Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

ıstanbul Kadıköy salı pazarından kız kardeşim aldı :)) Gap marka .7 tl.
[/URL]
[/IMG]

Gap marka yine aynen salı pazarından 7 tl.Emel cim işte pişti olduğumuz tşört :))
[/URL]
[/IMG]

Bu tulumuda akşam üzeri dışarı çıktım Tchibo 'ya girdim kahve almaya .Kahve yerine tulum aldım çıktım :)) 19.90 tl. resimde belli olmamış tulum kadife yumuşaçık
[/URL]
[/IMG]

Beşevler pazarından cichlid marka 25.tl.her ikiside açık pembenin altı Derin'in üzerinde olduğu için çekemedim resmini
[/URL]
[/IMG],
[/URL]
[/IMG]

iyi günlerde kullanisın derin prenses.. bizde bahceşehir pazartürkden almıştık helo kittyli pembe takımdan sezon başında almıştık biz artık küçük bile geliyor :))

Hello kitty değil canım happy cichlid yazıyor .Ama aynısıysa şaşırmam valla 15 tir yanii biz ne yazıkki Bursa da pahalı alışveriş yapıyoruz .Pazarlarda bile ne kadar farklı fiyatlar .Sizde güle güle kullanın canım pişti olduk yanii :))

derin in cicileride çok güzel iyi günlerde giyer inşallah
özlem arda nın kahve rengi montu 3 yaşkaydirigubbakcemilebabası yüzünden arda ya olur olur genelde 2 yaş giyiyo ne alaka kurduysa illa onu aldırdı bende ist. almıştım onu faturası eve gelince tekirdağ da şubesi varmış değiştiricem

doğru canım benim prensesimin hemen hemen herşeyinde hello kitty var ondada helo kityy var sandım :)

neyse resmini ekleyim

Son düzenleme:
Sevcan neden değiştirceksin ki montu seneye giyer bu kışı geçireceği b,rşeyleri varsa değiştirme bence hiç ben bu traz montları yürümeye başladıklarında çok yakıştırıyorum şöyle küçük mankenler gibi salınıyorlar .tabii benim fikrim :))
Ranuna çok yakışmış kızına pişti olduk desene :))

bunlar oyuncaklarımız
dün amcamız aldı
araba 50 diğeri 20 tl

Son düzenleyen: Moderatör:

wenice indirimden aldık kızlar badilerin fiyatını tam hatırlamıyorum ama 10 ila 12 arası değişiyor

wenice indirimden

wenice indirimden

wenice inidirimden 20-25 arası bişeydi

wenice indirimdrn 10-15 arası bişeydi

LCW ikisi 50-55 arası bişeydi

LCW hediye geldi arkadaşımdan

bunuda bi dükkandan aldım 12.5 tl ama süper bişi ççok sıcak tutuyor

aylinciğim sevcancığım cicileriniz çok güzel harka hepsi iyi günlerde saglıkla giysinler cicilerini yumurcaklar....yaa bende gitmek istiyorumda chicconun yerinede uzak bize tuzla((

özlemciğim tamam şimdi hatırladım t-shirtü göstermiştin daha önce....aynı valla ablam almıs onu yeşilköy pazarından hatta özellikle nerden aldıgını sordum....demekki aynı pazarcı satıyor:)))
yaa bana aslında pek orjinal gelmedi ama insallah öyledir (( gideceğim bende en yakın zamanda...
kipa pembe tuluma bayıldım halen varmıdır acaba....child ürünleri benimde cok hosuma gidiyor...çok ciciler.saglıklı günlerde güle güle giyisinler hepsi çok güzel...

yelizciğim cok güzeller bayıldım vallahi hepsine güle güle giyisin çınar bey ...fisher priceden bende alayım cok güzelmiş.

bizde bu hafta ciciler aldık ve babası kızıma süpriz yaptı playskool yaramaz toplardan almıs getirdi.tabi fotograf makinasını yere düşürmem ile bozuldu ve suan yapılması için servise götüreceğiz oyüzden ekleyemiyorum....bayramdan sonra koyarım artık...

YELİZZZZZ güle güle kullansın oğluşun yeni cicilerini .çok güzel hepsi bu arada venice de indirim var galiba kuzen tşörtler almış 6.90 falan fiyatları .neyse Şu numaralı kaplar varya bizde var ondan üzerindeki sarı topa çıldırıyor Derin .Nereye gitsek yanımızda acaip oyalıyor onu umarım Emek te beğenir güle güle oynar :))
Sağol hayatım olabilir aslında bir bakmak lazım kipaya vardır belki .Valla kız kardeşim kadıköy salı pazarının Hasanpaşa tarafından almış orjinaldir hayatıım neden olmasın.

Bizde var yaramaz toplardan ay çok eğlenceli çok güzel vakit giçiriyoruz biz Derin de umarım eğlenir ve öğrenir güle güle kullansın .
Bu arada burberry ve armani falan satan bir yer buldum burda acaip görmen lazım :)) zemuszemus

kızlar chiclid i öyle mağazalardan dünya para verip almayın..zeytinburnunda yeri var onun...olivium karşısında..çiçek export..bilginiz olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…