Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

kızlar bende oğluşuma gece yatarken giymesi için tulum aldım
bakalım beğenecekmisiniz ben bebeklerde tuluma bayılıyorum
birde iç badisi aldım
andywawa tulum 20 tl

andywawa 6 tl

ya kızlar bişey soracağım piyasadan uzağız ya size sorayım dedim
bu cichlid ve nemeli diye bebk eşyası markaları var burada bir dükkanda bayağı bilinen bir bebek giyim markası gibi söz ettiler ama pek güvenemedim biliyor musunuz nasıl markalar bunlar güvenilir midir acaba??

yelizcim çok tatlı olmuş bızdık yaa
beyaz çok yakışıyor bebişlere
ben de gece yatarkenki haline bayılıyorum uyku tulumlu
dur bakayım bir fotosu vardı sabah uyandığında çekmiştim bulursam ekleyeyim ben de

Evet ve ben kardeşim alıyoruz sğrekli aslında diğer alışveriş sitelerine göre en büyük avantajı ürünü görüp ödeme için onayı o zaman veriyorsun .tabii ben sıfır ürünler alıyorum .Ama baktım ve anlatıldığı yada resimde göründüğü gibi değil o zaman onay vermiyorsun ve geri gönderiyorsun ürünü ama bne hiç böyle birşey yaşamadım .ya aslında genelde insanların yurtdışından getirdiği şeyler var canım dene tavsiye ederim .
hakketen süpermiş yaaaaaaaa özlem derin hanımada ne yakışır valla
yerim seni derinnnnnnnn prenseslerin en güzeli pamuk kızzzzzzzz
Mersiiiii asıl senin oğlun pamuk.tulumuna bayıldımmmmmmmm .... bende çok seviyorum tulumları bebek gibi :))
Canım cichlid ürünleri var bende çok güzeller .yıka yıka bişey olmuyor çok giydiriyorum ve en çok onlar kirleniyor kaliteli yanii ama çok para verme burda pazarda ve 2 mağazada satılıyor 25 tl falan eşofman takımları tşörtler 10 tl civarı.ben pazardan almıştım mesela o paraya mağazada aynı ama .Nemeliyi bilmiyorum ama belki İstanbullular bilir

Özlem cok cici cicilerınız ve fıyatları da super. gule gule gıysın kucuk hanımefendı. Yelız sneınkıler de cok cici. ya bu Cınar 'ın sac olayı nolucak boyle annesı. ne şirinliktir bu. (bzımkı kel sayılır halen) ınsanın boyle tutup karıstırası gelıyor burdan bıle haberın olsun Sibel.

iki adaşında tulumları çok yakışmış.yatarken tulum giydirmek çok iyi oluyor ama benim kız çok terliyor diye giydirmiyorum artık,tekrar mı giydirsem diye düşünüyorum çünkü beli çok açılıyor uyurken tepinmekten.

Selamlar
aldıklarınızın hepsı cok guzel bende bugun Zaradan ogluma ayakkabı aldım.
Derınlzm senın alsıgın ayakkabıların aynılarını yegenıme aldım bende.:))
cok fazla bakamadım Alı Tuna kucagımdaydı

özlemcim yelizcim alıdklarınız çok güzel güle güle giysin kuzucuklar.
yeliz bende oğlana giydiriyorum tulum çok sevimli görünüyor snein oğlanada beyaz çok yakışmış.
çınar yerim seni:)

Özlemin aldıklarını gorunce bende gıttım zaraya.( adaşım komısyon ıste bak kac kısı gıttı senden sonra :))) bende seneye kıs ıcın aldım bıseyler.

kıslık kalın mont 49.95

mevsımlık anorak mont ici penye 39.90

sveatshırt 9.90 esofman alt 19.90

bıde oyuncak aldım fısher prıce 40 tl o da.

