Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

emelll cuma mı gidiyorsunuz? kaçta? sabahtan benim doktor işim var ordan size katılabilirim belki...süslerden bazılarını sevmedim...başka şeyler almak istiyorum...

Ay ya eşimi kandırsam benide getirse ne güzle olur ((
Söylemem Emel cim doğum gününe kadar sabret :)))

beni eşim kızar dün eminönüne gitmiş almış bişeyler ama görseniz renk cümbüşükaydirigubbakcemile3 ben başında olmadan olmadan o kadar olur yani oğluşum hasta olmasaydı onu bırakıp gidebilirdim

Olsun Asiye cim ya bak ne güzel eşin düşünmüş gitmiş allmış .Bizimkide biraz karışık oldu ama napalım Bursa daki imkanlar bu kadar daha ileriki yıllarda daha güzelleri olur inşallah

ooooo neler almadık kiiii doluu dolu döndük :)))
Bu soğukta d.tünüz donmadı mı doğumgününü beklemek isterseniz belki ama koyun bakalım resimleri şöyle bizde sebeplenelim :))

emel zayıfladınmı kıss sen.....yazın tatilde ki fotolarından sonra öyle geldi bana...bacaklar falan sütun gibi çıkmış....tabi özlemede diyecek yok oda fıstık gibi soğuk mooğuk vızz gelmiş size...
he bide tarih yanlış sanırı fotodaki....yani bugün gitmiştiniz dimi....

valla bence de iyi zayıflamışsın emelcim
ohh valla ne hoş felekten soğukkkk bir gün çalmışsınız
ilaç gibi geliyor insana kaçamaklar
yediğiniz içtiğiniz sizlerin olsun biz alışverişleri görelim :))

bu arada 2nizde çok hoşsunuz

Emel valla zayıflamışın süper olmuşun .Kızızm ÖZLEMlerin kanı sıcak üşümezler ateşli hatun olurlar hahahahaha :))))

ayyyy cok sagolun kızlar bi mutlu oldum bi mutlu oldum...yaza zımba gibi girmeyi düşünüyorum kısmetse....basaracagım insallah.düşünsenize sıcak-deniz-havuz-sarı kumlar be ben bikinilerle havuz basında bişeyler içerken....offf işte bu hayallerle yaglarım eriyor....bunları düşünerek yemiyorummm:)))
yani yiyiyorum ama dikkatli.emziriyorum cünkü ya.
öptüm kızlar
bu arad resimler yarın ya cok yorgunum yatıyım hemen.

Hadi bakalım öyle olsun :)))
Yeme valla çok hoş olmuş canım benimde hedefim 55 ama yok yok yok demir attım 60 a ne ileri ne geri

emoşşş pek zayıflamışınnnnn...özlem kız viski içip mi çıktın yollara kısa kollu filan...pek hoşuz hanımlar...maşallah...bu arada ben dün pc den çıkıp laptop a giremedim..çünkü eşimin vınn ı arızalıydı..özür yani..akşamda pc yi eşim mühürledi..yedekleme filan yaptı....

guzel hatunlar gezmişiz guzel guzell. emelcıgım ben senı ılk kez gordum cok hossun vee hıc te cook kılon yokk.

oo maşallah kızlar alışverişde hee..ya kızlar melek kanatlardan gördünüzmü gittiğiniz yerlerde bende eminönü yapıcam ama tam olarak hangi mağzada acaba?? siz neler aldınız paylaşında resimlerinize bakalım..

bugün bebişimize sıçırık kabı aldık:)))) işte fotolar...capitol toyz dan...22 tl...ayrıca oyuncaklarda aldık ama onları çekemedim şimdi...kapağı dütlüyo lazımlığın..inşallah alışmamız çabuk olur...şimdilik oyuncak muamelesi görüyo:)

canım güzel de erken degılmı daha nıye acele ettınız kii....
anlasılan su bez olayı benım gıbı sızı de sıkmaya basladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…