyorum....hemde bunlar bazıları:))) bırının benı durdurması lazım:))) ne yapayım yaa saglıklı olsunda yavrum gıysede olur gıymesede olur ona canım feda....
Neyse cıcılerımızın devamı gelıyor:)))
ZARA KOT ETEK
NıNETTA KıDS CEKET
LCW KAZAK
CıCHLıD EŞORFMAN ALT
ÇORAP PAZARDAN
GAP T-SHıRT
DıSNEY EŞORFMAN TAKIMI
LCW HIRKA
PAZARDAN DERı TABANLI ÇORAP
ZEYLAND YAĞMURLUK
ZARA TAKIM
Ya Nisan senin bu kzıızn çoooookkkk çirkin yaaa .hele gülüşü nasıl bayılıyorum allah nazarlardan saklasın hayatının sonuna kadar hep böyle gözlerinin içiyle gülsün .Dişleriniz dimi görünenler maşallah maşallah ...Bu arada şöyle bir denk gelip görüşemedik Arabanızda çok güzelmiş gelseniz bizi gezdirmeye :)) iyi günlerde kullansın canım öpüyorum ikinizide .
Hehehe:)))) hangısınde pıŞtı olduk gene hayatım....evet canım gecen hafta gıtmıŞtım daha pazara corapları ve esofman altını ordan aldım....ama dıĞerlerı bazısını ben aldım 1 tane ablam 1 tanede gÖrÜmcem almıstı.ÜtÜde olanlardı bunlar yenı deĞıl yani....
Sadece kot etek yenı aldım. HAYATIMMM :))) AA UNUTMADAN TESEKKÜR EDERıM BU ARADA BEGENMENE SEVıNDıM muccckksss
canım kızına maşallah..bende aldım bu ilk arabamdan hafta sonu ama oğlan olayı pek çözemedi...yürüme işini de üzerinde oturmayı da beceremedi...şimdilik yerde oyuncaklarını ısırmakla meşgul...
çok teşekkür ederiz teyzeleri yavrum hep güleç yüzlü maşallah allah yavrularımızı gülmekten ayırmasın
bizde yeni aldık ilk arabamı bizimki çok sevdi üstüne oturunca kendini ittire ittire istediği yere gidiyor kaldırdığımız zamanda yürüyor onunla çok eyleniyor gamyoncuiremsu
arkadaşlar,playskool ilk arabamı biz de çok beğenmiştik.gittik mağazada denedik ama boyuna göre kısa kaldı araba.70 cm üzeri bebeklere uygun değil gibime geldi.tomy ilk arabam aldık biz de...tavsiyem bu tür oyuncakları denemeden almamanız.
kızlar nette çok güzel şeyler beğendim hepsini alamam tabi ama seçtim
size verdiğim siteyi googleye yazın çıkan ilk tıklayın çıkacak
fikir verin bana
ama çok güzel şeyler
özellikle yaz için şeyler beğendim