Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

güle güle kullansın aylincim
masalcı tırtılı çınar çok seviyor
ama arada onunla kavga ediyor
sanırım sayfaları arada çevirmek isteyip çeviremediğinde kızıyor P

aylincim oynuyormu acaba
ben çınara playskool ilk arabaö aldım birde fisher price üstüsüte konan logolardan aldım arabaya yaklaşmıyor bile
yeni yeni arkadaki oyuncağını döndürüyor okadar
logolarıda ben üstüsüte dizince gelip yıkıyor başkada bişey yapmıyor
bende artık buna oyuncak almıcam dedim çünkü boşa hiç ilgisini çekmiyor
ama bu tırtılda hoşuma gitti

alırsam gene ilgilenmezse
sizin çınar nasıl oyalanıyormu bunla

valla hayatım bugün yaramaz toplarla haşır neşirdi...çok hoşuna gitti...babasıyla epey oynadılar..tırtıldan henüz birşey anlayamadı...anca tuşlarına basıyor...bir 5 dakika rahat dursa okumaya çalışıcam, göstermeye çalışıcam ama bugün yaramaz toplar günüydü..ilk arabam bizde de var...binmiyor..tutunup yürümüyor...ama motor kapağının içine oyuncak saklıyor kendi kendine...dur bakalım onunda zamanı gelir herhalde...

hayatım fisher price ın o telefonu türkçe mi? şarkı mı çalıyor???bizim ki telefon bırakmıyor ortalıkta...pazardan aldım ucuz birşey ama adi tabi..ağzına filan sokuyor..babası da bulamamış o gün...

evet canım türkçe. bizimkide ortalıkta tlf bırakmıyordu deli oluyordu resmen. tuşunu hareket ettirince şarkı bölümü ve sayıları söyleyen bölümü var.

bizimki de telefon hastası ben de ona eski telefonumun kartını çıkardım verdim oynasın dişye, ama çok çabuk sıkılıyor herşeyden, hemen sıkıldı artık yüzüne bile bakmıyor oyuncak alma hevesimi kırıyor, ne aldıysak oynamadı, ilk 10 dakka oynuytor sonra aldırmıyor,ben de artık almıyorum tencere tava sehpa ne varsa onlarla idare ediyoruz. çünkü onlarla oynamayı seviyor

size daha önce bahsetmiştim yürümesinde ayakkabının çok etkisi oldu diye resimlerini koydum

ilk resimdekiler nike'ın ayakkabıları kesinlikle tavsiye etmiyorum sebebi şu cırt bandı hiç güzel tutmuyor ve yürürken ayağından çıkıveriyor

bunlar zaradan evde kullanım için rahatlar fakat çok da aranılan sertlikte değiller

bunlar lumberjack ve işte yürümesini sağlayanlar bunlar
alırken tereddüt etmiştik çok ağır gelmişti fakat ağırlığı zorlamadığı gibi sağlam basmasını da sağladı

canım güle güle giysin çınar bende son resimdekine benzer bir ayakkabı almıştım ömer yusufa sadece dışarı çıkarken giydiriyordum çok ağır olduğu için evde giydirmiyordum yürüme çalışması yaparken bende sert basması için giydireyim teşekkürler canım.

canım güle güle giysin çınar bende son resimdekine benzer bir ayakkabı almıştım ömer yusufa sadece dışarı çıkarken giydiriyordum çok ağır olduğu için evde giydirmiyordum yürüme çalışması yaparken bende sert basması için giydireyim teşekkürler canım.

Arkadaslar bende dun aldıklarımı ekleyeyım.

kazak ve ıcındekı tısort 24 TL, pantolon 20 TL Mothercare

sweat tshırt 14 TL kuzucuklu mothercare, dıger swıt ykmden aldım andywawa marka 10 TL, coraplar da mothercare 3 tane 12 TL bıraz pahalı ama kalınlar guzeller.

esofman takımı yıne ykm den andywawa marka 17 TL ye geldı. Yumusacıklar. Bu takımı bıraz buyuk aldım sımdı gıyecegı cok sey var dıye.

Melek canım bunları pırlanta indiriminden mi aldın ?
Ay ben deliricem valla Bursa daki mağaza da giriyor ayın 15 inde ama 1-2 parça birşey koyuyorlar onlarda bunlar kadar ucuz ve güzel olmuyor .Ben normal mağaza indirimini bekliyorum canım denk gelirsen haberleşelim indirimler bölümünde .
Tuğra bey güle güle giysin aldıklarınızı çok güzeller hele kotunuza bayıldım .

Bunlarda bizim yenilerimiz :))
Ayakkabıları kaynımın nişanı için aldım Bursa bebeler sarayı 10 tl.

Derin'in başucu kitabı :)) Şaka bir yana çok sevdi bu kitabı bu aralar elinden düşürmüyor tavsiye ederim .D&R 16.50 TL.
[/URL]
[/IMG]

Ayıcıklı boyun yastığı Migros 10 tl.

Mor eşek görümcemin eşinin hediyesi

Elbise Benetton indiriminden 47 Tl. Önümüzdeki kış için aldım 2 yaş

melekçim çok hoş şeyler almışsın
ali tunayı içlerinde görür gibi oldum
oğluşunu tam tarz yaptın :)
hani bu kıyafetler hangi bebişimizin diye isimsiz koysalar tahmin ederim gibi geliyor
süperler

ösleeemmmm o patikler ne öyle yaaa
yaaaa
kız bebişlerin ne güzel cicileri oluyor yaa

bizim dr dan önceden aldığımız kumaş kitaplar vardı 2 tane renkler ve şekiller diye
ne akla hizmetse ucuna boncukları koymmuşlar
bizimki kitabı görünce ilk aklına gelen diş kaşımak PP
offf offf buralarda da yok ki d&r
bi ara aydın ya da izmir yapmamız lazım
hele o sesli masal kitaplarında aklım kalmıştı valla
istediğin masalı seçiyosun sayfaları çevirdikçe kaset kaydı okuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…