Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

haa ama özlem kızlar haklı. kızım olsa kesın prenses falan gbı bısey gıydırırdım. kabarık eteklı belkı tüllü cici cici corapları gorunur hem oyy.basına da kesınlıkle taç. kızlar gelınlık hevesımız gecmemiş mi ne :)))

yaaa ben kostum falan o kadar para vermeye deger mı bılmıyorum..sonucta bır daha nerde gıyecek cabucak buyuyorlar. aldıgımız kıyafetlerı bıle eskıtemıyorlar. Valla bizim superman kıyafetimiz var belki onu giyeriz. Peros dan 10 TL ye almıstık

Ekledim Yeliz cim fiyatları görüşelim hayatım ben birazdan girmeye çalışırım

özlem yine çok zevklisin aldıklarına bayıldım.benim oğluşunda 27 ocak doğumgünü hafta arasına geldiği için bizde hafta sonu kutlayalım diyoruz.benim 15 ocakta günüm var o telaşı bir atlatayım ömerciğimedesıra gelecek.ama ben kostüm almam galiba.pastamıza karar verdim .ev süsü püsü bakılacak bir tek.eminönüne gitmem gerek kocişle.

el emeği kazağına bayıldım özlemcim bende örgü örüyorum çokta seviyorum örmeyi

KIZLAR BıLMıYORUM YAAA...NEYSE Bı FOTOSUNU GELıNLıKÇıYE GÖTÜREYıM YADA EMAıL ATAYIM 1-2 YERE DıMı.BELKı YAPARLAR.BU ARADA
http://www.pasaj.com/
ayyy bebişler için kedili köpekli sapkalar var bayılırsınız.harika seyler var.
SÜPER Bı ÖRGÜ SıTESı.ıNTERNET SATISIDA VAR.FıYATLAR COK UYGUN.

vaaayyyy yeliz
sende ne cevherler varmış
maviniin tonları çok güzelmiş bayıldım valla
çınarıma da çok yakışmış güle güle giysin

yelizcim cok güzel eline saglık.ne güzel örmüşsün.cok yakısmıs prensimize.iyi günlerde saglıkla giyisin.öpüyorum çok.

Bugün bizde alışverişe çıktık önümüzdeki kış için birşeyler aldık .Bakalım beğenecekmisiniz ...
Zara kaşe mont .. 60 tl.
[/URL][/IMG]
Zara kaz tüyü mont 50 tl. ( gri gibi çıkmış ama sütlü kahve gibi bir renk aslında :))
[/URL][/IMG]
Zara ayakkabı 20 tl .
[/URL][/IMG]
Zara tişört 10 tl .9-12 aylık
[/URL][/IMG]
Zara kot 20 tl. 12-18 ay
[/URL][/IMG]
Benetton şapka 20 tl. bu şapkayı ne zamandır bekliyorum indirim için çok sevindim neyseki kalmış :))
2 yaş
[/URL][/IMG]
Bu ayakkabılarda g.tt. gidiyordan Georgeus marka 20 tl.
[/URL][/IMG]
Bunlarda oradan triko tayt ve tozluk .tayt 20 tl. tozluk 7 tl .
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
pek güzelll pekkkkkk özlemcim...valla bende oğlumun doğum günü kıyafetlerini ekleyecektim ama doğum gününde giydireyim öyle eklerim..bu aralar p..p mun üstüne oturmaya vakit bulamıyorum çünkü...

özlemcim hepsi süper
benim favorim kaşe montu tam bir küçük hanımefendi işi :)

güle güle kullanın

Son düzenleme:
derin prensesin kıyafetlerinin hepsi bir birinden güzel.. güle güle iyi günlerde kullanın canım.. ayrıca fiyatlarıda gayet iyi..ben zarada bulamıyorum böle güzel ciciler.

pek güzelll pekkkkkk özlemcim...valla bende oğlumun doğum günü kıyafetlerini ekleyecektim ama doğum gününde giydireyim öyle eklerim..bu aralar p..p mun üstüne oturmaya vakit bulamıyorum çünkü...
Çok teşekkür ederim canım.Haklısın evde 2 bebiş zor gerçekten başımda biliyorum :))

özlemcim hepsi süper
benim favorim kaşe montu tam bir küçük hanımefendi işi :)

güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim Sibelcim .Ona bende bayıldım gerçi babası seçti o montu .tam yaa harika valla altına sort bide ugg alayım amanınnn ...

özlemcigim çok şık...saglıklı gunlerde gule gule kullanın
Çok sağol canım aminnnn inşallah

derin prensesin kıyafetlerinin hepsi bir birinden güzel.. güle güle iyi günlerde kullanın canım.. ayrıca fiyatlarıda gayet iyi..ben zarada bulamıyorum böle güzel ciciler.
Çok sağol canım .Çok ciddi indirim var % 50 nerdeyse kaşe mont 100 tl den düşmüş süperrr :)) Bende bulamam genelde ama eşimin şansınaydı sanırım erkekler alalım çıkalım modundadır ya hep ondan hepsi denk geldi bedenleri falan tam istediğim gibi oldu :)) bundan sonra eşimle gidicem hep ...

özlemcim sen gitti gidiyordan alışveriş yapıyorsun galiba sık sık
nasıl memnun musun?
yani anlayamadım bazıları giyilmiş diyor bazıları etiketli falan diyor
alınmış fakat kullanılmamış ürünler falan mı var

hakketen süpermiş yaaaaaaaa özlem derin hanımada ne yakışır valla
yerim seni derinnnnnnnn prenseslerin en güzeli pamuk kızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…