Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

Cevahir alışveriş merkezinde yeri. ıthal hep ürünler.
ınt adresı Debenhams Online UK Department Store - Debenhams Online

melekçiğim süper seyler var.fakat sanırım fiyatlar onlar değildir.12 euro diyor coık iyi.sanmıyorum yani:)indirim günleri nezaman.yaa bana haber verebilirmisin indirim oldugu zaman.sade bu marka değil ykm-mothercare-zara-benetton-gap v.s.özelden mesaj atarsan cok sevinirim.tesekkürler cnm.

oğlusa en son aldıklarım. mothercare sapka 24 tü sanırım. teyzemızın fenerıumdan aldıgı sweatshırt ve bim den aldıgım muzıklı ınsaat arabası 13 tl.

bizde bu akşam bere atkı takımı aldık küçük hanıma
11 tl ye bide üşenmeyip fotolarını eklesem
vakit yok yaaa

hayatım ben kipa dan almıştım.. o sırada bebek festivali vardı...16 tl filandı...şimdi carrefourlarda filan da görüyorum..25 tl sanırım fiyatı...kadifeleri de var..bir tane de onlardan almıştım...

ikiside çok güzelmiş sevgi iyi günlerde kullanın astronot mont kaç ay arası 12/18 mi

Hepsi çok güzeller Sevgi ama astrontunuza bayıldım canım tam kıza göreymiş çok tatlı yaaa süper iyi günlerde giysin Kardelen hanımcık hiç üşümesin ohhhh mis gibi sıcacık

Bizde geçtiğimiz hafta birkaç birşey aldık indirimler hazır başlamışken ama önce eşimin kzımıza Yılbaşı hediyesini ekleyeyim sonra cicilerimiz :))
Ceee ceee yapan bebek ellerinde ve yüzünde mıknatıs var sanrım elleri yüzüne kapanıp açılıyor birde çamaşırı yanlardan çırtlı alt açıyorsun yanii
Fiyatı 33 tl. Joker

Son düzenleme:
Kanz gömlek 14 tl.

Zara hırka 2 yaş seneye giysin diye aldım .26 tl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…