Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

Zara şort ( 26 tl. )bunu pembe gömleğiyle doğum gününde giydeyim diyorum nasıl olur çok mu basit ?

Tulumlarımız mothercare bunlar 3'lü gerçi ama biri kirlendi bile ( 36 tl )

Son düzenleme:
cok güzeller.gule gule gıysın kuzucuk. ya ben cekılıste Derin ' e hedıye bakarken koptum resmen. kızlar ıcın neler var ya. her baktıgım seye eşime dıyorumkı ayyy şuna bakk. o da dedı kı hatta ben senı ıkıncıye ıkna etmek ıcın kız bebek gıysılerıne baktırayım arada:)))

Mothercare 2'li set pijama altları tayt gibi çok hoş duruyor 2li set fiyatı 25 tl.

Son düzenleme:
Ve ilk adım ayakkabılarımız chicco 39 tl.74 ten inmiş...

Son düzenleme:
Yine chicco eşofman takımı 2 yaş buda önümüzdeki kış için 33 tl.

Son düzenleme:
Buda ben,im kızıma yılbaşı hediyem Fisher price eğitici dostlar telefon türkçe konuşuyor tavsiye ederim 50 tl. ve Bim marketlerinden müzikli şekilli araba şekiller yanlara giriyor ama çok küçükler diye sakladık sadece arabayla oynuyor 8 tl.

Son düzenleme:
Yılbaşı çoraplarımız 15 tl. ve eldivenlerimiz 8 tl.Mothercare

Son düzenleme:
D&R yapbozlu 10 tl ve normal masal kitabımız 13 tl.

Son düzenleme:
El emeğim göz nurum kızım için kendim ördüm düğmeleri kaldı sadece dikilecek

özlemcim hepsi yine çok şıklar...çok güzeller...yalnız doğum günü kıyafeti için bir fikir beyan edeceğim...hayatım şöyle prenses elbisesi gibi tüllü müllü birşey giydirsene....arkasına melek kanatları filan takılıyor hani...benim bu aralar kokoşluğum üstümde olduğu için şort-gömlek daha bir günlük gibi geldi bana...ya da kadife çok şık pembiş/mor filan elbiseler oluyor....gerçi kuzuma herşey yakışır benim o ayrı....

özlemcim çok şık şeyler bulmuşsun yine şort süper görünüyor
ay valla kız analarının işi çok zor yaaa
nasıl kendinizi tutuyorsunuz o dükkanlarda falan acaip güzel şeyler var yaaa :))

ya biz de bugün çarşıdaydık ama bişey bulamadık burada sözde chicco mağazası var bir tane o indirim yapmış 20 tlye uyku tulumu aldık sadece mothercaremiş sözde etiketi yoktu üzerinde ama
çınarı en sonunda beziyle salacağım ortaya doğumgününde
aha diyeceğim bizim oğlan tarzan kostümü giydi :))
ankaradan koli göndermiş koca hala içinde doğumgünü için kostüm var demiş ama bakalım inşallah uyar da dertten kurtulurum
gerçi bu sefer de ben ne giyeceğim diye düşünmeye başlayacağım ama :)

diğer özlemcim şapkanız hırkanız oyuncağınız süper güle güle kullanın

sevgicim öyle bunları aldık diye kenara çekilmek yok üzerinde resim isteriz fıstığımızın :)

Evet canım bana da öyle geldi sizden de onay gelince bakmaya başlayayım bakalım birşeyler valla eşim kesicek beni en sonunda el koyucak kartlarıma kalıcam ortada
Sağol canım benim evet hayatım insan herşeyi almak istiyor ama imkanlar tabii birde bazen acıyorum ben verdiğim paraya o yüzden artık indirmlerden almaya karar verdim .
Canım uyku tulumu grili olan mı bende baktım ona 2 yaşını alayım dedim ama kalmamış incecik ama sıcak tutacak birşeye benziyor bir ara eklermisin resimlerini .
Bende Derinden çok kendim ne giysem derdine düştüm neyseki daha zamanımız çok bizim ama sizin çoook az kaldı pazar günü mü kutlama

özlem hakikaten hepsi çok güzel ya
iyi günlerde sağlıkla giysin
doğum günü içinde bende ayline katılıyorum şöle tüllü müllü elbiseler al bide başına taç
şu mothercare ye bende gidecem yazın çok şık şeyler var diyorum ya burda hiçbişey yok
bende şimdiden doğum gününde ne giycez derdine düştüm bulamıyorum
özlem bir ara msn de buluşalım bikaç şey sorcam sana canım olurmu

bimden bende kızıma almıştım o havhav dan ama geçen gelen akrabamızın kızı kulağını kopardı hayvancağızın şimdi tek kulak dönüyor kaydirigubbakcemile3

valla ben diyorum bu hafta sonu bir mahmutpaşa-eminönü yapayım...hem süs-püs alırım..hem de kıyafet bakarım....6 şubatta kutlayacağız bizde kısmet olursa....3 ü hafta arası çünkü...

uyku tulumu dışı sarı içi krem-açık yeşil çizgili
hani şu torba gibi olanlardan omuzdan askılı canım kesin bunlar geçen sezon ürünü falandır

bizim c.tesi günü doğumgünümüz canım tam doğumgününde olacak şansa c.tesiye denk geldi biz de değiştirmedik

özlemcim hepsine bayıldım cok güzeller cok sıklar.iyi günlerde giyisin derinciğim.ayaklı 3 lü tulumlardan bende aldım 2 takım gercekten cok kullanıslılar aksam yatarken giydiriyorum.pijamasıda cok cici tavsanlı bizimde uzun kollu badilerimiz var onların deseninden.zara sort dogum günü için olmaz bence daha sık bişey al yada gecen düğünde giydiği tüllü organzeli bi elbise vardı oda olabilir cok kişi görmediyse :))) sanırım oda mothercareden.orada görmüştüm üzerindede simli bolerosu vardı.valla bende dogum günü için ne alacagımı hiç bilmiyorum.bu arada bebeğinize bayıldım bittim.cok güzel nerden canım o..yaaa derin bu sıralar cööööee yapıyorda hep bize.bende alayım.birde sitede bi elbise gördüm bayıldım ama sanırım yabancı site dogum günü bölümüne ekledim.
sevgicim süpermiş cicileriniz özellikle astronot monta bayıldım saglıkla güle güle giysin kardelen hanım.

Son düzenleme:
Bizimde 7 Subatta kutlayacagız. Tam dogumgununde. Cumartesı sabah dogmustu. Pazara denk gelıyor bu sene.

bıızm de 2 si salıya denk gelıyor. gununde kutlamak ıstıyordum ama olmıcak galıba. bıze tatıl ama calısanlar var. bı oncekı pazar 31 ı yaparım belkı. ben oğlusa kıyafet dsunemedım. aylın sen yap bı bakalım emınonu de bıze de haber ver nevar necok. süs almaya gıttıgımde bakarım. belkı de hıc kostum gbı bısey gıydırmem. hem gıy cıkart olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…