özlem aldığın o oyuncaktan ben de alacaktım, çok beğenmiştim, ama örneğini denedim, düğmesine basıyorum dönüyor ama hep aynı hayvanda duruyor, defalarca denedim, diğer hayvanlarda pek durmadı,, yani hep aynı şakıyı dinleyecek diye vazgeçtim, onun yerine eğitici tırtıl var ya, ficher price ın onu aldım. şimdi kızım onu severek oynuyor.. da benimd e yeni bir oyuncak almam lazım bakalım bir arkadaşın bebeğinde gördüm çok güzel bişey, markasını öğrenebilirisem alacağım..
özlemcim çok güzel şeyler almışsın güle güle yi günlerde giysin utkucum
Bugün bizde alışverişe çıktık önümüzdeki kış için birşeyler aldık .Bakalım beğenecekmisiniz ...
Zara kaşe mont .. 60 tl.[/URL][/IMG]
Zara kaz tüyü mont 50 tl. ( gri gibi çıkmış ama sütlü kahve gibi bir renk aslında :))
[/URL][/IMG]
Zara ayakkabı 20 tl .
[/URL][/IMG]
Zara tişört 10 tl .9-12 aylık
[/URL][/IMG]
Zara kot 20 tl. 12-18 ay
[/URL][/IMG]
Benetton şapka 20 tl. bu şapkayı ne zamandır bekliyorum indirim için çok sevindim neyseki kalmış :))
2 yaş
[/URL][/IMG]
Bu ayakkabılarda g.tt. gidiyordan Georgeus marka 20 tl.
[/URL][/IMG]
Bunlarda oradan triko tayt ve tozluk .tayt 20 tl. tozluk 7 tl .
[/URL][/IMG]
canım aynısı bizimde var hediye geldi.çok güzel cok yakısıyor gercekten hemde bu tulumlar cok kullanıslı yatarkende rahat oluyor temiz temiz uyuyorlar.güle güle giyisin cnmkızlar bende oğluşuma gece yatarken giymesi için tulum aldım
bakalım beğenecekmisiniz ben bebeklerde tuluma bayılıyorum
birde iç badisi aldım
andywawa tulum 20 tl
andywawa 6 tl
canım cok yakısmıs güle güle giyisin.
iyi yapmıssın hayatım..cok hoş güle güle giyisin utkucum.ben bulamadım cevahiremi gelsem acaba :)))
çizmenin fotosu nerede :)))
canım iyi yapmıssın saklamakla....insan cok mutlu oluyor önceden saklanmıs bişeyi ortaya cıkarınca...yeni yeni cicilerr....çok güzeller...eee bekliyorum kocişin ne zaman gidiyor ABD ye...güle güle giyisin.Bunları görüMcemin kızı için almıştık ama ona olmıyacağını anlayıp ( şuan 4 yaşında ama 8 yaş giyiyor )kaldırmıştım dün temizlik yaparken buldum .Fiyatlarını ne siz sorun ne ben söyleyeyim taş çatlasa 10 dolar falan vermişizdir tanesine
Yelek Çinden
[/URL][/IMG]
Elbise Amerikadan Gap marka
[/URL][/IMG]
süperrrrrrrrrrrrrr hayatımmmm süperrrrrrr....tam bi jönnnnn olacak vallahi....eminim ki çok yakısacak.
canım çok güzeller.iyi günlerde giyisin oynasın...fisher price babası aldı 42 tl
bide bu ayakkabıları aldık 45 tl ymiş indirimden 34 tl ye aldım
canım hepsiii süperler yaa harika güle güle saglıkla giyisin minnoşum...buradaki capa cıty zarada hiçç birsey kalmamıs sadece elbise alabildim(( ...kaban ve montlara bende bayıldım ama bedenler 6-12 ay dı hep.iyi yapmısın seneye için almısın.bende öyle alıcam.ayakkabılarıda cok güzel canım...
canım iyi yapmıssın saklamakla....insan cok mutlu oluyor önceden saklanmıs bişeyi ortaya cıkarınca...yeni yeni cicilerr....çok güzeller...eee bekliyorum kocişin ne zaman gidiyor ABD ye...güle güle giyisin.
ayyy bu ne yaaaaa...alısveriş yapasım geldiiii..tutmayın beni...kimse yokki cıkayım dısarıya...derinle cıkamam hasta zaten kuzum...neyse anneannesi gelicek yarın cıkarım.cuma günüde eminönü yapıcagız (purehate)özlemle.gelmek isteyen varsa takılsın bize:)))
emelcıgım cevahırdekıne her gdısımde kız reyonunda gozum kala kala dönüyorum.hava da cok soguk nasıl gıdeceksınız emınıonune dıkkat edın barı. Bende gdecem inş en yakın zamanda. Okulu kırıp gelsem sızle ne guzel olurdu :))
yaaaaa bunlar bişey değil kız kardeşim doğum günü hediyelerimizi almış şimdiden paketledik gerçi bir görsen bayılırsıııınnnnnnn .... Kıskannnnnn ..
Geçen hafta eşim geldiğinde alışverişteyken kulaklarını çınlattık benden çok emel bekliyor gitmeni dedim abd için ...sipariş vericez sana bol bol dedim hey allahım bu kadınların hepsi mi aynı diyor :)))
ya emel doğum günü süsleri içinmi çıkıcaksınız ben sana havale yapsam da bana da alıversen nasıl olur bakayım yarın yada perşembe çarşıya çıkıcam ben bulamazsam sen halletsen o işi süper olucak valla ... Kurabiye işini naptın bana pahalı geldi kendim yapıcam belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?