Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

canım ben yine yeşillere bayıldım:)))) yeşili çok severim...

kızlar chiclid i öyle mağazalardan dünya para verip almayın..zeytinburnunda yeri var onun...olivium karşısında..çiçek export..bilginiz olsun....

BENDE ŞİMDİ YARAMAZ TOPLAR HARİÇ DİĞERLERİNİ SİPARİŞ ETTİM....
KİTAP SÜPERMİŞ TAVSİYE ÜZERİNE ALIYORUM....DİĞER SALLANAN OYUNCAGIDA SEVECEKMİ BAKALIM MELEĞİM...ANNEANNEMİZ SALLANAN AT ALMIS TORUNLAR ORAYA GİDİNCE OYNASIN DİYE BAYRAMDA GİTTİĞİMİZDE DERİN COK SEVDİ..BENDE DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE BUNU ALDIM.ZATEN BU OYUNCAGI HAMİLEYKEN BEBEĞİM DERGİSİNDE GÖRMÜŞTÜM DEDİM BÜYÜNCE ALIRIM.ŞİMDİ KISMET OLDU...İNSALLAH BEĞENİR KIZIM...AAA BU ARADA KULAKLARINDAN SES CIKARTIP KONUSUYORMUS :)))YARAMAZ TOPLARIDA GECEN HAFTA BABAMIZ ALMIS.....GİYİSİ ALDIK BİRAZ BİRDE BAYRAMDA HEDİYELERİ VARDI DERİN'İN FAKAT FOTO MAKİNAMIZ BOZUK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EKLERİM ONLARIDA.

Son düzenleme:
Emelcim çok güzelmiş salgangozunuz güle güle kullansın canım Derin bebek .
Aylin çok güzelmiş montu tam kışlık güle güle iyi günelrde kullansın her ikiside .Fiyatlarıda çok uygun harika :))

özlemcim cok tesekkür ederim....cnm 2 gündür girilmiyordu kk ye eror veriyordu....ebebekten 89 tl ye aldım...aylincim montunuz cok güzel.bende istiyorum fakat biz arabayla gidiyoruz heryere avm ye giriyoruz sonrada erekli olurmu ki...bu sıralar avm de yok zaten....

Son düzenleme:
ayyy kızlar görümcemin oglunun oto koltugu küçük geliyomus eşime bayramda gittiğimizde laf arasında söylenmiş hani biz büyük aldık bu küçük kaldı isterseniz alın demişler...eşimde bizde almayı düşü,nüyorduk tamam demiş..ben duymadım...kabul etmezdim onlarda biliyor...sinir oldum yaaa...ben kızıma herseyin yenisini kullanmak istiyorum.şimdide geri vermek olmaz.ne yapsam...römer marka sıfırın fiyatı fiyatı 700 küsür...siz olsanız ne yapardınız geri yollasammı...

Son düzenleme:

ben olsam yollamazdım. hele ki kıyafet falan degıl sonucta. ayrıca veren kişi de akraba. hele de samımıyet varsa arada hıc yapmam. bı suru para verıp alınan seylerı bıle cok az kullanabılıyorlar. o yuzden ne demısler cocugun yedıgı helal gıydıgı haram.

yollama emel cim..çiğlik olur şimdi..almış artık eşin...hem kırık dökük malda vermemişler..güle güle kullansın kuzucuk...

bencede gönderme emel yazık günah hem ona vericen paraya kızıına başka bişey alırsın .nolcak hemde yabancıdan almıyosınki eşinin kızkardeşi.daha önceden kulalnanda yiğenin

Emel bana gönder ben kullanırım :)))
Hayatım nasılsa alınacak olan birşey .O parayı Derinin hesabına aktarın yada başka bir ihtiyacını görün .Yani hani iyi bir marka falan olmasa anlarım seni güvenliği sebep gösterirsin vs.Ama römer yanii kullan gitsin ...bence tabii bu benim fikrim ben ablamın birçok şeyini aldım Derin için ne olucak ki yine de sen bilirsin

babamız dün delirmiş..ev oyuncak doldu...

yaramaz toplar, masalcı tırtıl..gülen ayı...kitaplar vs...ahh bir de oğlan oynasa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…