Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

oo maşallaahh daha niceayakkabı eskitmelere:lepi:

güle güle giysin nisacık hepsi çok güzel

teşekkür ederiz opuyorumnanaktancanım

beğendiğine sevindim canım, :lepi:

aybüke canım eminmisin o ayakkabıların ilk adım olduğundan?...daha çok ortapedik ayakkabıya benziyo..yani çok güzeller de ...benim aldığım ilk adım ayakkabı içidışı deri altı oldukça esnek böyle boğazlı falan değil...yani çocuk giydiğinde bastığı yeri daha fazla hissetmesi için...
neyse çok ciciler ama güle güle giysin...

emelcim senin aldıklarında çok güzel...markaya boğmuşsun ortalığı...ammaaa....ayakkabılar yakıyo yani...güle güle eskitsin derin hanım:)))

oğluşuma dün aldık teyzeleri ilk ayakkabısı bileğini daha iyi saran biraz daha mı boğazlısı olsaydı sizce olmazsa değiştircem de size danışayım dedim satıcı kadın önümüz yaz boğazlısı bot gibi olur bu daha iyi dedi ortopedik diye aldık indirimdeymiş 35tl

Son düzenleme:

cok tesekkür ederim canım benim...

Emel çok hoş hayatım yeni cicileriniz .Ama tşörtler biraz erkek işi gibi geldi bana :)) Hep alışmışız ya Derini böyle cicili bicilerle görmeye .Ama ayakkabılar süper tam yazlık bayıldım alayım olmazsa bende ...
Huriyecim sakın değiştirme çok güzel ayakkabıları bilek boyunun uzunluğu iyi gibi bana görede burkulmaları önlemesi için hafif yüksek bilekli ayakkabıları tavsiye ediyorlar .ıyi günlerde sağlıkla yürüsün .

valla huriye bence de değiştirme, benim ayakkabıyı iyice inceledim de, tabanı yüksek sadece ama bileği güzel sarıyor, bot gibi görünüşü, modeli de , ama bot değil,bileği tam sarıyor,içi yünlü gibi,bahardan sonra giyilmez bizimki de, ama olsun, ilk aykkabısı ömür boyu saklanır yaa, vitrinimizde durur artık böcüüümün ayakbabalayııı

Huriye ayaklabıları çok iyi almışsın. Hem güzeller hem ucuz nerden aldın?
Yaa bende bileği saran bir ayakkabı alacam bu haftaiçi.
Şimdi alacağımı havalar ısınana kadar anca giyer zaten. Şubat 15 deyiz. 3 ay giyse numarası büyür zaten. O zamanda yazlık alırız bileğii sarmayan. Hem o zamana kadar yürüme işinde iyice uzmanlaşırlar herhalde.

hurıyecım anılın ılk adım ayakkabılarını gule gule gıysın ısallah
ayakkabıları begendım bencede degıstırmee.
bılegını saran ayakkabı alma bıleklerı zayıf kalır bıleklerı guclensın ıyı bassın canım bence alma.
ayrıca gıydırmesı de zor oluyo oyle ayakkabıların denedım :)

teşekkürler kızlar fikirleriniz için ayakkabı tam bileğinde çok üstünde de değil altında da değil melekciğim denizlide sadece çocuk ortopedik ayakkabısı satan küçük bir mağaza varmış ordan aldık ortopedik markalardan da hiç anlamam ama tedi marka 20 numara hafif büyük gibi ama oğluşum daha yeni yeni tutunarak sıralamaya başladı hatta sadece yatağında sıralıyor kanepede falan korkuyor 2 aya kadar anca yürür tahminim o zamana da iyi gelir herhalde içim rahat etti şimdi kızlar çok sağolun

kızlar bu ayakbaıları ilk adım ayakbası diyerekmi alıyorsunuz
kardelen henüz yürümüyor sıralamada yok onun için ben bez ayakkabı aldım dün akşam
yürümeye başlayınca alırız dedim ama geçmi kalmış olurum

kızlar bi yazı ekledim 2009 topiğine..yürüteç zararlı çıktı diye ..o yazının sonunda adam demişki ortopedik ayakkabı ortopedik özürlüler içindir...bir okuyun isterseniz...yalın ayak gezmesi daha iyidir diyo...

bu arada migrosta kraft ın yakkabıları 16-17 tl ye düşmüş...hafta sonu gördüm..boğazlı-yarım boğazlı her tür vardı..çokta şıktı...yalnız benim oğlan ayakta hem ayakkabı tutmuyor hem de ayaklarının üstü etli kuzumun ayakkabı girmiyo...sinir oldum bende..en azından dışarı çıkarken giydirmek istiyorum sıcak tutsun diye ama ne mümkün...

buda eşofmanımız daha güzel renkleri vardıda
babamız bunu beğendi hadi kırmayalım dedik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…