Evet canım bana da öyle geldi sizden de onay gelince bakmaya başlayayım bakalım birşeyler valla eşim kesicek beni en sonunda el koyucak kartlarıma kalıcam ortadaözlemcim hepsi yine çok şıklar...çok güzeller...yalnız doğum günü kıyafeti için bir fikir beyan edeceğim...hayatım şöyle prenses elbisesi gibi tüllü müllü birşey giydirsene....arkasına melek kanatları filan takılıyor hani...benim bu aralar kokoşluğum üstümde olduğu için şort-gömlek daha bir günlük gibi geldi bana...ya da kadife çok şık pembiş/mor filan elbiseler oluyor....gerçi kuzuma herşey yakışır benim o ayrı....
Sağol canım benim evet hayatım insan herşeyi almak istiyor ama imkanlar tabii birde bazen acıyorum ben verdiğim paraya o yüzden artık indirmlerden almaya karar verdim .özlemcim çok şık şeyler bulmuşsun yine şort süper görünüyor
ay valla kız analarının işi çok zor yaaa
nasıl kendinizi tutuyorsunuz o dükkanlarda falan acaip güzel şeyler var yaaa :))
ya biz de bugün çarşıdaydık ama bişey bulamadık burada sözde chicco mağazası var bir tane o indirim yapmış 20 tlye uyku tulumu aldık sadece mothercaremiş sözde etiketi yoktu üzerinde ama
çınarı en sonunda beziyle salacağım ortaya doğumgününde
aha diyeceğim bizim oğlan tarzan kostümü giydi:))
ankaradan koli göndermiş koca hala içinde doğumgünü için kostüm var demiş ama bakalım inşallah uyar da dertten kurtulurum
gerçi bu sefer de ben ne giyeceğim diye düşünmeye başlayacağım ama :)
diğer özlemcim şapkanız hırkanız oyuncağınız süper güle güle kullanın
sevgicim öyle bunları aldık diye kenara çekilmek yok üzerinde resim isteriz fıstığımızın :)
Evet canım bana da öyle geldi sizden de onay gelince bakmaya başlayayım bakalım birşeyler valla eşim kesicek beni en sonunda el koyucak kartlarıma kalıcam ortada
Sağol canım benim evet hayatım insan herşeyi almak istiyor ama imkanlar tabii birde bazen acıyorum ben verdiğim paraya o yüzden artık indirmlerden almaya karar verdim .
Canım uyku tulumu grili olan mı bende baktım ona 2 yaşını alayım dedim ama kalmamış incecik ama sıcak tutacak birşeye benziyor bir ara eklermisin resimlerini .
Bende Derinden çok kendim ne giysem derdine düştüm neyseki daha zamanımız çok bizim ama sizin çoook az kaldı pazar günü mü kutlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?