kendıme de cizme aldım kızlar 140 tl

Sibel ben Çınara bakmaktan tuluma bakamadım ama çok hoş güle güle giysin kuzucuk tam merinos kuzusu kıvır kıvır maşallah maşallah ...
Özlemmmm alayım hemen yarın gidip komisyonu gerçekten ablamda gitti benden sonra onlarda mont falan almışlar senin aldıklarında çok güzelmiş güle güle giysin yakışıklı masum prensin :))
Oyuncsğınız da çok güzelmiş biz telefonu alırken yoktu bu kız kardeşime söyleyimde doğum gününde bundan alsın iyi oldu bu Özlem süper şarkılar falan çalıyor dimi hayvanlarla ilgili

ya cok fazla sarkı yok aslında . eve gelınce pek begenmedım yanı. Utku da cok bayılmadı. gercı bzımkı basta yuzune bakmaz zamanla alısır ama bakalım. 5 hayvan ve seslerı var bıkac tane de sarkı işte.

sağol özlemcim tavsiyelerine teşekkür ederim

sorma özlemcim allah gönlüme göre verdi desem yeri
hep bir kızım olsun saçlarını şekilden şekile sokayım diyordum oğlum oldu ama saçlarıyla sürekli oynuyorum ben :)) süslü yapacağım oğlanı bu gidişle metroseksüel erkekimm benim :))

valla çınar da terliyor ama normal yatırıp üstünü örtünce de terlyor açılıyor bu sefer hasta olacak diye tedirgin oluyorum
bu rahat geldi kullanım olarak bana

özlemcim yelizcim alıdklarınız çok güzel güle güle giysin kuzucuklar.
yeliz bende oğlana giydiriyorum tulum çok sevimli görünüyor snein oğlanada beyaz çok yakışmış.
çınar yerim seni:)

ye bizi asiye teyzesi :)

sağol özlemcim bu daha önce aldığımız ama son aldım diye bahsettiğimin bir türlü resmini koyamadım :S

yaaaa
ben de zara istiyorummmmmm
(
izmire taaaa şubat ortasında gideceğiz
en yakın zara antalyada offf offf
kocişin de işi çıkmadı ki bu aralar antalya tarafında :))

özlemcim çok güzel şeyler almışsın güle güle yi günlerde giysin utkucum

özlem aldığın o oyuncaktan ben de alacaktım, çok beğenmiştim, ama örneğini denedim, düğmesine basıyorum dönüyor ama hep aynı hayvanda duruyor, defalarca denedim, diğer hayvanlarda pek durmadı,, yani hep aynı şakıyı dinleyecek diye vazgeçtim, onun yerine eğitici tırtıl var ya, ficher price ın onu aldım. şimdi kızım onu severek oynuyor.. da benimd e yeni bir oyuncak almam lazım bakalım bir arkadaşın bebeğinde gördüm çok güzel bişey, markasını öğrenebilirisem alacağım..

ya sibel her markadaindirim var şimdi, bücürük diye bir mağaza var ürünleri süper, orada da varsa hepürünleri indirimde, ben alt üst etek yelek takımını 30 TL ya aldım çok güzel bücürükten.. fiyatlar çok uygun..

kanz da da çok uygun.. her markada var indirim..

valla belkısçım burada öyle markaya özel dükkanlar sadece yazları açılıyor geçen yaz bücürük açılmıştı ama hala açık mı hiç aklıma bile gelmedi
bir waikiki bozması bir yer var ama o da karışık ürün satıyor o yüzden birebir uygulanmıyor indirim ve kampanyalar yani adamların keyfine kalmış
kanz da çok hoşuma gitmişti ama o da en yakın aydın forumda ceylan bebeyi de beğeniyorum ben aydında ama o da
biz alışveriş için şehirdışına çıkmayı bekliyoruz genelde
diğer ihtiyaçlar için burada kanka olduğumuz bir bebek eşyası dükkanı var oraya takılıyoruz sadece (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…