- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
valla aylincim ben zaten çınar doğdu doğalı gündüz hep kapı açık wcdeydim
sabiha paktunadan sonra çınarı akşamları eşim wcdeyken gönderiveriyorum içeri :))
öğrenmesi gerekiyor diye
biraz da onların rahatı kaçsın değil mi ama :))
Güle güle kullansın kuzucuğum makinayı şarj ette görelim resimlerini hatta giydir de çek olmazsa .Sağlıkla kullansın iyi günlerde adımlasın
kızlar o fiyata nasıl adidas ayakkabı varya ben burda oğluma sordum adam 80 den başlıyor dedi daha doğduğunda yani düşünün. bizim doktor yürüyene kadar aykkabı önermediğinden sadece dışarı çıkarken giydirdim yürümeye başlayınca alıcaz artık
Gerçekten biz pazartesi günü baktık daha, çok indirim var herherde Özdilek var bilirsin .Orda baktım hele bir nike gördüm bayıldım 27 - 33 - 38 arası değişiyordu fiyatlar bende çok şaşırdım normalde 69 dan başlıyor biliyorsunkızlar o fiyata nasıl adidas ayakkabı varya ben burda oğluma sordum adam 80 den başlıyor dedi daha doğduğunda yani düşünün. bizim doktor yürüyene kadar aykkabı önermediğinden sadece dışarı çıkarken giydirdim yürümeye başlayınca alıcaz artık
Çok güzelmiş canım ayakkabıları iyi günlerde sağlıkla kullansın ,yandan fermuarlı olması da ayrıca kolaylık sağlar giydirirken .Pantolonuyla tşörtüde çok hoş güle güle kullansın Nisa hanımcıkteşekkür ederiz özlem teyzesi, gönderirim fotoğrafını, daa nisacık uyuyor şimdi olmazsa tek başına ayakkabının fotosunu çekerim.
aasiye cim benim baktığım adidasın bebek ayakkabıları çok pahalı değildi, sahtesi değil özellikle mağazasından alıyoruz biz. yani 50 TL civarı falan. yani burada öyleyse fiyatı büyükşehirde çok daha ucuz olmalı. antalya da bir mağazada her hafta adidas ayakkabılar %50 ye varan indirime giriyormuş yaa duydum çıldırdım bizim 125 TL aldığımız ayakkabı yı antalya da 75 e alıyormuşsun yuhh yaaohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?