ayyy eklesene kız bende bayılırım örgüye ama oğluşum doğduğundan beri hiç fırsat bulup öremiyorumel emeği kazağına bayıldım özlemcim bende örgü örüyorum çokta seviyorum örmeyi
Çok teşekkür ederim canım.Haklısın evde 2 bebiş zor gerçekten başımda biliyorum :))pek güzelll pekkkkkk özlemcim...valla bende oğlumun doğum günü kıyafetlerini ekleyecektim ama doğum gününde giydireyim öyle eklerim..bu aralar p..p mun üstüne oturmaya vakit bulamıyorum çünkü...
Çok teşekkür ederim Sibelcim .Ona bende bayıldım gerçi babası seçti o montu .tam yaa harika valla altına sort bide ugg alayım amanınnn ...özlemcim hepsi süper
benim favorim kaşe montu tam bir küçük hanımefendi işi :)
güle güle kullanın
Çok sağol canım aminnnn inşallahözlemcigim çok şık...saglıklı gunlerde gule gule kullanın
Çok sağol canım .Çok ciddi indirim var % 50 nerdeyse kaşe mont 100 tl den düşmüş süperrr :)) Bende bulamam genelde ama eşimin şansınaydı sanırım erkekler alalım çıkalım modundadır ya hep ondan hepsi denk geldi bedenleri falan tam istediğim gibi oldu :)) bundan sonra eşimle gidicem hep ...derin prensesin kıyafetlerinin hepsi bir birinden güzel.. güle güle iyi günlerde kullanın canım.. ayrıca fiyatlarıda gayet iyi..ben zarada bulamıyorum böle güzel ciciler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?