Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

aylin güzelmiş sıçırık kabınız :))
inşallah çabuk alışırlar ben yaza alıştırmalara başlamayı düşünüyorum

sabiha paktuna diyo ki banyoda lazımlık bulunsun 12. aydan sonra...önce sizi taklit edip kıyafetleriyle üstüne oturacaklar..sonra alışacaklar diyo..ben onun yalancısıyım...bi koşu aldım geldim:)))gerçi daha yürümüyo bile ama peşimizden banyoya gelince bu senin diyip oturtuyorum...oturuyo mu dersiniz oturmuyo ayının burnunu ısırmaya çalışıyo:)

aylincim güle güle kullanın güzel güzel alışın inşallah
biz de izmire gidince oradan alacağız benim de aklımda sabiha paktunayı izlediğimden beri

Aylin çok güzelmiş güle güle .... sın .ıyi yapmışsın valla annnem ablama 1.5 yaşında bırakmış bez bağlamayı çok rahat ettim der hep ben de inşallah yaza doğru başlıcam alıştırmalara .

çok mersi teyzoşları...dediğim gibi henüz oyuncak muamelesi görüyor...bir de bunlar erkek çocuğu aslında babayla alışmaları lazım ama..dur bakalım yapıcaz bişiler artık....

valla aylincim ben zaten çınar doğdu doğalı gündüz hep kapı açık wcdeydim
sabiha paktunadan sonra çınarı akşamları eşim wcdeyken gönderiveriyorum içeri :))
öğrenmesi gerekiyor diye
biraz da onların rahatı kaçsın değil mi ama :))

doğruusn valla sıbell:))) bzımkı de yrumek uzre tam olsun salacam wc ye babsının yanına. kapı acık bıde ordan şebeklık yaparak tuvalette olmak ne zordu yurutec donemınde hep oyleydım. sımdı kapatıyorum tabı kapıyı yoksa dırek yanımda eller yerde.
aylın cok guzel lazımlıgınız. ama cocuk haklı oyuncak gbı sımdıkılerde ınsan ona şeyetmeye kıyamaz.

kızlaaaar babası bugün kızıma ilk adım ayakkabısı almış gelmiş:sm_cool:hem bana hem kızıma süpriz yaptııı:sm_cool: bayıldım ayakkabısına fotoğraf makinemin şarjı yok olsaydı bir heyecanla fotoğrafını yükleyecektim buraya ama malesef:çok üzgünüm:

pembe mor karışımı çok süper yaaaww, 70 TL ye almış.

yalnız ayağına tam oturup oturmadığını anlayamadım, yarın kızımı ayakkabıcıya götürüp yakkabıcıya baktıracağız.

Belkıs güle güle kullansın ayakkabılarını ama biraz pahalı değil mi indirim sezonu şimdi pappa markalar bile 55 civarı falan burada .Dün baktım hatta adidas nikelar 30 a düşmüş .Hatta önümüzdeki kış için almayı düşünüyorum hazır indrimdeyken .
Sen biraz daha bak istersen
Siz DEPPO mağazasına uzakmısınız biz Antalyaya gittiğimizde uğramıştık süper bir yer yahuu ben orada olsam hep oradan alışverii yapardım .

pahalıdır özlemcim yaa,burası ne de olsa turizm merkezi, ister istemez fark oluyor,biz antalya ya 2 saatlik mesafedeyiz, gidip gelmeye değmez ayakkabı için yani, hakiki deriymiş,mağazanın en iyi bebek ayakkabısıymış, amaaann boşver ilk adım ayakkabısı pahalı olursa olsun napalım..

adidasın ortopedik ayakkabısı oluyor mu hiç sormadım, doktor yarı ortopodik alın demişti ,adidas ta bebek ayakkabıları çok pahalı olmuyor zaten, ilk adım ayakkabısı olduğu için spor düşünmedik, seneye kesin alırım kızıma spor ayakkabısı, hayırlısıyla bir yürümeye başlasın

Güle güle kullansın kuzucuğum makinayı şarj ette görelim resimlerini hatta giydir de çek olmazsa .Sağlıkla kullansın iyi günlerde adımlasın

kızlar o fiyata nasıl adidas ayakkabı varya ben burda oğluma sordum adam 80 den başlıyor dedi daha doğduğunda yani düşünün. bizim doktor yürüyene kadar aykkabı önermediğinden sadece dışarı çıkarken giydirdim yürümeye başlayınca alıcaz artık

Bende bu hafta ve bu ay kızıma cıcıŞler aldım fotolarını bırazdan ekleyeceĞım....
AsıyecıĞım dÜn avcılarda bı spor magazaya gırdım puma ve conversler 40 tl dedı.

aaa çok iyiymiş emel fiyatlar ben bizim bıdığa ne zaman aykkabı lazım olursa senden alırım adresini.

Güle güle kullansın kuzucuğum makinayı şarj ette görelim resimlerini hatta giydir de çek olmazsa .Sağlıkla kullansın iyi günlerde adımlasın

teşekkür ederiz özlem teyzesi, gönderirim fotoğrafını, daa nisacık uyuyor şimdi olmazsa tek başına ayakkabının fotosunu çekerim.
aasiye cim benim baktığım adidasın bebek ayakkabıları çok pahalı değildi, sahtesi değil özellikle mağazasından alıyoruz biz. yani 50 TL civarı falan. yani burada öyleyse fiyatı büyükşehirde çok daha ucuz olmalı. antalya da bir mağazada her hafta adidas ayakkabılar %50 ye varan indirime giriyormuş yaa duydum çıldırdım bizim 125 TL aldığımız ayakkabı yı antalya da 75 e alıyormuşsun yuhh yaaohaoldumsmile

işte bu tatlişiiimin ilk adım ayakkabıları:sm_cool:, fotoğrafta nasıl görünüyor bilmem ama gerçeğinde çok çok güzel

bu yandan görünüşü

bu da seneye giymesi için haftasonu kızıma aldığım ciciler.hazır yüklemişken aradan onları da çıkardım::))

pantolon 2 yaş

fermuarlı kapişonlu sveet

oh beee yükleyene kadar göbeeeem çatladııı sonunda bittii

Son düzenleme:
belkıscım nisa güle güle gıysın ılk adım ayakkabısını ben begendım canım
bızım kı de 9.5 aylıkken yürüdü biz eskıtmeye basladık bile ayakkabımızı
yenı ayakkabı bakıyorum tekrar bende :)

Gerçekten biz pazartesi günü baktık daha, çok indirim var herherde Özdilek var bilirsin .Orda baktım hele bir nike gördüm bayıldım 27 - 33 - 38 arası değişiyordu fiyatlar bende çok şaşırdım normalde 69 dan başlıyor biliyorsun

Çok güzelmiş canım ayakkabıları iyi günlerde sağlıkla kullansın ,yandan fermuarlı olması da ayrıca kolaylık sağlar giydirirken .Pantolonuyla tşörtüde çok hoş güle güle kullansın Nisa hanımcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…