Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

Sağolun kızlar .Eeeee Sibelcim nişanda giydik olsun o kadar şıkırtı :)) Müzikli masal kitaplarına bende baktım çok keyifli onlar .Canım istediğin şeyler olursa ben alır gönderirim sana küçük Çınara yürüme hediyesi olur .Ver adresini özelden .ama şıkırtılı ayakkabılarımızı isteme olmassss

sağol özlemcim çok incesin :)
ama hiçbiri aklımda yok çok uzun zaman önce bakmıştık

yine de çoookkk teşekkür ediyorusss biss deee

Tesekkur ederız Sıbelcıgım hemen gıydık bıle kayınvalıdemın dogum gununde...:)

Evet Ozlem her ayın ortasında YKM nın cocuk reyonuna ugrarım ve de mothercarelere

Her ayın sonunda da Boynerın cocuk reyonuna

Bunun dısında cocuk kıyafetlerını cok begendıgım ama pahalı olan debenhams var. Haftaya vakıt bulursam bır de oraya ugramak ıstıyorum.

oğluşa bu şapkadan aldım geçen hafta...aslında şapka değil 3 ü 1 arada..şapka..atkı...patilere de ellerini sokuyorsun eldiven...takınca resmini çekerim...e-bebek...21 tl...

Aylin bayıldım çok güzeller hemen girip bakayım siteye .En kısa zamanda bekliyoruz resimleri .

bende istiyorum bere takımı bulamadım istediğim gibi
astranot montumuzu aldık bayramda resmini eklerim isterseniz
çekilmiş yok hiç ama olsun çekerim 50 tlye aldım bebek mağazasından
daha dooğrusu babannesi aldı yüzsüzlük yapıp işyerinin kapısına kadar gidince
söküldü paraları mecburen

sevgi kipa varsa orada çok güzel modeller var tavşanlı falan, ben de nisa ya düşündüm ama buralar o kadar soğuk olmuyor, ben sadece beresini takıyorum beresini de annem almış zaten, yetiyor

aylin aldığın model çok şeker,fiyatı da çok uygun güle güle kullansın

Ne demek isterseniz isteriz tabiiii kuzum .Çok güldüm ya yüzsüzlük lafına bende diş için isteyince altın öyle hissettim hatta eşim dedi iyice dilenci olduk diye :kedi:

Ne demek isterseniz isteriz tabiiii kuzum .Çok güldüm ya yüzsüzlük lafına bende diş için isteyince altın öyle hissettim hatta eşim dedi iyice dilenci olduk diye :kedi:

kaydirigubbakcemile3 sorma bende kendimi öyle hissediyorum bazen
ama söylemeyincede umursamıyorlar anacım napalım
sözde bebek kız olsun herşeyi benden demişti ama nerdeeee

ayyy melekcim cicileriniz swth t-short leriniz cok seker.iyi günlerde giysin.eminim cok yakısmıstır.

özlemcim ayakkabılar yakıyor dogrusu cok sık ve zarif...eeee elbisesi nerede üzerine ne giydi nişanda kuzum.onunda resmini ekliyoruz.birde kitaptan bahsedermisin biraz bana.

aylinnn çok seker yaaa şapka bende bakıyorum hemen.güle güle giysin sıcacık tutsun minnoşumu.

bizde yarın dr muayenemiz var dısarı cıkacagız bi zara ve mothercare ugramak istiyorum.dogum günü için elbise ayakkabı v.s bakayım kuzucuguma.

özlemcim bu arada derine cici almıstım ya bi türlü yollayamadım pancosu hazır olmayınca umarım gönderene kadar küçülmez.aynısından derinede almıstım derine suan oluyor.demekki küçülmemiş daha adasınada olur:)))

Mothercareden 7'li uzun kollu badi 50,90 dan 35,90 tl inmiş
ve spor ayakkabı 40,90 dan 20,90 tl inmiş.
Foto daha sonra ekleri malum mak bozuk ((
derinede dogum günü için elbise baktım zaradan mothercareden begenemedim yılbasından sonra yeni ciciler gelcekmiş ozaman bakıcam.

dun bende bakındım mothercare.7 lı bodyler 35.90 ama outlette arada bodyler cıkıyor tertemız.. sadece paketten acılmıs dıye sepet urunu cıkıyor tanesı 3 tl.den alıyorum

zara da cok guzel seyler var ama ındırımde degıl gırsın seneye ıcın almak ıstedıgım bı kac sey var

bır de debenhams de guzel seyler var.oranında ındırıme gırmesını beklıyorum.

Duru arkadasım Emınonundede cok guzel seyler var.Yakınsan bır oraya bak bence. Tam kucuk bebeklere gore dogumgunlerınde dugunlerde torenlerde gıyılecek kıyafetler var.

melekçiğim 3 tl ye iyi alıyorsun valla.normal kıytırık magzada bile 4,5-5 tl.cnm zarada mothercareye göre daha sık seyler var.fakat ben aradıgım tarzda bulamadım.herzaman giyebileceği tarzda var ama süper seyler yaa bayıldım..hepsini alasım geldi hele ayakkabılar.bilmiyorum ne yapsam.ben daha değişik bişey istiyordum.fakat öylede olunca herzaman giyme olasılıgı olmıycak.kararsız kaldım.satıs elemanı carsamba günü değişik seyler gelicek dedi.neyse artık yılbasından sonra bakarım bende.debenhams bu markayı yeni duydum acıkcası nerede yeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…