Hello kitty değil canım happy cichlid yazıyor .Ama aynısıysa şaşırmam valla 15 tir yanii biz ne yazıkki Bursa da pahalı alışveriş yapıyoruz .Pazarlarda bile ne kadar farklı fiyatlar .Sizde güle güle kullanın canım pişti olduk yanii :))
Sağol hayatım olabilir aslında bir bakmak lazım kipaya vardır belki .Valla kız kardeşim kadıköy salı pazarının Hasanpaşa tarafından almış orjinaldir hayatıım neden olmasın.özlemciğim tamam şimdi hatırladım t-shirtü göstermiştin daha önce....aynı valla ablam almıs onu yeşilköy pazarından hatta özellikle nerden aldıgını sordum....demekki aynı pazarcı satıyor:)))
yaa bana aslında pek orjinal gelmedi ama insallah öyledir(( gideceğim bende en yakın zamanda...
kipa pembe tuluma bayıldım halen varmıdır acaba....child ürünleri benimde cok hosuma gidiyor...çok ciciler.saglıklı günlerde güle güle giyisinler hepsi çok güzel...
Bizde var yaramaz toplardan ay çok eğlenceli çok güzel vakit giçiriyoruz biz Derin de umarım eğlenir ve öğrenir güle güle kullansın .bizde bu hafta ciciler aldık ve babası kızıma süpriz yaptı playskool yaramaz toplardan almıs getirdi.tabi fotograf makinasını yere düşürmem ile bozuldu ve suan yapılması için servise götüreceğiz oyüzden ekleyemiyorum....bayramdan sonra koyarım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?