Evet ve ben kardeşim alıyoruz sğrekli aslında diğer alışveriş sitelerine göre en büyük avantajı ürünü görüp ödeme için onayı o zaman veriyorsun .tabii ben sıfır ürünler alıyorum .Ama baktım ve anlatıldığı yada resimde göründüğü gibi değil o zaman onay vermiyorsun ve geri gönderiyorsun ürünü ama bne hiç böyle birşey yaşamadım .ya aslında genelde insanların yurtdışından getirdiği şeyler var canım dene tavsiye ederim .özlemcim sen gitti gidiyordan alışveriş yapıyorsun galiba sık sık
nasıl memnun musun?
yani anlayamadım bazıları giyilmiş diyor bazıları etiketli falan diyor
alınmış fakat kullanılmamış ürünler falan mı var
Mersiiiii asıl senin oğlun pamuk.tulumuna bayıldımmmmmmmm .... bende çok seviyorum tulumları bebek gibi :))hakketen süpermiş yaaaaaaaa özlem derin hanımada ne yakışır valla
yerim seni derinnnnnnnn prenseslerin en güzeli pamuk kızzzzzzzz
Canım cichlid ürünleri var bende çok güzeller .yıka yıka bişey olmuyor çok giydiriyorum ve en çok onlar kirleniyor kaliteli yanii ama çok para verme burda pazarda ve 2 mağazada satılıyor 25 tl falan eşofman takımları tşörtler 10 tl civarı.ben pazardan almıştım mesela o paraya mağazada aynı ama .Nemeliyi bilmiyorum ama belki İstanbullular bilirya kızlar bişey soracağım piyasadan uzağız ya size sorayım dedim
bu cichlid ve nemeli diye bebk eşyası markaları var burada bir dükkanda bayağı bilinen bir bebek giyim markası gibi söz ettiler ama pek güvenemedim biliyor musunuz nasıl markalar bunlar güvenilir midir acaba??
Evet ve ben kardeşim alıyoruz sğrekli aslında diğer alışveriş sitelerine göre en büyük avantajı ürünü görüp ödeme için onayı o zaman veriyorsun .tabii ben sıfır ürünler alıyorum .Ama baktım ve anlatıldığı yada resimde göründüğü gibi değil o zaman onay vermiyorsun ve geri gönderiyorsun ürünü ama bne hiç böyle birşey yaşamadım .ya aslında genelde insanların yurtdışından getirdiği şeyler var canım dene tavsiye ederim .
Mersiiiii asıl senin oğlun pamuk.tulumuna bayıldımmmmmmmm .... bende çok seviyorum tulumları bebek gibi :))
Canım cichlid ürünleri var bende çok güzeller .yıka yıka bişey olmuyor çok giydiriyorum ve en çok onlar kirleniyor kaliteli yanii ama çok para verme burda pazarda ve 2 mağazada satılıyor 25 tl falan eşofman takımları tşörtler 10 tl civarı.ben pazardan almıştım mesela o paraya mağazada aynı ama .Nemeliyi bilmiyorum ama belki İstanbullular bilir
Özlem cok cici cicilerınız ve fıyatları da super. gule gule gıysın kucuk hanımefendı. Yelız sneınkıler de cok cici. ya bu Cınar 'ın sac olayı nolucak boyle annesı. ne şirinliktir bu. (bzımkı kel sayılır halen) ınsanın boyle tutup karıstırası gelıyor burdan bıle haberın olsun Sibel.
iki adaşında tulumları çok yakışmış.yatarken tulum giydirmek çok iyi oluyor ama benim kız çok terliyor diye giydirmiyorum artık,tekrar mı giydirsem diye düşünüyorum çünkü beli çok açılıyor uyurken tepinmekten.
özlemcim yelizcim alıdklarınız çok güzel güle güle giysin kuzucuklar.
yeliz bende oğlana giydiriyorum tulum çok sevimli görünüyor snein oğlanada beyaz çok yakışmış.
çınar yerim seni:)
Sibel ben Çınara bakmaktan tuluma bakamadım ama çok hoş güle güle giysin kuzucuk tam merinos kuzusu kıvır kıvır maşallah maşallah ...
Özlemmmm alayım hemen yarın gidip komisyonu gerçekten ablamda gitti benden sonra onlarda mont falan almışlar senin aldıklarında çok güzelmiş güle güle giysin yakışıklı masum prensin :))
Oyuncsğınız da çok güzelmiş biz telefonu alırken yoktu bu kız kardeşime söyleyimde doğum gününde bundan alsın iyi oldu bu Özlem süper şarkılar falan çalıyor dimi hayvanlarla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?