Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

tişörtleri bebek giyim dükkanından aldım ama markasına bakmadan aldım ama hakikaten güzel bi kaç kez yıkadım ne renk attı ne kumaşı değişti ilk alınmış gibi her yıkayışımda

şapkalara gelince çok uyguna almıştım mavi şapka 8 tl falandı
diğer şapkalı takımda 12tl falan olmalı tam hatırlamıyom ama
Ay sen benim aldığım şapkaları gördünmü seninkine çok benziyor atkısı yok ona rağmen 24 mü neydi fiyatı ay gıccık oluyorum ya 2 takım alırdım aynı paraya .
Yok hayatım burada alınacağım en son insanlardan birisin ben seni biliyorum sen beni .Öpüyorum yakışıklı oğlunu da senide ..

DERıNıM ıÇıN ALDIGIM CıCıLER

HEPSı MOTHERCARE'DEN SADECE BEYAZ VE PEMBE ŞORT C&A'DAN......SEZON SONU ÜRÜNLERı.....1,5 YAŞ ıÇıN ALDIM....SENEYE YAZA HAZIRLIK ŞıMDıDEN..ALLAH SAGLIKLA GıYMEYı GıYDıRMEYı NASıP ETSıN...

Son düzenleme:
emel çok güzel bunlar güle güle giysin derin hanım özelikkle şort harika :))

SÜper ya bunlar emel valal benım huysuz oĞlandan sonra bı daha ÇoÇuk yapmayı dÜŞÜnmÜyodum ama bu kıfatelere bı kız ıstedım valla

Çok güzeller hele yeşil tonlarındakilere ben bayılıyordum ama bizim burda kalmadı eski sezon ne yazıkki .:gitme:
Oy bunları giymeye başadığında yürüyor olucak düşünsene süper yaaa delikafadulden iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah güzel kızın .
Kürktemi mothercare den sen ne kadara aldın :)))

ne iyi etmişsin sezon sonu almakla bizdede kalktı yazlıklar artık
güle güle giysin bebişin hepside birbirinden güzel yaa...

arkadaşlar bim markete bu cuma-16 ekimde uyku tulumu,battaniye,uyku seti gibi birçok bebek ürünü gelecekmiş gayet uygun fiyata.bimin camında gördüm faydalanın derim.

Az evvel g.tt. g.diyor dan aldım marks spencer marka veee sadece 5.50 tl.
[/URL]
[/IMG]

süpermiş özlem valla ben bile giyerim bunu
yaw emelle sen çok zevklisiniz valla
hele sen bigün çok param olursa seni alıp alışverişe çıkçam valla
:))))
canım benim derini ve seni öpüyorum
kraliçe ve prenses

buda Derin'imin eşorfman takımı NIKE
buda çoraplarımız(PAZARDAN)

tatlım bu çoraplardan ben de elif dilaya almıştım.. ama ben yanında yokkken kemirmiş mi yoksaa tutup çekmiş mi koparmış ponponunu bi baktım ağlama sesi geliyo kusmuş ağzında yünlerle falan gördüm bi topak kusmuklu yün de yerdeydi çok korktum aman dikkat et

tamam canım uyardıggın için cok saol...dşkkat ederim...

saol canım...begeniyorsan ne mutlu bana...
Az evvel g.tt. g.diyor dan aldım marks spencer marka veee sadece 5.50 tl.
[/URL]
[/IMG]
canım bayıldım ya cok güzel bende bakıyorum giiti gidiyora bukadar uyguna bukadar güzel seyler bulamıyorum...sıfır ama dimi...
SÜper ya bunlar emel valal benİm huysuz oĞlandan sonra bİ daha ÇoÇuk yapmayı dÜŞÜnmÜyodum ama bu kıfatelere bİ kız İstedİm valla
canım yap birtanede kız....söylersin bana çin takviminden ayarlarız :)))

ne iyi etmişsin sezon sonu almakla bizdede kalktı yazlıklar artık
güle güle giysin bebişin hepside birbirinden güzel yaa...
tesekküğr ederim hayatım

canım mothercarede yüksekti fiyatı....90 küsürdü sanırım yanlıs hatırlamıyorsam...sen 40 küsür deyince zeylndın sitesine baktım göremedim...tam gidecektim o hafta....kiiiiiii
pazara alısverişe cıktım bi baktım aynısı ve nekadardır sence inanmazsın 15 tl :)))) varyaaa
hemen 2 tane aldım birini ablamın kızına birini derin'e bu haftada morunu alıcam :))) insallah vardır...
öpüyorum seni...iyi bak kendine bye bye....
bu arada g.gidiyordan cok cici seyler buluyorsun ...bende istiyom...hangi satıcının ürünleri....

Sağol Yeliz cim valla aynını bulsam bende alırdım gerçekten kendime ana kız bir örnek giyinmek yeni trend miş :))) aynı şehirde olsak ne güzel çıkardık alışverişe birlikte süper olurdu valla .
Bende çok öpüyorum hayatım seni ve Emek Çınarı

Ohhhhhhhh mismiş Emel bende gaza gelip dün çıktım pazara senin şu çoraplardan falan bakayım diye ama yok Bende Cichlidin eşofmanını takımını falan aldım bir kaç birşey daha var ama nerdeyse mağaza fiyatına Bursa daki pazarlar böyle var tabii ucuzlarıda ama onlarda dandik gibi yanii bir de kız kardeşim İstanbuldaydı oda almış birşeyler pazardan Gap falan süper yaaa pazar aşkına İstanbula taşıncam valla. ben denk geldikçe alıyorum belli bir satıcı yok aslında aldığım g. g.den .
Bnede öpüyorum hayatım kendine ii bak :))

gel hayatım butarafa sen en iyisi birlikte kol kola girip alısveriş yapar gezeriz....cichlidin giyisileri cok güzel...hele penyeleri çok kaliteli...ben derin dogmadan önce cok almıstım bu markadan ama aldıgım magaza kapandı şimdi nerede var bulamıyorum....çok hosuma gidiyor ürünleri...iyi günlerde saglıkla giyisin kuzum eşofman takımını...kardesin hangi pazara gidiyor istanbulda ben gap ın bişeyini görmedim hiç...

dün kızıma bimden uyku tulumu aldık giyince çok komik oldu
kafa küçücük kaldı ayy ne güldüm :))

gapı bende cok begenıyorum ..ıstanbula gıttıgımde oglusuma muhakkak bıseler alıyorum gapın yarısması var ona katılabılrsınız sıtesıne gırdıgınızde foto yukleyebılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…