Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

pantolonlar 13.90 tl kipa..kotun astarı da var.tam kışlık yani..kaban 27 tl kipa..sarı mont chicco..geçen sezon sonundan 69 tl..içi miflonlu sweat tahtakaleden 8 tl...3 ayrı rengini aldım...3 lü takım 30 tl..çetinkaya dan...

oyyy oyyy oyyy süper canım yaaaa bayıldım hepsine helede efe kıyafetine.....eminim ki çok yakısacaktır...güle güle saglıkla giymek nasip etsin büyük allahım....

gapı bende cok begenıyorum ..ıstanbula gıttıgımde oglusuma muhakkak bıseler alıyorum gapın yarısması var ona katılabılrsınız sıtesıne gırdıgınızde foto yukleyebılıyorsunuz

canım bencede gap ın ürünleri çok güzel...bu arada ne yarısması bu....

sağol canım...efe kıyafetine ben de bayıldım...doğum gününde önce onu giydireyim diyorum...sonra papyonlu takıma geçeriz...

Çok güzeller Aylin bende montlarına kotuna ve kırmızı çizgilisine ve tabii ki efe kıyafetine bayıldım .Doğum günü hazırlıkları başlamış süper valla zaman ne kadar çabuk geçiyor güle güle kullansın kuzucuğun ii günlerde sağlıkla .

aylin yine çok zevklisin canım özellikle montuna hayran kaldım.efe kostümü çok güzel bir fikir.bakalım ben daha hiç düşünmedim doğum günü için bişeyler.

ben ılk kez gırdım bu topıke yaww
tam bakamadım butun sayfaları bı ıncelım bakım neler almısınız
burda hec ole markalar bulamassınız bı lcw var baska bısı yok bende ızmıre gıderken falan bucurukten bısıler almıstım burda kıyafet konusunda elımız kolumuz baglı resmen sızınkılere bakım neler var neler yok

kızz aylın o kostumden bızde bı suru var yawww

ayrıca doğum gunu ıcın cok orjınal bır fıkır bende dıdeye dansoz kostumu dıkcem ohhh muzık acarıs sabahlar olmasın artık aıle boyu sabaha kadar doktururuss

kız niye birsürü var?? sizin evde harmandalı ekibi mi yaşıyor???:)))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…