belkıscım nisa güle güle gıysın ılk adım ayakkabısını ben begendım canım
bızım kı de 9.5 aylıkken yürüdü biz eskıtmeye basladık bile ayakkabımızı
yenı ayakkabı bakıyorum tekrar bende :)
güle güle giysin nisacık hepsi çok güzel
Çok güzelmiş canım ayakkabıları iyi günlerde sağlıkla kullansın ,yandan fermuarlı olması da ayrıca kolaylık sağlar giydirirken .Pantolonuyla tşörtüde çok hoş güle güle kullansın Nisa hanımcık
aybüke canım eminmisin o ayakkabıların ilk adım olduğundan?...daha çok ortapedik ayakkabıya benziyo..yani çok güzeller de ...benim aldığım ilk adım ayakkabı içidışı deri altı oldukça esnek böyle boğazlı falan değil...yani çocuk giydiğinde bastığı yeri daha fazla hissetmesi için...
neyse çok ciciler ama güle güle giysin...
emelcim senin aldıklarında çok güzel...markaya boğmuşsun ortalığı...ammaaa....ayakkabılar yakıyo yani...güle güle eskitsin derin hanım:)))
aybüke canım eminmisin o ayakkabıların ilk adım olduğundan?...daha çok ortapedik ayakkabıya benziyo..yani çok güzeller de ...benim aldığım ilk adım ayakkabı içidışı deri altı oldukça esnek böyle boğazlı falan değil...yani çocuk giydiğinde bastığı yeri daha fazla hissetmesi için...
neyse çok ciciler ama güle güle giysin...
QUOTE]
evet canım , yarı ortopedik, esnek bir ayakkabı,resimde bot gibi çıkmış ama öyle bot gibi uzun değil, özellikle bileğine kadar sarsın dedi doktor, ona göre aldık,rahat yani, ilk adım aykkabısı olarak hep bu ayakkabıyı verdiklerini söylediler, bu hafta doktora götüreceğim minnoşu, özel aşıları var, gitmişken ayakkabısını da sorarım, olmazsa değiştiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?